Yeni Üyelik
4.
Bölüm

✿⁠4✿

@ywlniziz_be

 

Dershane bitmişti. Güz'ü beklemeli miyim diye düşünürken bir taraftanda geliyor mu diye etrafıma bakıyordum. Telefonuma bir mesaj geldiğini duydum. Hızlıca ekranını açtığımda ondan mesaj geldiğini gördüm. Numarasını inerken eklemişti.

 

Güz❤️: Boşuna sağına soluna bakma bxbbshshhs benim dershanem bitmedi dah bugün geç çıkıyorum.

 

Güz❤️ mi? Niye bende böyle kaydetmişti. Bir bildirimle daha ekran aydınlandı.

 

Güz❤️: Şu anda kırmızı kalbi gördün sanırım bdbdbbsbs yüz ifaden buradan gerçekten komik görünüyor.

 

Yüz ifadem mı?

 

İzem: Beni nerden görüyorsun be?

 

Güz❤️: Terastayım.

 

*Fotoğraf*

 

Kıvırcık saçları yüzüne gelmişti. O eşsiz gülümsemesi yine yüzündeydi. Eliyle Okey işareti yapmıştı. Ve evet terasta poğaça ve çayla beraber test çözüyordu. X'lere y'lere bakarak çok rahat bir biçimde matematik çözdüğünü söyleyebilirdim. Güneşse gözlerine vurmuştu. Bal rengi gözleri sarıya çalıyordu.

 

İzem: Terasta matematik keyfisi ha?

 

Güz❤️: İstersen gel sende

 

İzem: Oranın öğrencisi değilim?

 

Güz❤️: Benimle olacaksın yani misafirim bir bakıma?

 

İzem: Ama ne bileyim..?

 

Güz❤️: Sana trigonometri çalıştırırım?

 

İzem: Sınav notlarının olduğu panoya mı baktın?

 

Güz❤️: Biraz gözüm kaymış olabilir😅

 

İzem: O KIVIRCIĞIMSI SAÇLARINI TEK TEK YOLMAYA GELİYORUM!

 

Hızlıca duraktan çıkıp karşıya geçtim. Telefonumu açıp anneme ders çalışmak için dershanede kalacağımı söyleyen bir mesaj atıp telefonu kapattım. Onların dershanesine girip merdivenleri çıkmaya başladım. En üst kattan bir alt kattaki olduğunu tahmin ettiğim derslikten biri başını uzattı. "Hey! Sende kimsin? Seni tanımıyorum." uzun boylu sarı saçlı kahve gözlü bir çocuk yoluma çıkmıştı.

 

"Güz'ün arkadaşıyım. Ders çalışmak için geldim." tekrardan terasa doğru yönelmişken bir daha beni durdurdu.

 

"Güz Yelkıran mı?"

 

"Soyadını bilmiyorum."

 

"Sevgilisi olarak bilmemene şaşırdım."

 

"Sevgilisi değilim?"

 

"Vay alçak demek onu aldatıyor." Güz'ün sevgilisi olduğunu bilmiyordum... Bu nedense beni kırmıştı. Her ne kadar bir bağımız o kadar olmasa da bana söylemek ister diye düşünmüştüm. Yada benimle hiç konuşmaz yoluna bakar demiştim.

 

"Ne saçmalıyorsun?"

 

"Güz ikinizi birbirinizle aldatıyor demek."

 

"Sadece arkadaşız kes artık Ozan." diyen sese döndüğümde kıvırcığımsı saçları yüzüne gelmiş olan Güz'ü gördüm. Söylediği beni kırmıştı nedensizce. Ondan hoşlanmıyordum bu laf neden beni üzmüştü? "Gel benle İzem." onu takip ederken merdivenlerin aksi bir yönüne yönelmiştik.

 

"Güz merdivenler-"

 

"O merdiven normal terasa çıkıyor bense etüt için olan terastayım." bunların dershanesinde etüt için bile mi teras vardı?! Belimden tutarak beni başka bir merdivenden çıkarttı. Gayet güzel bir şekilde ışık alan bir mekandı. Yaklaşık 10 tane masa ve her masada 2 sandalye vardı. Onun çalıştığı masaya yaklaştığımda gerçekten matematik çözdüğünü gördüm.

 

"Bana matematiği eğlenceli bulduğunu söyleme." derken o da benle aynı anda "Bana matematiği sıkıcı bulduğunu söyleme" demişti. İkimizin çelişkisine güldüğümde eliyle çantamı alıp açtı. İçinden Biyoloji kitaplarımdan birini çıkartıp yanındaki sandalyenin üstüne gel anlamında vurdu. Yanındaki sandalyeye kurulduğumda rastgele bir test açtı. "15 soruya 20 dakika hadi başla "

 

"Ama paragraflar çooooook uzunnnn!"

 

"Sızlanma hadi başla yoksa hiç çözemeyeceksin. Sonra da günün boş boş geçtiği için üzüleceksin."

 

"Beni nasıl bu kadar iyi tanıyor olabilirsin?"

 

"Orası da meslek sırrı Peri kızı." gözünü kırpıp gülümsedi.

 

✯ ✯ ✯

 

Yaklaşık 1 saat soru çözmüştüm. Arada yakınarakta olsa 80 küsur biyoloji sorusunu 1 saate sığdırmayı başarmış bir şekilde eve dönmüştüm. Güzle yolumuzu indiğimiz durakta ayırırken bunu bir daha yapıp yapmayacağımızı düşünüyordum.

 

 

 

Sellamlarrrrr çok sevgili kitappad nasılsınız ne yapıyorsunuzzzz?! Bugünün bölümü karşınızda. Yine hiç bir gerçekliği yok. Olan bölümler gelecek emin olun ve geldiğinde basbas bağırıp BAKIN BUNLAR GERÇEK diyeceğim😊. Bölümün çizimini çizmek için vaktim olmadığı için bugünlük maalesef boş geçeceğim. Bölüm hakkındaki yorumlarınızı ve sorularınızı bekliyorum size iyi akşamlar diyorummm!

Loading...
0%