Yeni Üyelik
6.
Bölüm

6.bölüm

@zahraniax

Süzdüm,süzdüm kaç dakika oldu bilmiyorum sadece süzdüm. Mesleğime kendimi o kadar adayıp çalışmıştım ki göğsüm bile yok gibiydi. Erkek gibi bir vücudum olduğu için elbiseler falan bende değişik dururdu. Takım elbiseler giyerdim,gerçi elbiselere o kadar meraklı olduğum da söylenemezdi.

Bende isterdim cicili bicili şeyler giymek,annemle alışverişler yapmak,annem gibi ince belli zarif bir kız olmak.

Kader beni buna mahkûm etmişti,ben kaç yaşında olursa olsun babasıyla çocuk olacak bir kız çocuğu olacağıma babasını düşman olarak gören bir kız olmuştum.

Ben babası yüzünden kendini erkek gibi yetiştiren,erkek gibi olan biri olmuştum. Hayatın ne kadar acımasız olduğunu bana doğduğum gün öğrettiği için,kendimi koruyabiliyim diye duygususlaşmıştım.

Ben babam yüzünden duygularından,hislerinden vazgeçmiş,belki beni sabitlediği zincirleri kırabilirim diye bazı insanların 'Canavar' dediği biri olmuştum.

Bana kadın düşmanı falan demeyin ben sadece değişmeye mahkûm edilmiştim.

Kapı tıklatılıp "Afgan,oradamısın?" Diyen Selma hanımın sesi gelince siyah sweetimi hızlı bir hareketle üstüme geçirip düzeltirken "Girebilirsiniz!" Dedim.

Kapı açıldığında Selma hanım Barlas'ın tekerlekli sandalyesini içeri iterek girdikten sonra kapıyı arkasından kapattı.

Bi'an şaşırsamda Barlas'la artık evli olduğumuz,aynı odada kalıp aynı yatakta uyuyacağımız gelince şaşırmamın saçma olduğunu düşündüm.

Selma hanım Barlas'ın tekerlekli sandalyesini yatağın kenarına sürüp orada durduktan sonra o da yatağın kenarına oturup "Gel tatlım." Dedi yanına vurarak.

Bir şey demeyip mesafe koyarak yanına oturdum. Selma hanım gözlerime gülümseyerek bakıp "Uzun bir süre gelmeyince merak ettik." Dedi samimiyetle "Üstümü değiştirip yatıcaktım aslında,geri gelmem mi gerekiyordu?" Dedim kaşlarım çattıkken,bana böyle bir zorunluluk olduğu söylenmemişti.

Selma hanımın gülümsemesi bozulmasken "Tabikide hayır,bir sorun olmuştur diye geldik sadece." Dediğinde başımı anladığımı belli eder bir şekilde salladım.

Ortama bir süre sessizlik çöktü,Selma hanımın imalı bakışları ve gülümsemesi bizi süzerken benle Barlas 'Menude ayva mı var?' Bakışları atıyorduk.

Selma hanım sonunda "Biliyorsunuz,geleneğimiz göreneğimiz..." diye söze başlayınca nedicek diye göz kulak kesildik.

Selma hanım bizi süzüp "Her yeni evli çift gibi sizinde gerdeğe girmeniz gerekiyor." Diyince fena dumura uğramıştık.

Ben 'Ayvayla bütünleştik' dercesine anlımı ovarken,Barlas resmen ecel terleri döküyordu. Yazık garibim domatese dönmüştü. Ama nedendir bilmem bu hali beni gülümsetmişti.

▪▪▪▪▪

GECECİ BÖLÜMÜMÜZ GELDİ

*bundan sonra gece sayılan saatlerde attığım bölümlere 'gececi bölümü' dicem çünkü neden olmasın?*

Loading...
0%