Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1.Bölüm Geçmiş

@yilmazeftelya0106

Siyah her zaman beyazı yutar. Karanlığın simgesi ,gecenin bir parçası olan siyaha hükmeden bir kraliçe varmış . Bu kraliçe asletin zarif hükümderıymış .

11 Yıl Önce...

Sabah sabah salonda bana gülen aile fertlerine ölümcül bakışlar atıyorum neden baktıklarını hemen söylüyorum üzerindeki tweetyli pjamalarım ve kuş yuvasına dönüş saçlarımla tam olarak salonun ortasında sırt üzeri yatmış bulunmaktayım. Başımda elinde kahvaltı tabağı ve okul kıyafetlerini giymiş bir bana bir annem ve babama bakarak DNA testi istiyorum der gibiydi. Ayağına bir yumruk attıktan sonra “Ne var?” Dedi “Saat altı buçuk Asaf Bey bu yine bir şakaysa sadece size bir haftayı zehir etmekle kalmam haberiniz olsun.” Deyip otutur bir pozisyona geldim.”Asaf kim acaba hanımefendi hazretleri?”dedi ve kaşını kaldırdı . Bu yapınca habeşmaynumu gibi durmuyor ama ben yapımca gerçekten maymuna benziyorum . Parmağımı kaldırarak tepemde duran şahsı gösterek “ Siz siniz Asaf bey” “Hey ben senin abinim de bakayım evet Çisil beş yaşında ABİ demeyi öğretiyoruz “dedi ve yavaşça dizlerini kırarak benimle aynı boya geldi sadece benzetme yanlış anlamayın “Evet A -B-İ diyoruz .Parmağımla onu anlına koyarak biraz ileri ittim. “Üç hafta önce yine aynı ŞAKAYI yaptığınızada Asaf bey sizi abilirkten red ederken BEN ŞAKA YAPMIYORDUM. “ Ardından babama dönerek “Şikayetçiyim Hakim bey özel alan ihlalı uzaklaştırma kararı vazgeçtim hatta idam istiyorum.”diyerek sözümü bitirdim ve havada duran elimi indirdim.”Yanlız ÇİSİL hanım yanınızdan ayırsanız oksijensiz kalacakmış gibi hissetiğiniz telefonunuzdan tarihe bakabilirsiniz.” Diyerek mutfağa yöneldi. Bence yaw hehe der gibi elime telefonu aldım ve kilit ekranını açtım gördüğüm tarih ile gözlerim kocaman oldu sanki elimdeki telefon patlıyacakmış gibi yere artım. Abim daha mutfak kapısından içeri girmeden bana döndü ve ağızının içinden bir şeyler dedi tahminmce güzel kelimeler.” NE YANİ BU GÜN DOKUZ EYLÜL MÜ?” Hayıryaaa istemiyorum. “WELCOME TO LİSE”’sevgili kardeşim.” Ve tekrar bana döndü “ yarım saatin var.” “HAYIR YA İSTEMİYORUM “ diye isyan ederken babam geldi ve saçlarımı öptü “Prensesim hadi kalk okula hazırlan “dedi anneme yardım et der gibi baktım “Hadi Çisil hanım kalk terliklerle savaşa son on “ dedi hızlaca telefonumuda yerden alarak yukarı çıktım. Kıyafetlerimi giydim ve saçlarıma biraz şekil verdi . “Ağaç oldum burada hanım efendi hızlı ol.” Dedi kapıyı açtı dışarı çıktık ve koşarak ondan önce hemen ön kapyı açtım “ Hadi arkaya ASAF bey” dedim.

Lanet olsun tamam mı ? Lanet olsun . Bu okulu bulanada ,bulacaklarınada, bulanlarda benden selam söyleyin . “Ben kendi kendime düşünürken abim olacak şahsiyet kolunu omzuna atmıştı.Ona haırdır bilader sen ne ayaksın dermiş gibi bakıyordum .”Ne bakıyorsun kızım ölü görmüş gibi “” yok canım ne alakası sanki bana yunana tanrısına bakıyorum üzerinize alının ama Asaf bey maymuna benziyorsunuz. Dedemle Kafama vurulması bir oldu ne dercesine bakıyordum

 

 

. Eve adım atar atmaz içimde bir huzırsuzlık vardı yavaşça içeri girdim abimde hemen arkandaydım ievden içeri giridm ve evi dehşet bir kan kokusu vardı. Yavaşça içeri doğru yürümeye başladık abim hemen arkamdaydı. Kafamı kaldırmamla korkunç bir manzara gördüklerim ile şok geçirdim babam yerde kanlr içinde yatıyordu annem ise babama doğru sarılmış ağlıyarak adını sayıklıyordu. “BABAAA” diye feryat ediyordum son duyduklarım abimin bana doğru seslenişiydi.

 

Loading...
0%