Yeni Üyelik
4.
Bölüm

2. BÖLÜM

@yerecakilan61

Gelen özel numaralı armayla şaşırmıştım. Kimdiki lan bu şimdi. Şaşkınlıktan çıkarak aramayı yanıtladım ve telefonu kulama götürdüm.

"Alo."

"Alo.Asel Aktanla mı görüşüyorum. "

"E-evette siz kimsiniz. "

"Ben doktor çetin. Kübra Akgüçün doktoruyum kübra hanım yarım saat önce hastanemize geldi ormanda bulunmuş yaralıydı telefonunda bu numarayı bulduk ve sizi aradık. "

Duyduklarımlan beynimden vurulmuşa gibi oldum nasıl olurdu kübra ormandaydı ve yaralıydı.

"Asel hanım ordamısınız. "

"E-evet. Hangi hastanede. "

"Soykanlı hastanesi. "

"Tamam teşekkürler. "

Dedim ve telefonu kapattım hemen koltuktaki çantamı aldım ve kapıyo doğru gittim tam kapıyı açıp çıkıcaktımki arkamdan Efkanın sesi geldi

"Nere" diyo sordu

"Hastaneye kübra ordaymış ormanda bulmuş biri onu yaralıymış hastaneye götürmüş. Bende o yüzden gidiyom. " dedim direk.

"Bekle bizde geliyoruz soruşturma yaparız. " dedi bende kafamı 'tamam 'anlamında salladım. Samet elemanıyla birlikte dışarı çıktık. Oda geliyodu sanırım.

Efkan da geldinde arabaya bindik ve hastaneye sürmeye başladı. Ben arkada şöför koltunda Efkan yolcu koltundada Samet elemanı vardı.

Hastaneye vardımızda hemen arabadan indim ve danışmana kübranın odasını sordum. Oda numara ve katı söyledikten sonra koşa koşa adaya çıkmaya başladım.

Kapanın önüne geldimde kapıyı ahıra girer gibi hızlıca açtım ve odaya daldım.

baskın var desene lan

kırarmıyım seni hemen şaziye

 

"Baskın var" diyerek odaya elimide silah işareti yaparak girdim.

Karşımda ilk başta başka bir adam gördümde gözlerim kocaman açıldı ama sonra yatakta bana 'mal bu 'bakışları atan küboyu gördümde içim rahatladı.

Elimi hemen iki yanıma bırakıp Kübra'nın yanına gidip ona sarıldım oda bana sarılınca gözlerim dolmuştu ve bir iki damla akıtmıştım.

Söz konusu sevdiklerim olunca dayanamıyodum içimden herşey çıkıyodu.

Kübra dan ayrılınca yaş dolu gözlerle ona baktım ve dudaklarımı büzdüm.

"Yaa ağlama kızım ben alıyom mu. " dedi

"1 sen ağlamazsın 2 ağlatma 3 ne bok varda sen o ormandasın. " dedimde oda sorularım cevapladı.

"Evet ben ağlamam ve ormanda olma sebebim. " durdu ve odadakilere bir göz atı sonra bana baktı. "Anladın sen" dedi gözlerini kaçırarak.

"Tamam. Peki senin o evde ne işin vardı akılı. " dedimde ne demek istedimi anlamıştı annesinin evine gitmezdi kendi evi vardı bişi olmadı sürece gitmezdi.

"Eee.şey.çardı gittim sonrası karışık. " dedi odadakilere bakarak onlar burda diye konuşmak istemiyor.

Ben de kafamı 'tamam 'anlamında salıyop 'sonra konuşcaz bakışları attım'da gözlerini kapatıp açarak tamam dedi.

" ormanda baygın bir şekilde buldum onu. " dedi odadaki 50 55 yaşlarında adam

ama yakışıklı

evet yakişikli şaziye haklısın

ona döndümde konışmaya devam etti.

"Onu orda öyle görünce aldım hastaneye getirdim karnında bıçak izi vardı ​​​​​dikiş attılar serum bitince de gidebilirsiniz dediler sonra olanlarıda biliyosunuz " dedi kafa salayıp hemen kübranın karnındaki yaraya bakmak için kazanı çektim.

Gördüm şeyle kaşım çaılmıştı ortada pansuman vardı biraz büyüktü kübraya baktında yine gözlerini açıp kapadı. Ne dedımı anlamıştı.

onu önce bıçaklamış ormana atmış sonrada kayıp ilanı vermişlerdi

Şuan çok sinirliydim arkadaşıma bunun yapanların hesabını elbet sorcaktım bu cezasız kalmicaktı.

"Ayy benim canım sıkıkdı Asel hadi eve gıdek boaldum buraya " diye isyan etti kübo. Hastaneleri sevmezdi.

Seruma bitmişti hemşireyi çardık ve serumu çıkarıp gitti. Kübonun üstünde giri eşofman ve beyaz kazakla gıri hırkası vardı bende tam zıtı siyah renginde idim aynıydık ama ruhlarımız farklıydı.

Kübrayı koluma sokup hastaneden çıktık. çıkmadan önce taksi çarmıştım ve takside tam zamanında gelmişti önce kübra sonrada ben taksiye bindik ve yolu tarif ederek eve gelmiştik kübra yorgun oldunu söyleyip odasına çıkıp yatmıştı ben de çok yorgundum o yüzden bende burdaki odama çıktım ve üstüme pijama giyip yattım.

 

 

Arkadaşlar bölüm nasıl olmuş lütfen yorum ve oy atmayı unutmayın elimden geldince uzun ve çabuk atmaya çalışıyorum burdan arkadaşıma da sevgiler gönderiyorum sizleri seviyorum bir daki bölümde görüşmek üzere.

 

 

 

 

Loading...
0%