Yeni Üyelik
8.
Bölüm

⁠✿8✿

@ywlniziz_be

İlk dersim matematikti ve bana Güz'ü hatırlattığı için ve de MATEMATİK olduğu için geçmek bilmiyordu. Kitaptaki sayılar ve harflere göz gezdirirken insan insana bunu yapmaz diye söylenircesine mırıldanıyordum. Matematik hocası Abdullah hoca bana bakıp konuyu anlayıp anlamadığımı sorduğunda onu geçiştirircesine evet demiştim. Bana kararsızlıkla bakarken gözlerim soru çözüyor gibi kitaba odaklanmıştı. Bir süre sonra zil çalınca hızla ayağa kalkıp koşarak sınıftan çıkmıştım. Arkamdan seslenen Abdullah hoca'nın sesiyle bir azar işiteceğim kesinleşmişti.

 

12/B sınıfına bombalama daldığımda hiç sevmediğim bir edebiyat hocası olan Binnur hoca vardı. O bana kötü kötü bakarken özür dilercesine gözümü ona çevirdiğimde başını salladı. Hızlıca sınıfta gözlerimi gezdirirken Fatmagül'le göz göze geldik. Gözlerimi hemen kaçırıp arka sıraları da tararken bir şeyin farkındalığıyla durdum. GÜZ GELMEMİŞTİ! Pes etmiştim. O bana gelene kadar bende ona gitmeyecektim. Sınıftan çıkarken 12/B sayısaldan çıkan Güz'ü görmemle durakladım. Doğru ya... Güz sayısal bölümü okuyordu. Bense ikidir 12/B sözele girip çıkıyordum. Hızlıca Güz'ün önüne dikildim. Bana bakarken gözünden anlık bir üzüntü geçti. Benle olmaktan mutsuz muydu? "Beni engellemişsin?" sesim soru sorar gibi çıkarken bu sefer gözünden geçen duygu pişmanlıktı.

 

"Evet. Engelledim ne var bunda?" nasıl bu kadar duygusuz olabilirdi?

 

"Konuşmamız gerekiyor diye düşünmüştüm..."

 

"Gereksiz bir konu önemsiz yani." benim ilk öpücüğün mü önemsizdi?! Bunu ona diyecekken o benim omzuma çarparak geçip gitti. Beni ikinci defa arkasında bırakırken bu defa çaresiz değil kırgındım.

 

 

 

SELLAMM! Nasılsınız? O keyifler nasılmış? Biliyorum bölüm kısa... Ama ne yapabilirim dershane şey derken yazamadım bugün. Çarşamba Perşembe ve Pazar günleri performans biraz daha düşük olacak. Neysemmm bölüm hakkında sorunuz veya yorumunuz varsa bekliyorummmm! Görüşürüzzzz!

Loading...
0%