Yeni Üyelik
11.
Bölüm

11. Bölüm

@zeybik_yz

"Efsun"

 

Anlatmak istemediğini belirtir şekilde adımı söylediğinde sinirlendim. Beni bu kadar severken nasıl başka bir kadınla evlenmiş ve birde üstüne çocuk yapmıştı kafam almıyordu.

 

"alparslan bilmek istiyorum. Kafam almıyor beni anlattığın gibi delicesine seviyorken nasıl başka bir kadına dokundun, onunla evlendin, teninde kayboldun... Alparslan sen güya beni böyle severken nasıl o kadından çocuk yaptın"

 

"Efsun seni sevdiğime dair şüphen olduğunu mu söylüyorsun gerçekten"

 

Gözlerindeki kırılmayı gördüm

 

"hayır hayır beni gerçekten sevdiğini sadece kulaklarımla duymadım yüreğimde hissediyorumda. Ama hak verirsinki anlam veremiyorum"

 

"tamam anlatacağım... Örgütle iş birliği içinde olan uyuşturucu tacircilerinin peşindeydik uzun zamandır. Yakalanmamak için aynı yerde faaliyet göstermezler bu piçler muhattaplarını da değiştirirler sürekli.

 

Bir fuhuş çetesiyle düzenli olarak irtibat kurduklarını fark ettik . Bi mekanda sürekli görüşmeler sağlanıyor adamlar mekandan içeri giriyo sonrası yok kameralar sadece girişi ve çıkışı kaydediyor. Yani mekandaki gizli bir bölümde işler yürütülüyordu dikkat çekmemek için lobide bar üst katta restoran olan bi mekan seçmişler şerefsizler.

 

Mekandan bilgi almak için içerden birileriyle irtibat kurmamız lazımdı. Çalışanların haberi yok orada dönenlerden ama bizim talimatlarımızla işimize yarayacak bilgileri rahatça alalırdık. Birini bulmamız lazımdı.

 

Hazalda o mekanda barmendi o zaman tabi olaylardan haberi yok ilk timden fatih var o yanaşmaya çalıştı başardı da. Hazalla yakınlık kurdu başta bir şey bilmediğini söylese de sonra mekanda gariplikler sezdiğini ve mekanın kimsenin bilmediği bi mahzeni olduğundan bahsetti.

 

İtler yerin altına mahzen yapmış tüm kirli işler orda dönüyormuş. Neyse çeteyi çökertmeye az kalmıştı ama hazalın tavırları değişti fatihe karşı hisleri varmış bizim timde aybüke var ondan kıskanmış deli gibi. Fatihe sürekli onunla birlikte olmak istediğini yoksa bize yardım etmeyeceğini söyleyip duruyormuş.

 

Hazal bizim yer altına giriş biletimizdi mekanda büyük bir davet düzenlenecekti o gece baskın verecektik çünkü mahzende mal alışverişi olacağını öğrendik. Hazal sayesinde tabii ki.. odalara böcek yerleştirmişti.

 

Herneyse o gece geldiğinde operasyon tamamlanacağı için hazalla yollarımızı ayıracaktık ama fatihe o kadar takmış ki kafayı. Fatih aybüke ve ben içeriye davetli gibi girdik sahte kimliklerle. Diğerleriyse tetikteydi.

 

Hazal fatihle bir gece birlikte olursa onu kaybetmeyeceğini düşünerek içeceğine klonazepam etkenli bi ilaç katmış ama serviste karıştırmış ve bana servis etti.

Biz operasyonu tamamladık adamlar paket ama ben kendimde değilim sersem, uyuşuk, bilinçdışı hareketler sergiliyorum. Herkes karakola geçerken ben eve geçtim fatihle birlikte yaşadığımız eve. Girdim tüm ışıklar kapalı açmadımda sonra hazalı gördüm oda kendinde değildi metafetamin kullanmış. Kendimizde değildik anlayacağın ne ben ne hazal"

 

"alparslan... Alparslan bu..bu yaşananlar.."

 

Gözlerimde şok dalgalarıyla ona bakıyordum şoktaydım kesinlikle

 

"devam edeyim bekle.. O gece eve nasıl girdi bilmiyorum ikimizinde kafası yerinde değildi.. Sabah uyandığımızda kıyameti kopardım aynı şekilde oda sonra çekti gitti 3 hafta kadar sonra geri geldi benden hamile olduğunu söyledi onunla evlenmezsem karnındaki bebeği öldüreceğini söyledi. İnanmadım başta ama ihtimal çok olasıydı doktora gittik gerçekten hamileydi. Karnında benim bebeğimi taşıyordu nikah kıydık ama sonra onunla zorla evlendiğimi, bebeği öldüreceğini söyledi buna kaç kez teşebbüs etti ilaçlar içti kendini merdivenlerden attı. Yasa dışı kürtaja kadar gitti iş son anda o masadan kaldırdım onu yavrumu öldürmesine izin veremezdim.

 

Sonra anlaştık bebeği doğurmayı kabul etti son ayında. Öncesinde ben hep yavrumu yaşatmaya çalıştım o aylar o kadar zorluydu ki efsun.. Dide doğduğunda ah bu sevgi anlatılmaz ona öyle aşık oldum ki benim bebeğim benim güzel bebeğim onca zorluğa rağmen doğmuştu bambaşka bir his baba olmak onu ilk kucağıma aldığımda anladım dedim ki ben bütün dünyaya yeterim öyle güçlendim.

 

O kadar çok isterdim ki senden bir çocuğum olsun, dide.. Senin kızın olsun. Kızımın adını dide koydum. "

 

Bunu söyleyip beklentiyle gözlerime baktı ben ben nasıl fark etmemiştim.. Gözlerimden yaşlar süzülürken gözlerimi kapattım dide kimlikte yazmasada benim ikinci adımdı efsun dide. Dide göz bebeği demek. Alparslan kızına hep dide'm diye seslenir.Kızına benim adımı vermişti.

 

" Efsun ben seni kızımın adıyla yaşatmayı seçtim sana öyle aşığım ki efsun başka türlüsüne gönlüm razı gelmedi.. Sonrasını biliyorsun zaten Hazal dide'yi asla kabullenmedi bir kez kucağına alıp bağrına basmışlığı onu emzirmişliği yoktur.. Sonra boşandık zaten buraya geldik.. İşte hikaye bundan ibaret "

 

" alparslan " ağlayarak ona sarıldım oda bana sarıldı

 

" alparslan söz veriyorum söz veriyorum sana yar olacağım. Dideye elimden geldiğince anne eksikliğini hissettirmeyeceğim buna hakkım var mı bilmiyorum ama alparslan ben ben onu kendi kızımmış gibi seviyorum benim çocuğummuş gibi... sizi çok seveceğim alparslan çok "

 

" kurban olduğum ağlama hepsi geride kaldı şimdi bunları konuşmayalım yeter.. Sen benimle bu yola çıkmaya var mısın onu söyle "

 

Kafamı boynundan çıkarıp yüzüne baktım elleriyle göz yaşlarımı sildi saçlarımı okşadı

 

" varım varım sevgilim "

 

Sevgilim diyince gözlerindeki parıldamaya şahit oldum

 

" sevgilim.. Sevgilim diyen dilini yerim ulan kızım çok aşığım sana çok "

 

Önce alımı sonra gözlerimi burnumu çenemi yüzümün her yerini öptü. Geri çekildi yüzlerimiz birbirine çok yakındı daha fazla dayanamadım ona karşı içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir istek duyuyordum bir elimle ensesinden kendime çekerek dudaklarına yapıştım. Önce afalladı dudaklarımız hareket etmiyor sadece birbirine değiyordu. Sonra alt dudağımı emmeye başladı sakince öpüşüyorduk. Bir kavuşmanın göstergesi gibi. Sonra geri çekildi aniden kaşlarım havalanmış bir şekilde ona bakıyordum. Emin misin der gibi bi bakış attı kafamı aşağı yukarı hafifçe sallayarak onayladığımda beni birden kucağına çekti onun üzerinde ata biner gibi oturuyordum yavaşça yüzünü bana yaklaştırdı burnuma ufak bi öpücük kondurdu sonra müptelası olduğum o gözlerini gözlerime çıkardı ve dudaklarımız birleşti bu sefer daha sertti daha hırçın alt dudağımı dudaklarıyla eziyordu bir el düğmeye gitti arabanın koltuğunu geri itti daha geniş bi alana sahiptik artık yerimde duramıyordum daha rahat bir pozisyon için popomu hafif kaldırıp ona biraz daha yaklaşarak tekrar kucağına oturdum

 

"ah siktir yavrum napıyosu-"

 

Cümlesini bitirmesine izin vermeden dudaklarına yapıştım deli gibi öpüşüyorduk alparslanın dudakları boynuma doğru geldi önce derince bir soluk aldı sonra boynumu emmeye başladı dudakları kulağıma geldi kulak mememi emmeye başladı ağzında eziyordu ah bu his...

 

 

Onu daha çok istiyordum kucağında kıpırdanmaya başladım kendimi ona sürtüyordum artık. Altımda iç çamaşırı yoktu sadece geceliğin kısa şortu vardı ve her kıvrımını hissediyordum kadınlığıma öyle bir baskı uyguluyordu ki tekrar kendimi ona sürterken bu sefer boynumdaki başını çekerek alt dudağını ağzıma alıp çekiştirdim ve kendimi ona bastırdım. Bir hırıltı bıraktı ikimizinde nefesleri sıklaşmıştı adem elmasına bir öpücük kondurdum ve boynundan kulak memesine doğru dilimi gezdirdim kulak memesini dişlerimin arasında çekiştirerek bıraktım. Alparslanın inlemesini duydum

 

"efsunn" diyerek kendini bana o kadar sert itti ki girişimde hissettim onu. kadınlığımın şuam ihtiyaçla sızlaması normal miydi.

 

"Efsun duralım yoksa kendime hakim olamayıp sana zarar vermekten korkuyorum"

 

"hayır"

 

Diyerek tekrar dudaklarına yapıştım alparslanın elleri vücudumun her yerinde geziniyordu üstümdeki fazlalığı çıkarmak istedim kendimi geri çekerek kafamdan çıkardım kapüşonluyu alparslanın gözleri fal taşı gibi açıldı üzerimde böyle bir şey görmeyi beklemiyordu

 

 

"siktir efsun sen beni delirtmek mi istiyorsun... O kadar güzelsin ki bitiyorum sana"

 

Benim tekrar ona kendimi bastırmamla inleyerek konuştu :

 

"mmmh demek benim küçük kızım oyun istiyor hı"

 

"hıhııı hemde çook"

 

Fısıldayarak konuştum. İkimizinde şehvetten ses tonları değişmişti

 

Alparslan acıtmayacak şekilde arkadan saçlarımı eline dolayarak geri çekti ben kendimi ona bastırırken baş parmağını ağzıma soktu

 

"em"

 

Emir verir gibi sert şekilde söylediği şeyle parmağını emmeye başladım bunu inleyerek yapıyordum beni kesinlikle daha fazla azdırmıştı.

 

Parmağını geri çektiğinde diliyle dudaklarımı yaladı ve ellerini belimden yukarı sürterek göğüslerime getirdi iki eliyle birlikte önce okşadı. Bu his ah o kadar farklıydı ki. Ğögüs uçlarım belirginleşmişti büstiyerimin üzerinden göğüs uçlarımla oynadı sonra tekrar sıktı. O arada göğsümün büstiyerden taşan kısımlarına öpücük konduruyordu benimse içimde kor alevler geziniyordu.

 

Göğsümün ucunu ısırmasıyla inledim

Bana her dokunuşunda inlemelerim artıyordu.

 

Tekrar göğsümü ısırıp öpücük kondurduktan sonra geri çekildi alnını alnıma dayadı.

 

"durmalıyız kahretsin şimdi durmalıyız. Yoksa kendime hakim olamayacağım.. Efsun.. Seni sabaha kadar altımda inletmeyi, teninde kaybolmayı o kadar istiyorum o kadar muhtacım ki sana ama şimdi devam edemeyiz güzelim"

 

 

Dudaklarıma doğru konuştuklarını onayladım haklıydı bu işin sonu pek iyi bi yere gitmiyordu. Ona kafamı sallayarak cevap verdim sıkıca sarıldık ve yerime geçtim. Biz ne yaşamıştık az önce yaa off şimdi çok utanıyordum.

 

Sende efsun adamın ağzına ağzına inlerken utanmıyosun

 

Sen sus be. O kadar mutlu ve huzurlu hissediyordum ki. Bu dokunuşlarla bile şehveti doruklarına kadar yaşadıysak alparslanla sevişmek kim bilir nasıldır diye düşünüyordum ki alparslanın sesiyle ana döndüm

 

"güzelim üstünü giysen mi artık yoksa o süt gibi teninde morarmadık yer bırakmayacağım"

 

Yavrum sen iste yeter ki tenim sana feda olsun.

 

Ona alt dudağımı ısırarak talepkar bir şekilde baktığımda

 

"oov senin içinden ne çıktı kızım bakma şöyle alırım altıma"

 

"yaa alparslaan"

 

Utangaç bir şekilde gülüp ellerime yüzüme kapattım. Alparslan da arabayı eve doğru sürdü.

Kankişlerim bölümler hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum yorumlamayı ve yıldıza basmayı unutmayınn 🥲

 

 

Loading...
0%