Yeni Üyelik
1.
Bölüm

-1- Acemi̇li̇ler Kavgasi

@zey_444766

Ben Ecem Mavi ismim teyzem mavi rengi çok sevdiği için mavi koymak istemişler annem de onu kırmayıp teyzem koymuş mavi ismini Ecem ismini ise benden önce annem hamile olduğu zaman çocuğu yaşamamış onun ismini Ecem koymak istemiş ama koyamadığı için benim ismimi


Ecem koymak istemiş.Yeni okuluma gidecektim yeni okul,yeni öğretmenler tabii yeni okulumda arkadaşlarım olacaksa size biraz da yeni okuluma giriş nedenimi anlatayım ben yurtta kalan bir öğrenciyim odam bile ayrı odada tek ben kalıyorum çünkü kimse benle kalmak istemiyor. ben hiçbir zaman yurttan çıkan biri değildim hafta sonu bile çıkmazdım telefonum dahi yoktu hafta sonu mağazalara,AVM'lere gitmek dahi istemiyordum insanları yan yana görünce konuştukları aklıma geliyor o yüzden hiç dışarı çıkmak istemiyordum ve okulu da hiç seven bir insan değildim çünkü orada da insanlar konuşuyor eğer bir annem olsaydı benimle gurur duyardı keşke benim de bir annem olsaydı daha benim başıma okşasaydı benim başıma öpseydi koklasaydı akşam yatmadan önce gelip benim ile yatsaydı ama yok.


Babam ise annem öldükten sonra babam da ben konuşamıyorum diye kardeşimi de. alıp gitti ve beni de yurtta bıraktılar okulda derste ne konuşabiliyordum ne de derste hoca soru sorduğu zaman ben soruyu biliyor biliyordum ama konuşamıyordum. şimdi ise yeni okuluma giriş yapıyordum acaba beni nasıl karşılayacaklardı çok merak ediyordum? ve bu soru işaretine soru işaret olmayan hale getirmek için gerçeklerle yüzleşmem gerekiyor okulun içine derin nefes alarak girdim ama okul okul değil cadıların evine benziyordu içerisi karanlıktı çok korkutucuydu insanlar bile gözükmüyordu sadece üstleri gözüküyordu ama hepsinin ama hepsinin üstü renkli idi kırmızı,mavi,sarı,mor,pembe ve benzeri renkler vardı ama imkansız hiçbir okulda böyle bir şey olmayacağı kesindi en azından okul güçleri siyah ya da gri tonda olurdu ama hiç kimse de okul bile yoktu.


Koridordan geçerken gözlerim etrafta insanlardaydı sonra bir kız gördüm duvara yaslanmış telefonu ile ilgileniyordu ama üstü herkesten farklıydı her kıyafeti simsiyahtı siyah pileli etek siyah askılı bluz siyah deri ceket ve koyu siyah botları vardı dayanamadım ve kızın yanına gittim konuşacağımdan değil zaten konuşamıyordum yanına gittim ve onu baştan aşağı süzdüm sonra o da beni fark ettikten sonra beni baştan aşağı süzdü sonra bana bakarak konuştu "ne var ne istiyorsun kelebek vites!"dedi,


dediğini anlamamıştım kelebek vites? O da neyin nesidir sonra yüzü buruşmaya başladı sonra bağırmaya başladı "sen nasıl bir manyaksın sen... nasıl böyle bir şey gillet edersin ya!"dedi, ne olduğunu anlayamamıştım sonra beni yine sürdü sonra yanına bir çocuk geldi uzun boylu yine her kıyafetin simsiyahtır gömlek siyah pantolon siyah ceket siyah ve siyah ayakkabı beni sevdi ve o da bağırmaya başladı.


"sen geri zekalı mısın kızım şerefsiz misin ya!"dedi, çok kötü bağırmıştı yerinden titremiştim bu çocuk çok agresifti sonra yanlarını kıvırcık saçlı biri daha geldi ve uzun boylu çocuğa sordu "Ağabeyciğim bu yelloz kim!"dedi,


yeryüzü bana dediğini anlamıştım ama sesimi dahi hiç aramıyordu sonra uzun boylu olan "Bir şerefsizin teki!" dedi, sonra o çocuk da beni seviyor sonra elleri ile ağzını kapatarak "Bismillahirrahmanirrahim ya bu nasıl böyle bir şey yapabiliyor ağabeyciğim"dedi,


neler dönüyordu anlamıyordum sonra kız konuştu "çabuk siktit git buradan bu okuldan siktiğimin ördeği" dedi, sinirli kız ne yaptın onu yine anlamamıştım ama soramıyordum da sonra yine uzun boylu erkek konuştu "A...ağabey çabuk aküyü çağır"dedi,Akü ne demekti? yani yine hiçbir şey anlamamıştım sonra kıvırcık saçlı koştuk koridordan gözlerimle onu takip ediyordum ki çocuk çok hızlı koştu sonra gözlerimi kızardı uzun boylu çocuğa baktım sonra kız konuştu "sen şimdi görürsün"dedi, parmağını benim vücuduma doğru salladığı sonra okulun içinde büyük bir bağırış yükseldi sonra bir kapının ardından 5 kişi çıkmaya başladılar en önde lider gibi görünen bir şahıs vardı.


Siyah bir gömleği vardı gömleğimi pantolonun içine sokmak yerine dışarıya Savaş bir şekilde çıkarmıştı ve önündeki iki düğmesi de açıktı tam keko gibiydi sonra...sonra elindeki kemer...


kemer


kemer


kemer


aklımda hep o sözcük geçti elinde kemer vardı ama bir de o kemeri sallıyordu. semeri neden sallıyordu şimdi siz bana cahil diyorsunuz değil mi hiçbir şey bilmeyen ailesinden hiç iyilik görmeyen birinden ne bekliyorsunuz ki neyse devam edelim arkasından Bir erkek daha geliyordu anlatmama gerek yok herhalde üst üste simsiyahtı ama o çocukta bir şey vardı.


onu o zaman anlamıştım o çocuk bunların yanında olmak istemediğine yemin edebilirdim arkasında birkaç dakika önce haber vermeye giden çocuk vardı saçları kıvırcık kıvırcıktı yine aynı şekilde üstü simsiyahtı. onun arkasında kızıl saçlı bir kız vardı gözlerinin rengi buradan görünüyordu gözleri aynı Deniz mavisinin açık tonu olduğu için hemen göz alıyordu ve yine aynı şekilde simsiyahtı.


son olarak saçları sarışın bir kız vardı yine üstü simsiyahtı sonra yavaş yavaş yanıma yaklaşmaya başladılar en sonunda yanıma lider gibi görünen çocuk gelmişti uzun uzun bana baktı ve konuştu "sen ne ayaksın acaba!" dedi, sinirli bir tonda aslında tonda değil bayağı sinirliydi sonra yüz kasları ortaya çıktı anladım ki çocuk bayağı sinirliydi.


sonra sarışın kız konuştu "ya Allah'ım hala cevap vermiyor ya!" dedi, keşke verebilsem "ben ne yaptım" diye bilsem keşke sonra ilk karşılaştığım kız "siz gelmeden önce de böyleydi ya demek ki kız gıt ne yapabilirim ya"dedi, alayca konuşurken ama ama ben onları dinlemiyordum dahi beni o orman gözlerin o çocuğa bakıyordu yani lider olarak lider mi bilmiyorum ama böyle duruyordu ve sonra dikkat ettim ki benim gözlerim gibi onun da gözleri yeşildir sonra hafif bir gülümseme oluştu yüzümde ama o benim gülümsememe karşı bana sinirli bakıyordu sonra kıvırcık saçlı konuştu.


"haa şimdi anladım sen okula yeni mi geldin" dedi, sonunda anlayan biri çıktı ya sağ olun ya dedim Kendi içimden sonra konuşamayacağım için kafamı aşağı yükle yukarı salladım sonra kıvırcık saçlı çocuk tekrar konuştu "yani o yüzden böyle giyindim yani hiçbir şeyden haberin yok"dedi,


ben yine o günler anında başımı salladım sonra yine konuştuk gruplarında tek konuşan oydu "Şöyle söyleyeyim biz bu okulun sahipleriyiz yani müdürden bile Üstün yerdeyiz biz bir grubuz yani anlamışsındır zaten bu grubun lideri ve başı olan kaplumbağa fıstığı-"çocuk daha sözünü bitiremeden lider "UMUT"dedi, bizi çok özgürüz çıkmıştı ilk öğrendiğim için o dik kıvırcık saçlı olan Umut,Umut elini ağzına götürerek konuştu.


"özür neyse ismi Akın Efe Keskin bana soru sorarsan sakın ona bulaşma çok sert bir tipi vardır seni yer yutar!"dedi, 10 günlesi beni çok korkutmuştu o zaman o çocuktan korkmam gerektiğini anlamıştım ismi Akın Efe Keskin'di tam bir mafya ismi gibiydi sen onu Umut devam etti "Deniz Gözlü yan, gerçek ismi ile Esila Kılıç grubumuzun kokoşuyordur her yerine çok önem veren biridir."dedi, kızıl saçlı kızı özetledi ismi Esila kılıçtı sonra Umut konuşmaya devam etti.


"Balık kabuğu ... şimdi kendimi tanıtayım ben Umut Karabağ grubun neşesiyimdir her kötü anlamları da bile güldürecek bir şey bulurum"dedi, kendisini özetleyerek, öve öve anlatmıştı sonra devam etti "kırmızı papatya yani Duru Akyol bizim grubun ablası her ne olursa olsun O senin derdini dinler ha bu arada grubun en iyi kalplisi de odur ama eğer onun bir derdi olursa kime gider diye sorarsan Akına gider Akını kendi abisi gibi görüyor"dedi, yeni tanıştığım kız da Duru Akyol Umut onu özetleyerek.


Kız bana gülümsedi evet gülümsedi ilk defa biri bana gülümsüyordu bu his çok güzel bir gitti sonra Umut devam etti "Kurnaz tilki yani Batu Doğan hakkının yoldaşıdır hep onun derdini dinleyen kişidir ama benden duyunca onlar terzi çifttir yani hep neşelidir benim tilkim" dedi, tam devam ediyordu ki Bartu sözünü kesti.


"UMUT benimle doğru konuş!"dedi, bunu bağırarak söylemişti gerçekten de umut'un dediği gibi tersi gerçekten pisti ve yeni biri daha eklenmişti hayatıma Batu Doğan çocukta tam bir babayiğit ismi vardı Umut konuşmaya başladı.


"sevimli tavşan yani gerçek adıyla Minel Kaya grubun zorbasıdır zaten arkamdan sonra grubun lideri o olur bu grubun iki tane lideri vardır ilk Akıncı Efe Keskin di her ne olursa olsun kendisi bile suç işlerse onu az inkar etmeyen hemen gidip akına söyleyen Minel Kaya ikisinin de içinde bizim yıllardır çözemediğimiz bir şey var ve biz Acemi Kavgalılar olarak çözemiyorsak sen hiç çözemezsin"dedi, Akın ve Mineli özetleyerek gerçekten onların arasında bir şey mi vardı sonra Akın başını kaldırdı ve Minel'e gülümsedi minel de akın'ın gülümsemesine karşılık verdi gerçekten aralarında bir şey vardı sonra Akın yüzünü minel'den çevirip bana baktı ve konuştu.

"İşte hepimizi tanıdın kendini tanıt bakalım"dedi, sonra onlara baktım 7 kişilerdi ama Umut sadece 6 kişiyi tanıtmıştı sadece en köşede onlarla beraber olan yani ruhu onlarla beraber olan ama aslında duyguları burada olmayan bir biriydi sonra baş parmağımla o çocuğu gösterdim hepsinin başı o çocuğa kaydı sonra Akın konuştu "boş ver onu tanımasan da olur"dedi, sonra arkadan Minel konuştu "Kuzey Aydoğan" dedi, çocuğun ismi Kuzey aydoğan'dı sonra ona baktım gözlerinin içine benim gibi maviş maviş gözleri vardı ilk fark ettiğim bu oldu sonra ona şefkat de baktığını anladı ki bana gülümsedi yine aynı benim gibi gamzeleri vardı Kuzey ile her şeyimiz her özelliğimiz aynıydı bir an kardeş olabilir miyiz diye düşündüm ama olamazdı benim kardeşim beni terk etmişti hem beni terk eden kardeşim kız dı olamazdı.

Sonra Duru konuştu "Lakabı Sesiz Acemi"dedi, sadece bir cümle ile anlattılar o kadar mı sevmiyorlardı kuzeyi sonra unut konuştu "ben herkese lakap takıyorum sana ne taksam acaba?"derken Batu sözünü kesti "O Bizim gruptan değil boşuna bulma derim ama istersen geçici bir süreliğini bul" dedi, benim küçük görüyor gibi gibi değil bayağı küçük görüyordum sonra Umut bağırdı "Kara kedi koş"dedi, sonra Esila "kızı gene nereye koşturuyorsun umutcuğum"dedi,

Ve Umut mutlu bir şekilde "Kuzenin yanına"dedi, söyleyeyim şaşmıştı sonra Kuzey konuştu "ne saçmalıyorsun Umut biz daha kızın ismini bile bilmiyoruz"dedi, ne yani diyordu ki eğer ismini bilirsem olabiliriz mi demek istiyor ne diyor ya deli mi Umut konuştu "ne yani ismini bilsen daha yakından Tanırsan olacak mıydın"dedi, benim düşündüğümü düşünerek sonra Kuzey başını çevirip bana baktı ve "birbirimizi tanırsak o da uygun görürse neden olmasın"dedi, içimde bolluk oluşmuştu resmen yeni okuluma gelmiştim yeni kişilerle tanışmıştım ve gruplardı ben de onlarla tanışmıştım Acemi kavgalılar grubun ismi hepsi ters tersi pis gibi görünse de içlerinde bir cennet vardı bunu biliyordum işte Acemi kavgalılar hepsi benim bir yaşam kaynağında ama asıl şimdi ne olacaktı ben... Ben belki de onları mahvedecektim.

Bölümün sonu yazarken gerçekten çok uğraştım ellerim koptu!

Neyse devamı yakında gelir beklemede kalın oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın sizleri çok seviyorum görüşürüz!❤️

​​​​

Loading...
0%