Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@zeylebi

13 yıl önce

 

Yazarın anlatımı ile

 

"Ya neden korku filmi izliyoruz bende film izlemek istiyorum" diye çemkiriyordu küçük kız abilerine. Yiğit küçük kız ile uğraşmayı çok seviyordu ona çitlembik diyordu kumral olmasına rağmen. " Ne o çitlembik korkuyor musun" küçük kız Yiğitin onunla dalga geçmesinden hep nefret ederdi.

 

" Ne alaka korkmuyorum tabi ki gör bak izlicem tamam mı" Yiğit kahkayı patlattı çok iyi biliyordu korktuğunu gözlerinden anlardı Almila'nın ne hissettiğini. " Ne gülüyorsun bee" diye çemkirdi Almila. " Hiç öylesine aklıma komik bir şey geldi ona gülüyorum " diyip kıkırdadı bu sefer. Almila ters bakışlarını yandan Yiğit'e çevirdi gıcık kapıyordu Yiğit'e ama seviyordu onu. "Hıh" diye homurdandı kendi içinde.

 

Filmi başlatmışlardı Dabbe'yi izliyorlardı Yiğitler felan hepsi çok iyi biliyordu Almila'yla Ayşe'nin korktuğunu hepsi anlamışlardı. Koltukları birleştirip üstüne çarşaf serip yerleştiler. En başta Burak onun yanında Ayaz, Ayaz'ın yanında Ayşe, Ayşe'nin yanında Yiğit ve onun yanında Almina oturuyordu. Ayaz da Yiğit'te Ayşe'yle Almila'nın korktuğunu bilip filmin başında uyumuş numarası yapıp filmi kapattırıyorlardı. Çünkü onlar uyuyunca Almila'nın annesi televizyonu kapattırıyordu.

 

Bundan dolayı Yiğitler bir dahakine onlarla film izlememeye karar veriyorlardı ama asla onlara kıyamayıp yine onlarla film izliyorlardı. Almila Yiğit'in omzunda Ayşe de Ayaz'ın omzunda uyuyorlardı.

 

Sonra hepsi oldukları yerde uyuyorlardı. Yiğitle Ayşe o gün Almilalar da kalacaklardı film izleyecekler diye ama yine Almila ve Ayşe sayesinde izleyemediler. Onlara kızmışlardı ama aynı zamanda kıyamadıkları için birşey demiyorlardı. Çünkü onların yarın onlardan intikam alacakları çok belliydi. Almila iyice Yiğit'in dibine girip öyle uyumuştu. Yiğit'in kalp atışları hızlanmıştı çünkü Yiğit Almila dan hoşlanıyordu. Büyüseler bile sadece Almila'yı sevip onu koruyacağına kendi kendine söz vermişti.

 

Oda Almila'yı iyice kendine çekip sanki onu oradan alıp götürecekler korkusuyla sıkıca sarmaladı. Sabah olunca Almila küçük elleri ile Yiğit'in göğsüne vurup "ya Yiğit abi çekil" diye bağırıyordu. Onun sesi sayesinde diğerleri de uyanmıştı. " Ya çitlembik ne diye bağıyorsun ya sessiz olsana" diye o da ona çemkiriyordu. Almila'nın cevabı hazırdı tabi " ya öküz boğulucam çünkü çekil" diye iteleye iteleye Yiğit'ten uzaklaştı.

*******

Günümüz

 

Almila yattığı yerden kıkırdamaya başladı. " Ne o çitlembik niye gülüyorsun" Almila daha çok gülmeye başladı. " Küçüklüğümüz geldi aklıma birden hani hep film izlerken uyuyorduk ya biz Ayşe'yle siz bize kızardınız hep" diyip bir daha kahkahayı patlattı. Yiğit'te gülmeye başladı. "Uyumuyordunuz uyuma numarası yapıyordunuz bilerek sonra gerçek uyurdunuz"

 

İkiside gülerek tavana bakıyorlardı sonra kafaları yavaş yavaş birbirlerine döndü. "Evet çünkü hep korku filmi açıyordunuz biz izlemeyelim diye" diye sahte sinirle Yiğit'e baktı. Yiğit tek kolunun üstünde durup iyice ona döndü.

 

"Sizde biz izlemeyelim diye uyuyup Candan teyze televizyonu kapatsın diye uğraşırdınız" dedi. "Evet yani hayır bizim uykumuz geliyordu ama en azından birlikte uyuyorduk güzeldi." Yiğit Almila'nın dediği ile ona bakmaya devam etti anlık olarak bakışları Almina'nın dudaklarına kaydı sonra hemen gözlerine çıkardı bakışlarını. Aynı şekilde Almila'nın de bakışları saniyelik olarak Yiğit'in dudaklarına kaydı. Almila biliyordu seviyordu onu anlamıştı en sonunda peki ya o Yiğit onu seviyor mu hep onu düşünüyordu.

 

Yiğit ise çocukluklarından beridir Almina'yı seviyordu. Ama Almina'nın da ne kadar flörtöz olduğunu bir o kadar da biliyordu. Polisler ve askerler daha çok ilgisini çekiyordu. Sonra yavaş yavaş ikiside uykuya daldılar. Sabah ikiside birbirine sarılmış şekilde oluyorlar. Almila uyanınca gördüğü manzara ile şok oluyor.

 

Yiğit'in eli belinde diğer kolu Almila'nın kafasının altında bir şekilde. Çocukken ki gibi Yiğit Almila'nın sanki onu ondan alacaklar gibi sıkıca tutuyor. Almila bu hale nasıl geldiklerine bakmaya başladı. Yastıkları kendi tarafında yerde gördü. Çok iyi biliyordu o yastıkları atacağını Almila'nın en ayar olduğu şeydi çünkü yanında yastık olması.

 

Yiğit'in yavaştan kıpırdandığını fark etti "siktir ya of Almila of" diye kendine söylenmeye başlamıştı. Yiğit uyanmadan Almila uyumuş numarası yapmaya başladı. Yiğit yavaştan gözlerini açınca o da şok olmuş bir şekilde olduğu pozisyona baktı.

 

Almila böyle görseydi eskisi gibi yine bağıracağını düşünüyordu. Çünkü Almila küçükkende böyleydi. Ne zaman Yiğitle uyusa sabah bağırarak uyanırdı.

********

12 yıl önce

 

"Ya of Yiğit abi yine mi ya bırak benii" sondaki 'i' harfini uzatarak yine küçük Almila küçük Yiğit'e isyan ediyordu.

"Ya çitlembik niye bağırıp vuruyorsun ya yoldurtma bana saçlarını nolmuş sanki ya" diye Yiğit'te Almila'ya isyan ediyordu. Her ne kadar Almila'ya saçını çekerim dese bile çekmeyeceğini kendisi çok iyi biliyordu. Çünkü o hiç bir zaman ona kıyamazdı.

 

"Ya Yiğit abi nefes alamıyorum bırak benii" diye bağırmaya devam etti bu sefer biraz daha yüksek sesle. "Tamam çitlembik sus yeter ki git başımdan hadi uyucam ben" diye en sonund Yiğit pes etmişti. "Banane uyumucan banane kalk hadi ya Ayaz abi sende kalk hadi" Almila kendi uyanınca kimsenin uyumasına izin vermezdi bu sefer Ayaza da seslenmişti. Ayaz'ın en nefret ettiği şey uyandırılmaktı. "Bana bak Almila git başımdan ben Yiğit değilim döverim seni hani abicim git". Ayaz her ne kadar uyarsada o da asla gitmeyeceğini biliyordu. "Kalk lan Ayaz hadi" araya Yiğit'in girmesiyle Almila zafer kazanmış gibi küçük ellerini çırpmaya başladı. "Hadi hadi kalkın abi hadi Ayşeeee" bu sefer Ayşe söze atlamıştı " eğer biri şu kızı susturmazsa ben susturcam git başımdan Almila " diyip yorgana daha çok hapıştı.

 

"Offfffff" 'f' leri uzatarak Almila oflamıştı.

*****

 

Yiğit gülümsemeye başlamıştı. Almila hem uyumuş numarası yapıyordu hem de Yiğit niye gülümsüyor diye düşünüyordu.

Yiğit kollarını Almila'dan uzaklaşarak yataktan kalktı. Almila'nın üstünü güzelce örtmüştü.

 

Yiğit abi odadan çıktığında oranında gözlerimi açtım acaba o neden gülmüştü ki bana bakarken bu kafa mı kurcalamaya başlamıştı.

 

Bende hemen yataktan kalkıp duşa girip sonra bakımlarımı yaptım. Tam majayajımın son rutüşlerini yaparken yani rimelimi sürerken Yiğit abi odaya girdi. Beni uyandırmaya gelmişti galiba. "Ee bende tam seni uyandırmaya geliyordum kahvaltı hazır diye"

 

Donup kaldım benim çocuğa kahvaltı hazırlamam gerekirken o bana kahvaltı hazırlamıştı. " Abi sen niye zahmet ettin ben hazırlayacaktım şimdi" utanmıştım çünkü yüzüm kızarmaya başlamıştı.

 

"Ooo sana kalırsa daha çok aç kalıcaktık çitlembik ben hallettim işte hadi gel" hala pijama takımım ile duruyordum çünkü daha makyajımı yapıyordum. "Hemen hazırlanıp geliyorum abi" dedim.

 

"Tamam hadi hızlı ol menemen soğumasın" o an bir heyecan yaptım menemen çok seviyordum ve Yiğit bunu çok iyi biliyordu. "Abi sen ciddi misin menemen mi yaptın efsanesin sen yaa" napıyım menemene dayanamıyordum çok seviyordum çocuklaşa biliyordum hemen.

 

Yiğit abi hemen gülümseyip "tamam hadi hızlı ol" diyip odadan çıktı. Bende hemen siyah beyaz çiçekleri olan uzun yırtmacı olan etek üstüne de beyaz krop giydim. Hemen aşağıya indim.

 

Ben aşağı inince Yiğit abi bana dönüp beni 5 saniye felan süzüp "ooo çitlembik bu ne güzellik" dedi. Yanaklarım kızarmıştı utanmıştım.

 

"Teşekkür ederim abi" dedim. Gözlerini bana dikip bir adım attı. "Hayırdır nereye gidiyorsun bakim" dedi. Ne diyeceğimi şaşırdım birden sorunca nereye gideceğimi unuttum. Kısa bir bakışma geçti aramızda. Nereye gideceğimi hatırladım tabi ya kızlarla buluşacaktım.

Ah Yiğit abi akıl bırakmadın bende. Hemen kendimi topladım. Gözlerimi gözlerinin kahvesine diktim."Arkadaşlarımla buluşacağım abi"dedim. Hemen boğazımı ufak öksürükle temizledim. " Hmm kimmiş bu arkadaşların" diyerek bir adım yaklaştı bana.

 

Yutkundum ama ne zorla yutkundum anlatamam Yiğit bir tık daha üstüme geldi. "Eeee şey ben Ayşe, Burak , Mert ve Nilay'la buluşucaz" diyerek Yiğit'ten gözlerimi kaçırdım. "Hmm" diye ufak bi mıtıltı çıkardı.

 

Anlamadığım bir şekilde nefes alış verişlerim hızlandı biraz ben galiba bu çocuğa gerçekten aşığım. "Kimmiş bakim bu Burakla Mert hı" zorlada olsa yutkundum hafiften. "Üniversite'den arkadaşlarım Yiğit abi noldu ki" bana bir adım daha yaklaştı aramızda artık bir adımlık mesafe kaldı.

 

Yiğit'in nefesini yüzümde hissediyordum. Ama bu sefer yutkunmakta gerçekten de zorlanıyordum. "Ee bişi olmadı gitmesen olmaz mı he bi konuşsak olmaz mı" Eyvah işte şimdi bittim ne konuşcak ki acaba dudakları niye bu kadar güzel

kızım saçamalama kendine gel.

benim cancağızım iç sesim tam yerinde girdin olaya.

 

"Ne konuşacağız Yiğit abi" aramız da ki o bir adımlık mesafeyi de hemen kapattı. " Kokun -çok güzel" dedi. Bian afalladım ne dedi o bana ya şimdi noluyor Almila kendine gel kızım of fena ateş bastı bana.

 

"Anlamadım Yiğit abi ben" işaret parmağını dudağıma koydu. " Abi deme artık bana lütfen dayanamıyorum" ded Yiğit. Nefes almakta zorlandım nasıl yani abi deme derken. "Anlamadım ab- ee yani Yiğit" dedim aramızda sıfır mesafe vardı artık nefesi buram buram yüzüme çarpıyordu. Kokusu buram buram burnuma geliyordu.

 

"Almila ben nasıl dicem bilmiyorum ama-" derken sözünü kestim hemen. "Direkt de" dedim. Şaşırdı ama yüzünde mutlu bir gülümseme vardı." Hazır mısın" diye sordu direkt onaylayan bir mırıltı çıkardım ve sonra hemen kafamı aşağı yukarı salladım.

 

Gözlerimin tam içine baktı Allah'ım mümkün mü böyle bişey kahveleri resmen beni etkisi altına aldı hemen. "Almila ben sana aşığım" dedi. Duyduğum cümle kafamda yankılannaya başladı. Şok oldum bian nasıl yani Yiğit benden mi hoşlanıyor.

 

Ne hoşlanması kızım çocuk sana aşığım diyor mal mısın

 

diye ortaya giriş yaptı iç sesim. "Bak biliyorum beraber büyüdük bu zamana kadar hep abi kardeş gibi olduk ya da ben seni kardeşim olarak görmeye çalıştım ama olmuyor dayanamıyorum Almila abinler belki karşı çıkıcak ya da bilmiyorum ama seni seviyorum ben" diye açıklama yaptı.

 

Evet abimlerin karşı çıkma olasığı vardı belki de sadece Ayaz abimin. Ama bi de şöyle bir gerçek vardı Ayaz abimin şu hayatta tek güvendiği kişi Yiğit'ti beni gözü kapalı emanet edeceği kişi . Burak abim bir yık belki karşı çıkmazdı çünkü en yakın arkadaşının kardeşi ile evlenmişti yani Yakup abinin kardeşi Elif yengemle.

 

Ne diceğimi bilemedim sustum sadece gözlerindeki kahvelere diktim bakışımı arada bal dudaklarına 5 dakika böyle bekledik. Sonra sessizliği bozan o oldu " haklısın birden böyle şey yaptım ben öz-" derken sözünü bölen benim dudaklarım olmuştu.

 

Aşıktım çünkü ona hemde çok dün gece yastıkları belki de bilerek attım uyanıktım o ara . Dün gece bilerek onun sırtına sarıldım, kafamı bilerek boynuna gömdüm.

 

Yiğit başta bir şok yaşadı ne olduğunu anlayamadı ama sonra kendine gelin bir kolunu belime sarıp daha çok çekti beni kendine ve benim aksime biraz sert karşılık verdi. Dudaklarımızı ayıran kapı zili oldu. Yiğit abi hemen benden ayrıldı. Ne olduğunu ikimizde anlayamadık birbirimize bakıp güldük.

 

Sonra bir ses geldi dışarıdan "Almila kardeşim açsana şu kapıyı ya" diye aramıza giren Ayaz abim oldu. Yiğit'in gülüşü dah da derinleşti. "geldim abi bekle" diyerek çıkıştım tam giderken Yiğit'e döndüm. Yanağım kızırdığına emindim ama şuan bu umrumda değildi. "Bende seni seviyorum" diyerek kapıya doğru koştum.

 

Yiğit içeriden gülme sesi geldi kısık şekilde ben hemen kapıyı açtım. Durur mu Ayaz abim hemen söylenmeye başladı. " Niye açmıyorsun şu kapıyı kızım ya" diyerek içeri girdi. Yiğit'in cevabı hazırdı benim yerime o cevap verdi

 

"Aşağı yeni indi kız ne bağırıyorsun lan" diye abime çıkıştı hoşuma gitmedi değil yanlız gayette hoşuma gitmişti. Gülümsemeden edemedim. "He tamam lan ne bağırıyorsun" diye abim çıkıştı. Tam Yiğit cevap vericek iken araya girdim.

 

" Aaa yeter ama hadi oturun kahvaltı yapın bakim hadi" diyerek lafi çaktım ikisinede. Abim "sakin patron tamam ben yemicen zaten üstümü değiştirip çıkıcam hadi baybay" diyerek odasına çıktı. Yiğite baktım göz kaş hareketi yaparak onu masaya oturttum.

 

Çocuk kendi hazırladığı kahvaltıyı abim geldi diye yapaöıcaktı. Biz kahvaltı masasına tam oturduk abim aşağıya indi. "Ben kaçtım size afiyet olsun" dedi cevap vermemize kalmadan çıkıp gitti

 

Yiğit'le göz göze geldik ben bunu nasıl anlatıcam Ayşe'ye eyvah.

" Eee nerde kalmıştık" diyip sessizliği böldü ayağa kalkıp dibime geldi. Hemen yanımdaki sandalyeyi çekip oturdu. Tam Yiğit bir daha dudaklarıma yaklaşırken açılan kapıyla dona kaldık ve gözlerimiz oraya döndü.

 

Ayşe" ağzımdan çıkan isim . Ayşe de şaşırmıştı bize bakarken

"Ayy ben bişi görmedim ben seni evde tek sanıyordum sorry" diyerek kapıyı kapatıp evden çıktı. Yiğit sırıtarak bana baktı. " Ne sırıtıyorsun ya senin yüzünden rezil olduk" diye çıkıştım hemen.

 

Pislik herif hala sırıtıyordu tam kalkıp gidiyordum ki beni kendine çekmesiyle olduğum yerden kucağına oturmam bir oldu.

 

" Biz bişi konuşuyorduk ama devam mı etsek" dudaklarıma çok yakın bir şekilde beni tahrik edecek o ses tonu ile konuştu. Zor yutkundum gözleri hala dudaklarımdaydı.

 

Milim yakın olan dudaklarımızı birleştirdi. Şok olmuş hiç bir şey yapmadan duruyordum ki o hamlesi ile dudaklarım harekete geçti. Şerefsiz çünkü dudağımı ısırmıştı. Tam o ara kapı zili çaldı.

 

Dudaklarınızı ayıran Yiğit oldu. "Hay sikiyim ya kim geldi yine " diye ağzından küfür homurdandı ve hala küfür ediyordu. Birden panik olup kucağından kalktım.

 

"Kim ki kim geldi eyvah basıldık mı yine ya Yiğit abi sen niye öpüyorsun beni" sona doğru sesim kısılmıştı derken kapıdan canım ağabeyim olan Ayaz'ın sesini duyduk.

 

"Ya kızım açsana şu kapıyı ya"

 

- hiii abim gelmiş kalk çabuk abi kalk saklan.

 

- farkında mısın Almila ama az önce öpüştük hala abi mi diyorsun.

 

-ben öpmedim sen beni öptüm tamam mı

- Karşılık verdin ama

 

-ya başlatma şimdi hadi git saklan hadi yaa

 

Yiğit'i ite kaka sakladım odama dolabın içine soktum hemen aşağı inip kapıyı açtım.

" Abicim sen daha yeni gitmemişmiydin ya " diye şirinlik yapayım derken Yiğit'in gördüğüm ayakkabıları ile dona kaldım. Yere düşüyormuş gibi yapıp ayakkabıları koltuğun arkasına itikledim.

 

Oh çok şükür ki abim görmemişti ayakkabıları. " Kızım mal mısın sen dikkat etsene" diye cırladı bana dururmuyum. " Ya sen ne öküz insansın ya önce insan iyi misin kardeşim bir yerin acıdı mı diye sorar ama benim öküz abim dikkat etsene mal diyo" tek nefeste dediğim şeyden dolayı abim bana mala bakar gibi bakıyordu.

 

"Cidden biz kardeşmiyiz diye çok düşünüyorum biliyor musun kardeşim. Mal mısın lan bir sussana car car bıktım yaa aaa". Abimin dediğine gözlerimi kısıp baktım çünkü çok sinirlenmişti hatta ki hatta Yiğit'i bile unutmuştum.

 

Aaa ben harbi unuttum çocuğu lannnn

 

Abimin koluna sağlam silleyi çarparak.

" Ya sen ne boş boğazsın niye geldin iki dakika sonra geri he" abimin düşünmeye başladı." Harbi lan niye gelmiştim ben mal senin yüzünden unuttum işte" bu sefer bende onun yüzüne mala bakar gibi bakamaya başladım. " Ya bi git Allah aşkına be"

 

Ayaz abim yukarıya çıkmaya başladı benim odamın önünde durdu.

 

lan eyvah Yiğit yukarıdaydı şimdi fena sıçtım bennn.

 

Hemen abimin arkasından koştum. "Abi" diye hemen bağırdım Yiğit'in sesi duyup bir yere saklanmasını umdum inşallah öyle yapmıştır yoksa hem ben hem Yiğit fena biterdik.

 

"Ne var" dedi abim. "Noldu ne işin var benim odamda bir şey mi unuttun birşey mi lazım" dedim tek nefeste. "Sakin ol lan nefes al bişey unutmadım sweatshirtim sendeydi gördüm onu alacaktım vermem kızım onu sana" dedi aşırı derecede stres oldum.

 

"Oldu canım kapiş " yaptım işaret parmağımı gözümün altına koyarak. "Olmaz canım asla onu sana vermem benim o parfümü boşalttım sırf sen alma diye" abim odaya girmesin diye uydurduğum yalan ile "şaka yapıyorum de bana kardeşim öyle bişey yapmadım de bana güzelim nolur " dedi. Evet dersem yaptım dersem odaya gşrmeyeceğine kanaat getirdim ver "tabii ki öyle bişey yaptım sen alma diye git yaaa" dedim yalan bir isyan ile.

 

Abim gözlerime öyle bir baktı ki iiim acıdı biran ama ben yemem yer mi ulan Anadolu çocuğu. "Allah senin belanı vermesin tamam mı mal embesil surat gerizekalı seni" dedi ağlamaklı sesi ile.

 

Abim arkasını dönüp gitti. "Abi bu sefer gerçek mi gidiyorsun bir dahaki e çoktan çıkmış olurum ben" dedim. "Gelmicem bir daha gerizekalı seni Selin de kalıcam bu akşam" dedi aşağıda birşeylerle uğraşırken "oha ne yapıcaksınız lan" dedim şaşkın bir eda ile.

 

Hem annemler bu akşam yine gelmiceklerdi. Yine mi tek kalıcam ben yaa diye düşünürken abime söyledim. "Annemler bu akşam da yoklar abi tek mi kalıcak ben ya"diye cırladım. "Mal mısın kızım sen Burak Selin ve ben olucaz Burakla barıştılar hem büyüdün artık Almila kendine gel abicim olmadı Ayşe'yi çağır."

 

"Off abi ya Ayşe'nin babası izin vermiyor ki" dedim ağlamaklı sesle. Biliyorum abim dayanamaz çünkü. Yani umarım öyle olur dayanamaz benim abim be.

 

Yiğit'le göz göze geldik ben bunu nasıl anlatıcam Ayşe'ye eyvah.

" Eee nerde kalmıştık" diyip sessizliği böldü ayağa kalkıp dibime geldi. Hemen yanımdaki sandalyeyi çekip oturdu. Tam Yiğit bir daha dudaklarıma yaklaşırken açılan kapıyla dona kaldık ve gözlerimiz oraya döndü.

 

Ayşe" ağzımdan çıkan isim . Ayşe de şaşırmıştı bize bakarken

"Ayy ben bişi görmedim ben seni evde tek sanıyordum sorry" diyerek kapıyı kapatıp evden çıktı. Yiğit sırıtarak bana baktı. " Ne sırıtıyorsun ya senin yüzünden rezil olduk" diye çıkıştım hemen.

 

Pislik herif hala sırıtıyordu tam kalkıp gidiyordum ki beni kendine çekmesiyle olduğum yerden kucağına oturmam bir oldu.

 

" Biz bişi konuşuyorduk ama devam mı etsek" dudaklarıma çok yakın bir şekilde beni tahrik edecek o ses tonu ile konuştu. Zor yutkundum gözleri hala dudaklarımdaydı.

 

Milim yakın olan dudaklarımızı birleştirdi. Şok olmuş hiç bir şey yapmadan duruyordum ki o hamlesi ile dudaklarım harekete geçti. Şerefsiz çünkü dudağımı ısırmıştı. Tam o ara kapı zili çaldı.

 

Dudaklarınızı ayıran Yiğit oldu. "Hay sikiyim ya kim geldi yine " diye ağzından küfür homurdandı ve hala küfür ediyordu. Birden panik olup kucağından kalktım.

 

"Kim ki kim geldi eyvah basıldık mı yine ya Yiğit abi sen niye öpüyorsun beni" sona doğru sesim kısılmıştı derken kapıdan canım ağabeyim olan Ayaz'ın sesini duyduk.

 

"Ya kızım açsana şu kapıyı ya"

 

- hiii abim gelmiş kalk çabuk abi kalk saklan.

 

- farkında mısın Almila ama az önce öpüştük hala abi mi diyorsun.

 

-ben öpmedim sen beni öptüm tamam mı

- Karşılık verdin ama

 

-ya başlatma şimdi hadi git saklan hadi yaa

 

Yiğit'i ite kaka sakladım odama dolabın içine soktum hemen aşağı inip kapıyı açtım.

" Abicim sen daha yeni gitmemişmiydin ya " diye şirinlik yapayım derken Yiğit'in gördüğüm ayakkabıları ile dona kaldım. Yere düşüyormuş gibi yapıp ayakkabıları koltuğun arkasına itikledim.

 

Oh çok şükür ki abim görmemişti ayakkabıları. " Kızım mal mısın sen dikkat etsene" diye cırladı bana dururmuyum. " Ya sen ne öküz insansın ya önce insan iyi misin kardeşim bir yerin acıdı mı diye sorar ama benim öküz abim dikkat etsene mal diyo" tek nefeste dediğim şeyden dolayı abim bana mala bakar gibi bakıyordu.

 

"Cidden biz kardeşmiyiz diye çok düşünüyorum biliyor musun kardeşim. Mal mısın lan bir sussana car car bıktım yaa aaa". Abimin dediğine gözlerimi kısıp baktım çünkü çok sinirlenmişti hatta ki hatta Yiğit'i bile unutmuştum.

 

Aaa ben harbi unuttum çocuğu lannnn

 

Abimin koluna sağlam silleyi çarparak.

" Ya sen ne boş boğazsın niye geldin iki dakika sonra geri he" abimin düşünmeye başladı." Harbi lan niye gelmiştim ben mal senin yüzünden unuttum işte" bu sefer bende onun yüzüne mala bakar gibi bakamaya başladım. " Ya bi git Allah aşkına be"

 

Ayaz abim yukarıya çıkmaya başladı benim odamın önünde durdu.

 

lan eyvah Yiğit yukarıdaydı şimdi fena sıçtım bennn.

 

Hemen abimin arkasından koştum. "Abi" diye hemen bağırdım Yiğit'in sesi duyup bir yere saklanmasını umdum inşallah öyle yapmıştır yoksa hem ben hem Yiğit fena biterdik.

 

"Ne var" dedi abim. "Noldu ne işin var benim odamda bir şey mi unuttun birşey mi lazım" dedim tek nefeste. "Sakin ol lan nefes al bişey unutmadım sweatshirtim sendeydi gördüm onu alacaktım vermem kızım onu sana" dedi aşırı derecede stres oldum.

 

"Oldu canım kapiş " yaptım işaret parmağımı gözümün altına koyarak. "Olmaz canım asla onu sana vermem benim o parfümü boşalttım sırf sen alma diye" abim odaya girmesin diye uydurduğum yalan ile "şaka yapıyorum de bana kardeşim öyle bişey yapmadım de bana güzelim nolur " dedi. Evet dersem yaptım dersem odaya gşrmeyeceğine kanaat getirdim ver "tabii ki öyle bişey yaptım sen alma diye git yaaa" dedim yalan bir isyan ile.

 

Abim gözlerime öyle bir baktı ki iiim acıdı biran ama ben yemem yer mi ulan Anadolu çocuğu. "Allah senin belanı vermesin tamam mı mal embesil surat gerizekalı seni" dedi ağlamaklı sesi ile.

 

Abim arkasını dönüp gitti. "Abi bu sefer gerçek mi gidiyorsun bir dahaki e çoktan çıkmış olurum ben" dedim. "Gelmicem bir daha gerizekalı seni Selin de kalıcam bu akşam" dedi aşağıda birşeylerle uğraşırken "oha ne yapıcaksınız lan" dedim şaşkın bir eda ile.

 

Hem annemler bu akşam yine gelmiceklerdi. Yine mi tek kalıcam ben yaa diye düşünürken abime söyledim. "Annemler bu akşam da yoklar abi tek mi kalıcak ben ya"diye cırladım. "Mal mısın kızım sen Burak Selin ve ben olucaz Burakla barıştılar hem büyüdün artık Almila kendine gel abicim olmadı Ayşe'yi çağır."

dedi şerefsiz çocuk köpke hain pislik çocuk buraktı gitti beni.

 

Diye dülünürken aklıma Yiğit geldi hemen odama koştum. İçeri girdiğim gibi şok oldum. İçeride 1.96 boyuyla boylu boyunca yatağıma uzun gelen ama 'üstü çıplak ' şekilde uzanan Yiğit'i görünce.

 

O kaslar ne be abi öyle o baklavalar Allah'ım size söylemişmiydim en sevdiğim tatlının baklava olduğunu tabii Yiğit'in baklavaları. Tövbe bismillah ne diyorum ben kendine gel kızım kendine gel. Ne kadar mümkün bilmiyorum ama kendine gel Almila.

 

Yiğit abi beni görünce o da bana bakmaya başladı. Nefesimi düzene sokup hemen arkama dönüp "abi napıyosun ya bide üstün çıplak giysene şunu" diyip koltuktan aldığım tişörtü üstüne fırlattım.

 

"İnanmıyorum sana cidden hala abi mi diyeceksin" diyince yanaklarım kızarmaya başlamıştı. "Bilmem farkında mısın ama öpüştüğün kişiye abi diyorsun hala" diyerek hala üsteliyordu konuyu.

 

"Ya kapa çeneni ya hadi git artık üçüncüye abime yakalanacağız farkında mısın" diye bende yanına gidip kolundan kaldırmaya çalıştım. Ama paşamız öküz gibi olduğu için kaldırmak imkansızz.

 

"Ya kalksana " diye çekiştirirken kendimi Yiğitin altında buldum beni bşrden üstüne çekip üstüme çıkmıştı.

 

"Senin gözlerin ne güzel öyle" bakışları anlık dudaklarıma kaydı ve kendi dudaklarını yaladı. Tam bana yaklaşmış dudağımı öpücekken kafamı sağa çevirmem ile dadakları boynumu buldu.

 

"O bi kere olur canım kalk üstümden " derken boynumu öpmeye başladı. Ellerim onu itmek için göğsündeydi lakin yaptığı hareketle nabzım boynunda atmaya başladı.

 

Boynumu emmeye başlayınca derimin altı ısındı bacaklarımın arasında o ısı ve sızıyı hissediyordum. Boynumu emerken bir an da usırınca ağzımdan ufak bir inilti çıktı. Abimlerin ve annemlerin eve gelmeyeceği den emindim.

 

"Yiğit dur " dememle beni dinlemedi öpmeye devam etti o ara bir eli kalçamdaydı. "Yiğit dur!" Diye bağırınca durdu bu sefer "noldu" diye sordu cşdden bunu sordu ya.

 

"Noldusu mu var aramızda bişey yok sen benim abimin arkadaşı aynı zamanda abimsin ya hem birileri gelse napıcaz" diye tek seferde diyi verdim.

 

"Birincisi sikerler abini şimdi öpüştük kızım biz ne abisi , ikincisi sen benden ben senden hoşlanıyorum hiç hayır deme bana sakın onun için bunda da sorun yok yani sevgili olabiliriz" diyince bir yumuşamadım değil harbi seviyordum bu çocuğu.

 

"Üçüncüsü bence artık kimse gelmez göreve gitmeden doymak istiyorum sana hem abinin bişey diyeceğini sanmıyorum" dedi ıssrarcı sesi ile. Ne yapacağımı bilemedim.

 

Ben ona bakarken düşünmeye başladım haklıydı galiba ikimiz birbirimizi seviyoruz zaten bence olabiliriz. Bir saniye ne dedi o göreve mi gidecektş hayır ya olamaz.

Ne zamandı peki hemen öğrenmeliydim. " Ne zaman " diye sordum direk gözlerimden neyi sorduğumu anlayacak olacak ki "cuma günü" dedi. Bugün salıydı yani daha dört gün vardı.

 

Dayanamadım direk boynuna sarıldım. O da bana sarıldı üzerimde dururken ağırlığını fazla üstüme vermek istemediği için bir koluyla yataktan destek alıyordu.

 

Gözlerim taşlarla dolmuştu onun beni ağlarken görmesini istemediğim için gizlice yaşlarımı sildim. Sonra boynundan ayrılıp gözlerine baktım sonra yavaştan dudaklarına kaydım dayanamadığım için dudaklarımı dudaklarına yapıştırdım.

 

Soluksuz nefessiz dakikalarca öpüştük arada birbirimize olan sürtüşmelerden dolayı inledik. Sonra beraber benim yatağımda uyuyakalmıştık.

 

Biz Yiğitle uyurken birden evin kapısı çaldı. Kapının çalması ile ikimizde yattığımız yerden sıçradık. Ben korkmuş şekilde Yiğite bakarken beni rahatlatmak ister gibi ses tonuyla "şşş sakin ol sevgilim bişi yok" dedi. Ama ben korktuğum için tabi tam sakinleşemedim.

 

Ya annemler geldiyse diye düşünürken bir saniye o bana sevgilim mi dedi. Biran gözlerimi hızlıca ona döndürüp şaşkınca bakınca neden öyle baktığımı anladı. Hemen sırıtmaya başladı pislik.

 

Sakin ol şimdi inip kapıya bak tamam mı" diye yine beni sakinleştirmeye çalıştı. Birden yüzüme yaklaşıp dudaklarıma yapıştı saniyelikti ama bende yarattığı etki çok büyüktü. "Iıı şey ben gidip kapıya bakim sende saklan" diye çocuğu yere ittim.

 

Kapıya doğru koştum o ara Yiğit'in "ağhh" diyen sesini duydum. Eyvah çocuk yere düştü ya lan. Geri dönüp bakamadım nasılsa gönlünü alırdım diyerek aşağıya doğru koştum. Kapıyı açtım ve hiç tanımadığım kadın çıktı karşıma.

 

- Buyrun kimsiniz ( Almila)

 

- Merhaba efendim beni anneniz gönderdi ev temizliği için arayıp. (Temizlikçi kadın)

 

- hee ıı şey ev temiz yani size gerek yok emin olun annem biraz evhamlı da bizi evde bırakınca kirleticeğimizi düşünüyor da ev temiz merak etmeyin size gerek yok yani ( Almila)

 

- aa peki tamam size iyi günler dilerim efendim (temizlikçi kadın)

 

-iyi günlere ( Almila)

 

Ah annem ah. Annem böyledir hep abimle bana hiç güvenmediği için evi dağıtacağımızı düşünüyor ondan dolayı eve temizlikçi gönderiyor hep.

 

Tabi ki de annemin benim Yiğitle kaldığımdan haberi yoktu onun için evi pis sanıyordu. Ama maalesef ki çok titiz bir insanla kaldığından habersizdi.

 

İleride evlendiğim zaman çok şanslıyım çünkü Yiğit cidden çok titiz. Beni uyandırmadan önce evi temizlemişti. Dün baya dağıtmıştım. Evlenince de işleri tek başıma yapmayacağım için şanslıyım. Temiz bir eş eşine her zaman yardım eder çünkü.

 

Eyvah! Yiğit derken ben onu yukarıda unuttum. Yiğit aklıma gelince koşarak yukarıya doğru koştum. Odaya girince aynı bıraktığım vaziyette yani yerde bulmadım. Şükür ki kalkmıştı bir daha kalkıp yatağa uzanmıştı.

 

Zorunda mısın be çocuğum bütün kaslarını ortaya sermek. Yerim bitiririm ben o kaslarını. Maşallah benim kocama. Ay ne diyorum ya. Hemen koşarak onun yanına oturdum bana anlamlı gözlerle bakıyordu. Ne tarafa düşüyorduk hocam.

 

Noldu niye öyle bakıyorsun bana" dedim utanarak sormuştum bunu. " Bilmem çok güzel olduğun için olabilir mi acaba" dedi. Az kaldı harbiden bayılacaktım bu çocuk benim ayarlarıyla çok oynuyor.

 

Tam biz konuşurken kapının çalması ile ikimizde aynı anda konuştuk " of yine kim geldi ya" diye ağlanırken duyduğumuz ses ile ikimizde buz kesildik. Bugün bize huzur yoktu bunu anlamış olduk ...

 

 

 

 

 

Yeni bölümm sizlerle oy verip bölüm hakkında düşüncelerinizi yorumlarda belirtirseniz sevinirimm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%