Yeni Üyelik
4.
Bölüm

Bölüm 4

@zambak03

"Kırlangıç hadi git ve konuş artık ! "

" Hayır Elçin bunu yapamam, ben ben buna hazır değilim hem ne diyeceğim ki, selam ben dün sana yazan kız hayatın olmaya geldim mi ? Lütfen itmeye bırak eve geri dönelim. "

" Hayır dedim Kırlangıç! Ondan hoşlanıyorsun ve gidip onunla konuşacaksın en azından arkadaşça bir konu başlat sonrası çorap söküğü gibi gelecek zaten !" Ellerimle sırtından ittirerek gıda reyonundan şampuan reyonuna doğru sendeleyerek savrulmasinq sebep oldum. Öne doğru savrulan bedeni yere düşmemek için tutunacak bir şeyler ararken eleri Aker'in koluna tutundu. İstediğimi almanın verdiği keyifle sırıtarak reonun arkasına sakladım bedenimi.

Bir süre ses gelmese de en sonunda birisi konuşmayı başlatmayı akıl edebilmişti. " B-ben... şey üzgünüm dengemi kaybedince bir anda ö-öyle tutunmuş bulundum. " Çok gecikmeden de Aker konuştu. " önemli değil asıl ben özür dilerim istemeden de olsa saçımdaki kepeklerin üzerinizde bulunmasına sebep oldum. " ilk önce Kırlangıç'tan bir 'ha ?' Nidasi çıktı ama hemen sonra kendisini toparlayarak cevap verdi.

" Yok, ben yani kepek sonuçta sorun değil..." hadi kızım uzat konuyu " şey çok mu kepek var saçlarınızda " bir süre ses gelmeyince Kırlangıçın paniklemiş sesi tekrar duyuldu.

" Pardon ben sormamaliydim yani sonuçta sizin özel hayatınız, kusura bakmayın " bir an boşluğuma geldi ve tek elimi alnıma vurdum bu kız niye bu kadar şeydi... şey işte!!

" Yok sorun değil ben sadece bir an soru beklemediğim yerden gelince şaşırdım yani, aslında bende yeni fark ettim bu kepek olayını şampuanla da bunun için bakıyordum ama bi türlü hangisini seçmem gerektiğini bulamadım. Pek bilgili sayılmam "

Ve o an hiç beklemediğim bir şey oldu kafamı hafif uzatmış görünmeyecek şekilde Kırlangıç ve Aker'i izlerken, Kırlangıç ondan beklenmeyecek bir harekette bulundu.

" bakın şu iyi bir mark- " ve sonra çok hafif ve tiz bir çığlık duyuldu markette, bir kaç kişi dönüp bakarken ben şaşkınlıktan oracıkta donatalım Kırlangıç elini şampuana uzatmışken bir anda kendi ayağına takıldı ve bedeni Akere doğru devrildi ikis birlikte yere kapaklanırken Kırlangıcın kafası Akerin göğsünde Elleri ise beline sıkıca sarılıydı. Aynı şekilde akerin kollarında Kırlangıçın belindeki ikisinin de gözleri sıkıca kapanmıştı.

Asıl sorun şuydu, bu çocuk niye sadece benim üstüme düşüyordu da diğerlerine gelince hep altta kalıyordu !!

Hiç kimseden ses çıkmazken Kırlangıç yavaşça gözlerini araladı ve yavaşça bakışlarını bana çıkardı. Ben orda gülmemek adına verdiğim savaştayken o bana Allah belanı versin Elçin bakışları atıyordu ve sonunda kendimi tutamadan tam ortaya bir kahkaha patlattım.

Birisi yapabilecekleri ile değilde yaptıkları ile tanınırmış, yapabileceklerini boşver ve yaptıklarına odaklan.

Loading...
0%