Yeni Üyelik
11.
Bölüm

✿11✿

@ywlniziz_be

Bölümün şarkısı: Bu Havada Gidilmez/ Manuş Baba. Buraya koyamadım çünkü YouTube servisi çalışmıyormuş sanırım o yüzden olmadı.

 

İzem'in ağzından...

 

Gözlerimi tahtaya dikmiş derse odaklanmaya çalışıyordum ama nafile. Aklım küçük unutmabenileri gidiyordu. Masanın altında titreyen telefona çevrildi bakışlarım. Güz'ün adını görmek garip hissettirmişti.

 

Çınar💔: Beni unutma, unutama inşallah. Unutursan kahrolurum, dilerim öyle olmaz.

 

Bu Havada Gidilmez şarkısından bir dizeyi yazmıştı. Ben onu hatırlamıyordum. Unutmuştum değil ki hatırlamıyordum. Hatırlamamak ve unutmak çok farklı eylemlerdi. Hatırlamamak gözünde canlanmaması, unutmaksa gözünden silinmesi demekti. Hem ben onu hatırlayamazken o beni bırakmıştı.

 

İzem: Beni bırakıp gitme bir yere, gidersen unutursun. Dilerim öyle olmaz.

 

Çınar💔: Son gününe kalbin durana kadar mezara kadar gitmeyeceğim bundan sonra. Peki sen unutabilecek misin?

 

İzem: Son günüme kadar kalbim durana kadar mezarıma kadar belki unuturum ama hemen unutamam. Hemen bırakamam. Hemen silemem her şeyi Çınar. Beni de anla lütfen.

 

Çınar💔: Çınar mı?

 

İzem: Değil misin? Sen Çınar değil misin?

 

Çınar💔: Ben Güz'üm artık İzem, Çınar gitti. O seni bırakarak kendi ölüm fermanını imzaladı ve Güz olarak geri döndü. Ben terk eden Çınar değilim ben artık git diyeceğin kadar yanında olacak Güz'üm.

 

İzem: Güz isen se-

 

"İzem! Telefona mı bakıyorsun benim dersimde?!" gıcık Coğrafyacı Serpil'in sesiyle yerimden sıçradım. Kesin beni sınıfta bırakmak için uğraşacaktı gene. Son bir bildirimle telefonum aydınlandı.

 

Günar❤‍🩹: İyi dersler küçük unutmabeni'm...

 

 

 

 

SELLAMLARRRRRRR! Nasılsınız napıyorsunuzz? Ben fena değilim diyeyim bari. Bu bölüm biraz daha buzları kırdık. Artık sonra ki bölümde ne olur bende bilmiyorum. Kırgınlığı uzatır mıyım yoksa yeter bu kadar diyip birleştirir miyim bilinmez. Her neysee bölüm hakkında sorunuz veya yorumunuz varsa bekliyorummm! Görüşürüzzz!

Loading...
0%