Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3.bölüm

@zahraniax

"Sen kafayı yemişsin." Dedim sinirle, telefonu kapatıp geri cebine koyduğunda "Evet,sende evlen ki anneni de yemesinler." Dedi gözlerime duygusuzca bakarken "Annemin kılına zarar gelirse,seni yaşatmam Kartal." Dedim ona doğru yaklaşırken "Sen benim kılımı bile kesemezsin Afgan." Dedi o da bana yaklaşırken.

Alayla güldüm "O kadar emin olma,üzüm üzüme baka baka kararırmış." Dedim "Tabi,benim kızım olduğun detayını unutmuşum." Dedi keyifle gülümserken "Kızın değilim,senin kız versiyonunum." Dediğimde gülümsemesi yavaşça soldu "Bu nedemek şimdi?" Dedi kaşlarını çatarken "Beni sen büyütün Kartal efendi,senin kanın dolaşıyor damarlarımda." Dedim gözlerine bakarken "Senin vicdansızlığın var bende." Dedim bakışlarım tehlikeli bir hal alırken.

Gözlerinde ki gururu saklayamazken "Hayalimde ki kız olmuşsunda haberim yok." Dedi ellerini omuzlarıma koyarken,yüzümü tiksintiyle buruşturup ellerinden kurtuldum "Senin hayalinde olmak,seçeneklerimin arasında değil." Dedim, umursamaz bir şekilde omuzunu silkip "Barlas'la evlensen yeter." Dediğinde "Seni cidden öldürürüm." Dedim omuzundan iterken.

Omuzunu silkeleyip bana keyifli bir sırıtışla baktı "Şüphem yok ama senden önce bil bakalım ben kimi öldürürüm?" Dediğinde sağ elimi yumruk oldu,yumruğumu sıkarken "Anneme dokunmayacaksın Karlat!" Dedim sertçe "Dediğim gibi,sözümü dinleyip Barlas'la evlenirsen annene zarar gelmez." Dedi,tek zayıf noktamın annem olduğunu biliyordu ama bende istemediğim biriyle evlenicek değildim.

"Senin yüzünden annemin kılına zarar gelirse,seni kendi ellerimle öldürürüm Afgan." Diyen abimin sesi arkamdan gelince sağ yumruğumu daha da sıktım "Sen evlen o zaman." Dedim şimdi karşımda kaşlarını çatmış bir şekilde duruyordu.

Sinirle bana baktı "Saçma sapan konuşma,Barlas'la evleniyorsun o kadar." Dedi "Barlas'ın kız kardeşi yok mu? Neden sen evlenmiyorsunda ben evleniyorum?" Dedim sinirle "Ben erkeğim istersem evlenirim istemezsem evlenmem,sen kızsın evlenmek zorundasın!" Diye bağırdığında içimde bir şeylerin koptuğunu hissettim.

Küçük Lara göz yaşlarına boğuldu,kız olmaktan gurur duymak yerine abisi yüzünden hep utanmıştı cinsiyetinden. Afgan küçük Lara'yı kendine çekip sarıldı "O aptalın teki,bacak arasında ki şey yüzünden kendisini bir bok sanıyor." Dedi sinirle "Yani,dedikleri doğru değil mi?" Dedi küçük Lara masumca,Afgan ona gülümseyip "Doğru değil." Dedi.

Gülümsedim "Sen ilk önce adam olda,sonra gel karşıma." Dedim "Laflara bak,büyümüşte küçülmüş." Dedi bana küçümser bakışlarla bakarken "Büyüdüm abi,kendi başıma büyüttünüz beni." Dedim gözlerimin hafiften dolmasını umursamadan.

Abim gülüp "Askerimizin duyguları varmışta haberimiz yokmuş." Dedi dalga geçer gibi,sinirle ellerimi göğsüne vurarak onu sertçe ittim "Siz öldürdünüz lan duygularımı,siz katili oldunuz!" Diye bağırdım yüzüne "Sizin yüzünüzden bu hale geldim,bi'de gelmiş yüzsüz gibi konuşuyorsun!" Diye bağırdım gene "Küçük Lara'nın katili siz oldunuz,intikamı için gelen Afganda sizin katiliniz olacak." dedim ikisinininde gözlerinde bakışlarım gezinirken.

Abim masaya tutunmuş ne olduğunu kavramaya çalışıyor,babamda bize şokla bakıyordu.

Küçük Lara duvarın arkasına saklandı korkmuş bir şekilde "Yapma Afgan,sende onlar gibi mi olucaksın?" Dedi sesi titrerken "İntikamımızı almak için onlar gibi olmam gerekiyorsa,evet." Dedi uzakta ki abisi ve babasına nefretle bakarken. Büyümüş olan Afgan küçük Lara'nın yanında diz çöktü "Ben yaşayamadığımız çocukluğumuzun intikamıyım Lara ve o intikamı almadan ölmiyeceğim." Dedi sert bakışları Lara'nın korkmuş yüzünde dolaşırken yumuşadı "Hiç ölme Afgan,sen ölürsen beni her gün öldürürler." Dedi küçük Lara yetişkin Afgan'a sarılırken.

Arkamdan "İstemiyorsan evlenmek zorunda değiliz Afgan." Diyen Barlas'ın kırgın sesi gelince kendime lanet ettim,abimin buraya gelme sebebinin bu olduğunu tahmin etmeliydim çünkü babam "Barlas'la ilgili bir şey olmadığı sürece bizi rahatsız etme." Diye tembihlemişti.

Biri gidiyor biri geliyordu, resmen Allah belaları bana sırayla gönderiyordu.

▪▪▪▪▪

Uzun bir bölüm oldu,kıyamet kopacak a dostlar :D

Loading...
0%