Yeni Üyelik
1.
Bölüm

*1 BÖLÜM* BABA

@zeymia._

Alarmın sesi ve hafif bir esinti ile uyandım.Alarmı kapatıp tuvalete gittim elimi yüzümü yıkadım odama gidip okul formamı giydim güneş kremimi ve renkli dudak nemlendiricimi sürdüm mutfaktan ses geliyordu Karan abimin kahvaltı hazırladığını düşünüp mutfağa gittim tam da düşündüğüm gibi abimi gördüm abim Alya'ya bana kahvaltı hazırlamıştı.

-"Abi"

-"Umay ben de seni uyandırmaya gelecektim Alya uyandı mı?"

-"Bilmiyorum gidip bakayım abi dedim ve Alya'nın odasına doğru yürüdüm."

Abim annem öldüğünden beri bize hemen ne hem baba olmuştu. Çok seviyorduk abimi ondan başka kimsemiz yoktu.

Alya'nın odasının kapısını tıkladım ve seslendim.

-"Alya"

-"Giyiniyorum abla "diye cevap verdi.

-"Abim kahvaltı hazırlamış seni çağırıyor çabuk gel" dedim ve mutfağa gittim ağabeyim masaya oturmuştu. Geçip yanına oturdum kahvaltımızı ettik sonra abim Alya'yı ve beni okula bıraktı.

⭐⭐⭐

Yedinci ders yani matematik dersindeydik sınav senesi olduğu için bu yıl çok çalışmıştım doktor olmak istiyordum çünkü 5 yıl önce doktor olsaydım annemi kurtarabileceğimi düşünüyordum sınava 1 aydan az kaldığı için çok endişeliydim Hilal'in sesi ile bütün düşüncelerimden sıyrıldım zil çalmıştı ve ben fark etmemiştim.

-"Umay"

-"Efendim"

-"Bir sorun mu var sabahtan beri bi garipsin hasta mısın?

Hilal benim 4 senedir arkadaşımdı onunla her şeyimi paylaşırdım o bir arkadaştan daha fazlası kardeşim gibiydi.

-"Yok Hilal hasta değilim ama içimde garip bir his var "

_"Nasıl yani"

-"Bilmiyorum kötü hissediyo"derken biri kolumdan tutup kendine doğru çekti.

-"Beni abine neden söyledin"diye bağırdı Barın kolum kıracak gibi sıkıyordu.Beni sevdiğini söylüyordu fakat sadece takıntılı manyağın tekiydi istediğini elde ettikten sonra bırakıp giden pisliklerdendi oda.

-"Bırak acıtıyorsun dedim"bunu dememle birlikte daha da sıkı tutmaya başladı kolumu.

-"bırak kızın kolunu dedi" ve Barın'ı itti Hilal bunu beklemeyen Barın kollarımın kolumu bırakıp geriledi. kolum çok acıyordu kızarmıştı eli izi çıkmıştı resmen nasıl sıktıysa gerizekalı embesil.

-"Bak Hilal sen karışma Umay ile benim aramda bu konu."dedi Barın

-"Pardon benimle senin aranda olan şey neymiş pislik embesil."diyerek karşılık verdim tam o sırada matematik hocası içeriye girdi herkes kendi sınıfına diye bağırdı. Embesil Barın yan sınıfta olduğu için sınıftan çıkıp gitti.

Geçen seneden beri peşimdeydi okulun yarısından fazlasıyla sevgili olup çoğunu aldatmış çoğunu da terk etmişti.

⭐⭐⭐

Zil çaldı ve Hilal ile beraber okuldan çıktım Alya okulda gitar kursuna kaldığı için bir saat sonra çıkıyordu o yüzden onu beklemeden evin yolunu tuttuk bir süre konuşa konuşarak yürüdükten sonra vedalaştık benim 5 dakikalık daha yürüme mesafem vardı evin sokağına girdim de gördüğüm şeyle korkudan bayılacak gibi oldum birkaç saniye baktıktan sonra istemsizce "baba " demiştim bunu çok sessiz söylemiştim benim duymam bile zordu.

 

 

 

 

 

 

Merhaba ilk kez kitap yazıyorum o yüzden yanlış birşey yaptığımda söylemekten çekinmeyin.

 

Bölüm beğenilirse kitabı yazmaya devam edeceğim ❤️❤️❤️

Loading...
0%