Yeni Üyelik
5.
Bölüm

5.bölüm

@zahraniax

İçeriden gelen davul zurna sesleriyle zaten çatık olan kaşlarım mümkünmüş gibi daha da çatıldı. Selma hanım gülümseyip "Ben içeri geçiyorum,sizde konukları bekletmeden gelin." Diyip bize arkasını dönerek uzaklaştı.

Barlas yutkundu "Ben sana söyliyecektim ama.." dediğinde sözünü bitirmesine izin vermeden "İçeride düğünümüz var ve ben bunu bu şekil mi öğreniyorum?" Dedim sertçe.

Barlas gözlerini kaçırdı "Sen istemeyince ben kızarsın sandım." Dediğinde delirmenin eşiğindeymişim gibi hissettim "Barlas,çıldırtma beni." Dedim dişlerimin arasından,başımda ki belalar bir bitmek bilmiyor amk.

Barlas'ın kendini ağlamamak için tuttuğunu görünce sanki kalbimde bir şey koptu,bi'an küçüklüğümü görür gibi oldum.

Sıkıntıyla içimi çektim "Bak,evleniceksek evleniceğiz ama aramızda bir şey olmasını bekleme." Dediğimde "Tamam." Diyebildi sadece,karşımda ağlamamaya çalıştığı için sesi titriyordu. Haklı olduğum konuda neden şuan haksızmış gibi hissediyordum? Neden şuan onda,babası ona vururken ağlamamak için zor duran küçüklüğümü görüyordum? Neden saçma sapan konularda da geçmişim kendini gösteriyordu?

Umursamamaya çalışıp tekerlekli sandalyenin tutmaçlarını tutarak onu içeriye sürdüm.

▪▪▪▪▪

Selma hanımın ve babamın zoruyla üstümüze takım elbise gibi bir şeyler giyip,kendi düğünümüze gelmiştik ve şimdi nikah masasında oturuyorduk.

Çok saçma değil mi? Hayatın zaten düzensisken daha da düzensisleşmesi.

Yanımda kendi tekerlekli sandalyesinde oturan Barlas'a baktım,suçlu çocuklar gibi başını önüne eğmiş kucağında ki eliyle oynuyordu.

Önüme dönücekken "Özür dilerim." Dediğinde bakışlarım gene ona çevirip, kaşlarımı çattım "Neden?" Dedim anlamazca "seni sevdiğim için." dedi, gözlerinin içine bakarken "Bende özür dilerim." Dedim bu sefer o bana anlamazca bakıp "Neden?" Dedi "Seni sevmediğim için." dedim.

Bir şey diyicekti ki nikah memuru geldiğinde susup önüne döndü.

Nikah memuru yerine oturup elinde ki eşyaları masaya dizerken "Şahitler de hazırsa başlayalım." Diyince kendi şahidim olacak babama baktım,keyfi yerindeydi tabi 32 diş sırıtıyordu.

▪▪▪▪▪

Ayak üstü de Barlas'la evlendikten sonra aileler kaynaşsın diye beraber oturmuş sohbet etmiştik.

Bir süre sonra babamın yüzünü ve iğrenç imalı gülümsemelerine katlanamadığım için artık Barlas'la 'odamız' olan odaya gittim.

Babam sağ olsun her şeyi önceden ayarladığı için üstüme giyicek bir kaç bişi alıp yatağa koydum.

Tişörtümü çıkartıktan sonra gözüm vücudumda oyalandı,hemen hemen vücudumun hepsini kaplayan babamın ve mesleğimden kaynaklanan yaralara..

▪▪▪▪▪

Arkadaşlar saçma olduysa özür dilerim,uzun süredir bölüm atmadığım için attım.

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%