Yeni Üyelik
12.
Bölüm

12. Bölüm

@youthofmay14

12 . Bölüm...

 

Okan ' dan ;

 

" En güvendiğin kişilerle ekibi kur operasyon sende "

 

Baş üstüne amirim " elimdeki dosyayla Cevdet amirim odasından çıkıp kendi odama geçtim güvendiğim bir kişiyi odaya çağırıp ipeğin anlattığı tekrar anlatmaya başladım .

 

✨✨✨✨✨✨

 

" Ben aslında daha önce polise gidip

anlatacaktım ama korktum , içeride adamları var ben daha emniyette girmeden karşıma çıkıyorlar " kaşlarım çatık bir şekilde karşımdaki kızı sessiz bir şekilde dinliyordum . " O gün " derin bir iç çekip gözlerini masadaki ellerine indirdi bir süre sessiz kaldı onun sessizliği beni sinirlendirse de kendimi sakin kalmaya zorladım burası sorgu odası değildi , karşımdaki sorguladığım iri yarılı seri katil ya da mafya değildi .

 

" O gün " tekrar konuşmaya karar vermesiyle dikkat kesildim .

 

" Nesibe hanım o olayı benim incelememi söyledi normalde böyle vakalara o bakıyordu , ben hem sevinmiş , hemde heyecanlanmış bir şekilde vakayı inceledim ilk kez tek başıma incelediğim vaka olduğu için çok titiz davrandım sabahladım . " hafif bir iç çekip devam etti " ilk tehdidi o zaman aldım , o gece gördüğüm adam karşıma çıkıp dosyayla ilgili ne bilgi varsa ona vermemi istedi başta çok takmadım çünkü böyle tehditler çok alırız , Nesibe hanımla çalışırken de başıma gelmişti o yüzden olayla ilgili polisle konuşmak için emminete gitmek için harekete geçince tekrar o adam karşıma çıktı " gözlerini etrafta gezindirdi " içerde adamları olduğunu ve attığım her adımımi bildiğini söyledi " ellerimi masanın üzerine koyup hafif öne doğru eğildim " peki ipek tam olarak ne buldun da bu adamlar bu kadar kafayı taktı hatta işin içinde polis var " ipek gözlerini etrafta gezdirdikten sonra çantasından telefonunu çıkardı bir kaç işlem yaptıktan sonra önüme koydu önümdeki telefona kısa bir bakış attığımda gördüğüm bilgiler bu olayın başımı çok ağirtacağını söylüyordu ...

 

☘️☘️☘️☘️☘️

 

Araba da yanımda oturan kıza elimdeki dosyayı uzattım

 

" Sakin ol sadece içeri gir dosyayı ver çık gerisi bizde "

 

" Tamam " dosyayı alıp arabadan indi bir kaç adım atıp ilerlediği sırada " ipek " diye seslendim olduğu yerde dönüp bana bakınca istem dışı onu incelemiştim . Üzerinde annemden giydiği için ismini bildiğim ,siyah bir ferace vardı , başındaki şal siyahtı . Gözlerim üzerinde gezindikten sonra güven veren bir şekilde gülümsedim.

Hafif bir tebessüm ederek arkasını dönüp depoya girdi yüzümdeki gülümsemeyi silip belimdeki silahın elime alıp arabadan indim etrafta saklanan ekip arkadaşlarıma işaret verip beklemeye başladım şimdi tek isteğim bu gece kimseye zarar gelmeden başarılı bir operasyon geçirmekti .

🥀🥀🥀🥀🥀

 

Önümdeki dosyayı imzayıp Cevdet amirin önüne koydum.

" Operasyon başarılı geçti , sorgularda bitti gerisi sizde "

" Ellerinize sağlık " önündeki dosyayı alıp bir göz attı

" Baya ortalık karışacak gibi " ağıran başımı ovdum " öyle baya beklenmedik isimler çıktı " Cevdet amir kafasını onaylar gibi salladı " Hadi git eve dinlen "

" Emredersiniz amirim " oturduğum koltuktan kalkıp kapıyı açtım tam çıkacağım sırada Cevdet amirim seslenmesiyle ona döndüm " Şu kız ipek araştırdın mı ? "

" Hayır yani kişisel olarak araştırmadım " " Tahmin ettim " Cevdet amir oturduğu koltukta arkasına yaslandı gözlerinde bir an hüzünlendi

" O kız İpek Akay , üsteğmen Yiğit Akayın kardeşi bir kaç saniye sorguladığım isimle benim de gözlerim hüzünlendi

" Şehit üsteğmen Yiğit Akayınkayın kardeşi " diye tekrarladım Cevdet amiri ...

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Gözlerimi ovuşturarak araba yürürken yüzüme patlayan flaşla sol tarafıma döndüm resmimi çeken efeye ters bir bakış attım . " Ooo " ellerini havaya kaldırıp " çok korktum " onun bu haline gülüp yanına doğru yürüdüm " Hayırdır haber mi var ? " . Sorduğum soruyla

" Dün gece yaptığın operasyonla ortalığı birbirine katmışın eee bize de haber çıktı " kenarda banka oturup " eee neşeyle nasıl gidiyor " efe elindeki kamerayla uğraşmayı bırakıp bana döndü.

" Bilmiyorum " bir an ne diyeceğini düşündükten sonra " neşeyi çözmek zor " kamerayla uğraşmaya devam etti " hem o çocuk neydi adı umut " bir an sessizleşti " sanırım ona karşı birşeyler hissediyor " " Efe " dedim hafif tebessüm ederek " neşe umuda aşık değil , o sadece ona ilgi duyuyor içinde yaşadığı için aşk sanıyor " oturduğum yerden kalktım efenin omuzuna hafif elimle vurdum " sen pes etme neşe yakında umut defterini kapatacaktır " efe söylediğim şeyle gülümserken efenin yanından ayrılıp arabama doğru yürürken efenin neşe için doğru insan olduğunu biliyordum ve yıllar sonra bu deftere yazarken de efe hala neşe için doğru insandı ...

 

⭐☘️✨🌺🌧️🌿💫🌼🌸

 

 

Neşe' den;

 

Oha sahneye gel girme ya girme " film başladığından beri tüm sahnelere yorum yapan selime " sus ya arka fon sesi gibi araya girip durma " dedim . Selim bana ters bakış atıp ekrana geri döndü . Bende önümdeki filme döndüğümde gördüğüm şeyle Selim'le aynı anda çığlık attık .

 

" Hem korkuyorsunuz , hem izliyorsunuz " abimin sesiyle kapıya döndüm kapıya yaslanmış bize bakıyordu

 

" Gel abi çok heyecanlı ayyy katil mi bu mu sence abla " Selim'in sorusuyla gözlerimi daha çok kısıp ekrana baktım izlediğimiz film çok korkunçtu ama sırf katilin yüzünü merak ettiğimiz için filmi kapatmıyorduk . " Ben bulayım katili hemen "

 

" Hayır " boş koltuğa oturan abime ikimizde aynı anda bağırdık çünkü abim bir polis edasıyla tüm cinayet filmlerini çözüp bize anlatıyor hiç heyecanı kalmıyordu abim ellerini teslim olur gibi havaya kaldırdı " tamam tamam sustum " abim arkasına yaslanıp sessizce filmi izlerken bizde selimle katili bulmak için filmi izlemeye devam ettik ...

 

🦋🦋🦋🦋🦋

 

Bunu izledim , bunu izledim, bunu da izledim tüm Kore dizilerini izlemişim resmen... Offf ne izlesem ya yeni bir dizi bulmam lazım bir kaç defa sayfaları gezdikten sonra telefonumu yatağın üzerine fırlattım gece gece uykum kaçmıştı izlediğim filmden etkilenmiş katil gelip beni öldürecek diye evde dolaşmış ev halkı tarafından erkenden odama gönderilmiştim . Dağılan saçlarımı dağınık bir topuz yapıp telefonu elime tekrar aldım Google gireceğim sırada bildirim sesiyle mesajlara yöneldim " Yarın sana bir sürprizim var " efenin mesajına hızlıca cevap yazdım.

 

" Ne sürprizi ? "

 

" Adı üstünde sürpriz yarını bekle " tam cevap yazacağım sırada bir anda odamın ışığı söndü telefonu elime aldım ışığını açıp koridora çıktım karanlık koridorda ne tarafa gideceğimi düşünürken bir anda elektrik geldi bende odamda geri döndüm en iyisi uyumaktı ışığı söndürüp yatmak için yorganı açtığımda çığlığı bastım . Benim çığlığımla annem ve babam odama daldı

 

" Kızım niye bağırıyorsun ? "

 

Kapıda bana soran gözlerle bakan annemle babama yatağımda kendine joker makyajla yatan Selim'i elimle işaret ettim

 

" Anne ya şunun tipine bak ya nasıl korktum " Selim'i kolundan tutup odamdan dışarı fırlattım

 

" Abla ya çok komiktin ya " elime yastığı alıp Selime fırlattım

 

" Kaybol " selim kahkalar arasında odasına

 

girerken elindeki telefonu sallıyordu " neyse ki hepsini kaydettim izler izler gülerim artık " annem ve babam bize onaylamadan bakışlar atıp odalarına gittiler bende sinirle odama geri girdim bu gece bana uyku yoktu ...

 

Önümdeki yarış pistine hayran hayran bakmayı bırakıp efeye döndüm " burada ne işimiz var " efe önümüzdeki pisti işaret edip " işte sürprizim sen motor yarışlarını çok sevdiğini söylemiştin."

 

" Yarışa mı katılacağız " benim heyecanlı sesim efeyi gülümsetti " hadi o zaman başlayalım " elimden tutup beni yönlendiren efeyi " ama " diyerek durdurdum her ne kadar motor yarışına katılmak istesem de gözlerimin önüne sert bakışlarıyla bir Okan komiser gelince mutluluğum kısa sürdü .

 

" Ama " diyerek beni tekrarlayan efeye " abim " efeye sır verir gibi yaklaştım " abim canımı okur " efe kafasını gülümseyerek iki yana salladı benim gözlerim yanağında ki gamzesinde gezindindi yüzünü yüzümün izasına eğdi az önce benim yaptığım gibi sır verir gibi fısıldadı .

 

" Okan'ın haberi var " gülümsemesi gözlerin

e ulaşmış gibi parıldadı " konu sensen gerisi benim için mühim değil " ...

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%