Yeni Üyelik
7.
Bölüm

7.bölüm

@zahraniax

Barlas öksürüp "Bence bu bizim için geçerli olmamalı." Diye değişik bir itiraazda bulunduğunda sırıtmamı dudağımın kenarını kaşıyarak saklamaya çalıştım.

Barlas çatık kaşlarla bana bakıp "Gülme,komik değil." Kızmaya çalışırken fazla çocuk gibi göründüğü için kendimi gülmemek için fazlaca sıkıyordum.

Selma hanım ciddi bir şekilde bizi süzüp "O gerdek yapılacak." Diyip kapıyı çarparak çıktıktan sonra Allah'tan sabır diledim,nedir Yarrabim bu çile?

Barlas'a baktığımda her iki eliylede tişörtünün eteklerini sıkıyordu "Ne oldu?" Diye sordum ona çatık kaşlarla bakarken,yutkunup yatağa baktı. Cidden,onca şeyin içinde derdi gerdekmiydi?

Derin bir nefes alıp verdim "Cidden,yapacağımızı düşünmuyorsun değil mi?" Dedim bıkkınca "Ben bu haldeyken yapacak olsakta yapamayız zaten." Diyince sinir damarlarımın patlayacağını düşündüm,yürüme engelli oluşundan memnun olmayışını böyle anlamam hem iğrenç hemde kötüydü.

Yüzümü buruşturup "Özgüvensiz insanlardan nefret ederim." Dedim,gözlerime dolu gözleriyle baktığında "Yürüme engelin konu cinsellik bile olsa istediğin bir şeyi yapmana engel değil,olamazda." Dedim "Sen kendine inanmazsan,kimse inanmaz." Derken ayağa kalkıp önünde durdum.

Gözlerini benden kaçırıp "Yatağa uzanmama yardım edermisin? Uyumak istiyorum." Dediğinda bir şey demeden bir elimi bacaklarının altından geçirip bir elimide beline koyarak kucağıma alıp yatağa yerleştirdim.

Rahat olup olmadığını anladıktan sonra bende yatağın diğer tarafına yerleşip yorganı ikimizinde üstünü kapatacak şekilde örttüm.

▪▪▪▪▪

Dolu gözlerimle baktım babamın bana dönük olan sırtına "Baba." Dedim kısık sesimle "Ne var?" Dedi bana dönerken,elinde ki demiri fark etmem uzun sürmemişti. Demirde ki kırmızı 'ışık'lar demirin sıcak olduğunu gösteriyordu.

O arkama geçerken yutkundum,tavandan sarkıp ellerimi hapsettim uzun zincirleri sallayarak bir umud kurtulmaya çalıştım,olmadı.

Gözümden yaşlar düşerken "Baba..yapma." dedim yalvaran sesimle. Babam beni umursamayıp tişörtümü sıyırarak kızgın demiri sırtıma basınca canım çıkacakmış gibi bağırdım,sonraki saatlerde "BABA ACIYOR!..BABA NOLUR YAPMA..BABA YAPMA..BEN BİR ŞEY YAPMADIM." Yakarışlarıyla geçmişti.

▪▪▪▪▪

Barlas'ın Ağzından

Yanımda duyduğum çığlıklarla sarsılarak uyandım,çığlık ve yalvarışların nerden geldiğini anlamaya çalışırken yanımda kıvranan Afgan'ı fark etmem uzun sürmemişti.

Afgan'ın her yeri terden ıslanmış,acı çığlık atıyor,'Baba yapma' vücudu acı çekiyormuş gibi titriyordu.

Ne yapacağımı bilemez bir şekilde endişeyle yatakta doğrulmaya çalıştım,korkudan kalbim sıkışmışken ellerimden destek alarak doğruldum.

Yatağın yanında olan komidinin üstünde yürüyemediğim için her ihtimale karşı duran havlulardan bir tane alıp,pencere açık olduğu için üşütmesin diye ilk önce zor bela terini kuruttum.

Havluyu geri yerine koyup geri Afgan'a baktım biraz sakinleşmiş görünüyordu,sayıklamıyordu ama gene titriyordu.

Uyku sorunu olduğu için doğduğundan beri uyuyamazdı,büyümeye başladığında hem uyku sorunundan hemde babasının korkusundan uyuyamazdı,rol yapardı. Şimdi uyumuştu ama uykusu zehir olmuştu ve ben ona yardım edemiyordum. Gözümden düşen yaşlarla gene yatakta ona yakın olacak şekilde kendimi konumlandırdım.

Kolunun altına girdim,yüzüm boynuna gömük bir şekilde konumluydu,boştaki kolumuda onun vücuduna doladım.

Afgan bi'anda yan dönüp benim yatakta halı gibi serilmeme neden olduğunda gözlerim şaşkınlıkla açıldı.

Asıl şaşırdığım kısım Afgan'ın üstüme uzanıp yüzü boynuma gömükken sakinleşip uyumasıydı.

▪▪▪▪▪

Sanki sonlarda bocaladım?

 

 

 

Loading...
0%