Yeni Üyelik
2.
Bölüm

*2 bölüm* İLKBAHAR

@zeymia._

Ne demiştim ben ne duymuştu kulaklarım o adam Baba demeyi hak etmiyordu. ayrıca nasıl çıkmıştı hapisten kaçmış mıydı kaçmadıysa sadece 5 yılda nasıl çıkmıştı nasıl izin vermişlerdi buna.

Bu gibi düşüncelerden sıyrılıp hemen telefonumu elime aldım abimi aradım ama ulaşılmıyordu hızlıca Aras abimi aradım Aras abim abimin en yakın arkadaşıydı kendimi bildim bileli tanıyordum onu. o da öz abim gibiydi.

Telefon bir süre çaldıktan sonra açıldı .

-"efendim ama bir şey mi oldu?" dedi.

-"Aras abi,abim,abim yanında mı?" korkudan konuşamıyordum.

-"burada bir şey mi oldu sesin kötü geliyor Umay .hoparlöre alıyorum şimdi."

Abimin sesini duydum.

-"Umay ne oldu"dedi

-"abi burada"

-"kim"dedi.abim "kim orada Umay söyle güzelim" diye bağırdı.

-"abi Faruk evin önünde oturuyor orada abi gel buraya gidemem ben ya nasıl çıkmış o hapisten abi çabuk gel korkuyorum lütfen "

-"Tamam Umay bekle beni hemen geliyorum sakin ol korkma tamam mı geliyorum güzelim şimdi tamammı"

-"tamam"dedim ama korkuyordum o adam benim annemi öldürmüştü 5 yıl,5 yılda nasıl çıkmıştı hapisten o kadar kolay mıydı.

⭐⭐⭐

5 yıl önce 12 Mayıs 2019

Doğum günümdü 14 yaşıma girecektim okuldan çıkıp eve gelmiştik Asyayla annem ile babam anlaşamadıkları için boşanma aşamasındaydı annem abimi bana pasta alması için pastaneye gönderdi 10 dakika sonra kapıya sert sert yumruklar indi. Bağırıyordu yine içmişti büyük ihtimalle annem bana baktı sonra da alya'ya yanımıza gelip bize sarıldı korktuğumuzu hissetmişti galiba. -"siz odanıza geçin kapıyı kilitleyin ben konuşup onu göndereceğim" dedi.

-"anne"

-"hadi Umay kardeşini al ve odana geç"

onu daha üzmemek için Alyayı da alıp odama geçtim ve annemin dediği gibi kapıyı kilitledim bir süre sonra babamın bağırma seslerini duydum

-"ayrılamazsın benden öldürürüm seni" diye bağırıp duruyordu Alya ağlamaya başlamıştı sarıldım ona birkaç dakika sonra 3 el silah sesi duydum hemen kapıya çıkıp odadan çıktım alya'ya orada kalmasını söylemiştim salona gittim ve annemi yerde kanlar içinde yatarken gördüm babam kahkaha atarak gülüyordu.

-"demiştim öldürürüm demiştim söylemiştim inanmadı bana inanmalıydı "dedi bağırıyordu o sırada abim geldi babamın yakasını tutup kafa attı yere yığıldı babam abim onu tekmelemeye başladı.

Evimizin önünde 2 polis arabası ve bir ambulans geldi kısa bir süre sonra annem hastaneye yetiştirdik faruk'u (babamı)polisler götürmüştü 1 saatlik bir ameliyat sonrasında doktor ameliyattan çıktı abim koşarak yanına gitti .

-"annem doktor bey annem iyi mi?" diye sordu doktor ilk abime sonra sandalyede oturan bana ve kardeşime baktı yeniden abime bakıp" başınız sağ olsun" dedi. ne ne demişti annem, annem ölmüştü bizi bırakıp gitmişti gidemezdi annem bizi bırakmazdı

-"annem bizi bırakmaz yalan söyleme şaka de lütfen annem bizi bırakmaz doktor amca şaka de lütfen "doktor hiçbir şey söylemiyordu. hıçkıra hıçkıra ağlamaya devam ediyordum annem gerçekten gitmişti biz onsuz ne yapacaktık o bizi korurdu kollardı bizi koşulsuz severdi peki ya kardeşim daha 11 yaşındaydı o ne yapacaktı.

⭐⭐⭐

Şimdiki zaman

Abim 5 dakika sonra geldi yanıma sarıldı bana yanında Aras abim de vardı abim gelene kadar ağladığımı fark etmemiştim" burada bekle" dedi bana "abi gitme lütfen" dedim. "Aras umay'ın yanında kalsana" Aras abim yanıma yaklaştı "iyi misin "dedi "iyiyim" diyerek gözyaşlarımı sildim oturdum kaldırımdan kalkıp abim peşinden yani faruk'un yanına gidiyordum ki hafifçe kolunu tuttu "umay gitme istersen". " bırak aras abi gideceğim" dedim Faruk abimle bağıra bağıra konuşuyordu yine içmişti belliydi sarhoş oldu" nasıl çıktın" dedi abim sert bir tavırla. "sizi özledim" dedi Faruk gülerek "lann cevap ver öldürürüm seni burada" diye bağırdı abim "cezam bitti çıktım lan hesap mı vereceğim size açık kapıyı sabahtan beri bekliyorum zaten yorulduk burada yol yorgunuyuz"

-"ne diyon lan sen ne kapısı ne diyorsun bu kapı sana açılmaz s******git nerede kalıyorsan kal "

-"O ne demek lan çocuklarınsınız siz benim tabii ki de burada kalacağım nerede kalacağım başka aç çabuk evin kapısını "

ben de o sırada cebimden telefonu çıkarıp onlardan uzak bir köşeye gittim ve hilal'in babasını Hakan amcayı aradım Hakan amca komiserdi

-"alo Hakan amca"

-"efendim Umay kızım ben de abini arayacaktım"

-"Hakan amca o kaçtı değil mi Bizim evin önünde 5 yıl oldu daha 5 yılda çıkmış olamaz değil mi kaçtı "

-"kızım doğru söylüyor tahliye edildi dün gece"

-"ne nasıl oldu bu "

-"bilmiyorum ama öğrenmeye çalışacağım kızım"

-"tamam Hakan amca" dedim ve telefonu kapattım abimlerin yanına gittim .

Faruk "şimdi gidiyorum ama yarın yine geleceğim ve o kapıyı açmazsanız sizi bu sefer o çok özlediğinizi annenizin yanına gönderirim anladınız mı "dedi

sinirle "s******git lan şuradan "dedi abim.

"Asıl bir daha gelirsen 5 yıl önce bitirmediğim işi bitiririm" dedi abim .

 

*ilkbahar ben en sevdiğim kişiyi ilkbaharda kaybetmiştim.*

 

 

 

 

 

 

Bölüm nasıldı yorumlarınızı bekliyorum

🥰🥰❤️

Loading...
0%