Yeni Üyelik
6.
Bölüm

✿6✿

@ywlniziz_be

Güz şu anda odamın içerisinde yatağımın üzerinde otururken Matematikçinin verdiği ödevi yapmaya çalışıyordum. Tabii pek odaklanabildiğim söylenemezdi. O odamdayken çalışmam imkansıza yakın bir şeydi. Ani bir kararla ona döndüm. "Hey Güz bi baksana!" bana doğru başını çevirdiğinde başını ne var dercesine salladı. "Senle Doğruluk mu Cesaret mi oynayalım mı?" ne var aklıma gelen ilk fikir buydu! Ondan ergenler gibi şişe çevirmece mi oynayacağız tarzı bir cevap beklerken kabul etmesi beni oldukça şaşırtmıştı. "Şimdi sadece 2 kişi olduğumuz için karşılıklı soracağız senin için uygun mu?" başını olumlu anlamda salladı.

 

"Uygun. Ben başlıyorum o zaman. D mi C mi?" düşünürken D'nin daha mantıklı olduğunu düşündüm.

 

"Doğruluk."

 

"Daha önce hiç sevgilin oldu mu?"

 

"Hayır hiç biriyle çıkmadım. Sıra bende D-C?"

 

"C."

 

Ağzımdan hiç beklemediğim bir şey çıktı. "Beni şu anda öpebilir misin?" bu soruyu sevgilisi olmadığını düşünerek sormuştum. Var mıydı yoksa? Önceden bu konu hakkında konuşmuş muyduk?! HATIRLAMIYORUM! (Biricik Yazardan: Bende.d). Varsa ne cevap verecekti? Yoksa beni öpecek miydi? Neden böyle bir şey sormuştum? Daha çok erkendi. Tanışalı 3 gün ya olmuştu ya olmamıştı. Ona nasıl bunu soracak kadar güvenmiştim? Manyak mıydım ben? Neden ya? İçimden kendime saydırırken Güz bana ciddi bir biçimde bakıyordu.

 

"Bunu kendi sorumla cevaplayacağım. D mi C mi?"

 

"C." şartları eşitlemek istemiştim.

 

"Beni yalnız bırakma o halde." diyerek dudaklarını dudaklarımla buluşturdu. Ne yapacağımı bilemez bir şekilde dururken dudakları yönümü bulmamı sağlarcasına hareket ediyordu. ALLAH AŞKINA ŞU ANDA NE YAPIYORDUK BİZ?! Hemen kendimi geriye çektim.

 

"Özür dilerim. B-ben gerçekten-"

 

"Hey sakin ol İzem. Ben üzgünüm asıl. Bunu yapmamalıydım senin bir bakıma abin olarak." son sözleri beni kırarken gerçekten ne yaptığımız yüzüme bir kere daha vurulmuştu. Ayşen Teyze hadi gidiyoruz demek için içeri girdiğinde Güz ayaklandı. Bana veda dahi etmeden odadan çıktığında bende yatağımın üzerinde kırgın bir biçimde kala kalmıştım.

 

*1 saat kadar sonra*

 

Güz'e mesaj atmak istiyordum. Ne olacağını konuşmak istiyordum. Ama korkuyordum. Her şeyden. En çokta onu kaybetmekten. 3 günde o kadar iyi gelmişti ki bana. Onsuz ne yapacağımı unutmuş gibi hissediyordum. Elim telefona gitti. Güz'le olan mesajlaşma sekmesine girdim.

 

İzem: Güz orda mısın? Konuşmalıyız. (İletilmedi)

 

İzem: Güz neden tek tikte kalıyor? İnternetin mi kapalı? (İletilemedi)

 

İzem: Mesajımı göründüğünde lütfen bana yaz. (İletilmedi)

 

Korka korka profil fotoğrafının üzerine tıkladım. Önüme düşen yazıda bu kişinin profil fotoğrafı yok diyordu. İşte beni kıran asıl bu olmuştu. Çünkü... Çünkü beni engellemişti...

 

 

SELLAMMMLARRR! Nasılsınız? Ben fena değilimmm! Bölüm nasıldı? Tamam biliyorum daha 6. Bölümdeyiz ama neden onları süründüreyim? Ben öyle biri değilim😠 dhhsbsbbdbw. Neysemmm bölüm hakkında sorunuz veya yorumunuz varsa bekliyorummmm! Görüşürüzzz!

Loading...
0%