Yeni Üyelik
2.
Bölüm

Karşilaşma

@zeynepberraaltny


Eve girdiğim de gördüğüm manzarayla şok oldum. Koltukta bir adam vardı kapkara gözleri vardı tanıdık geliyordu evet oydu babamın katiliydi... Annemi gördümde yere çökmüşdü adamın korumaları anneme silah doğrultuyolardı. "Ooo küçük hanım gelmiş." Dedi adam ve bana doğru yürüdü. "Annemi bırak!" Diye bağırdım. "Bana istediğim şeyi vermediği sürece bırakmicam. Belki ölür de kim bilir." Gözüm dolmaya başlamıştı HAYIR güçlü olmam lazım.

 

"NE İSTİYOSUN?" dedim güçlü bir şekilde annemden başka kimsem yoktu ona birşey olamazdı.

 

"Bana sesini yükseltme Alya." Bir dakka ismimi nerden biliyordu?

 

"İstedimi yaparım sanane birde sana bir soru sordum annem ve babamdan ne istiyosun KATİL."

 

Sinirli gibi duruyordu belkide "Katil" dediğim içindir? "Seni istiyorum küçüğüm." "NE?!" diye bağırdım ne saçmalıyordu beni mi istiyordu.

 

"Duydun seni istiyorum ama baban bana karşı gelince puvv öldürdüm. Aa doğru sen de ordaydın dimi masum güzel kızım."

 

Anneme baktığımda ağlıyordu bir yandan yalvarıyordu kızımı bırak diye. "NE İSTİYOSUN BENDEN YETERKİ ANNEMİ BIRAK ONA BİRŞEY YAPMA!" diye bağırdım

 

"BANA BAĞIRMA ALYA" baya bağırmıştı korkudan 1-2 adım geri gittim. "Seni istiyorum benim olmanı istiyorum." Dedi bian kaldım napcaktım? Anneme baktımda başını sallıyordu yapma anlamında ama yapcaktım annemi de öldürürse benim için hayat daha kötü olurdu.

 

"T-tamam kabul seninle gelicem AMA anneme dokunmicaksınız bile."

 

"Tamam küçük kızım sen yeterki gel. Bu arada ismim Kuzey ARSLAN."

 

Anneme baktım mahvolmuş gibiydi. Kuzey'e döndüm "Annemle konuşabilir miyim? ÖZEL" dediğimde evden çıktılar annemin yanına çöktüm o güzel yumuşacık ellerini tuttum maviş gözlerine baktım."Oraya gidicem ve o kuzey denen adamı öldürüp senin yanına gelicem babamın intikamını alıcam." Dedim kısa bir ses tonuyla

 

"Kızım böyle birşey yapma seni yaşatmazlar. Nolur yapma."

 

"Yapıcam anne ve bu eve büyük bir gururla gelicem. Onu kendi ellerimle öldürcem ölümü benden olucak." Dedim

 

2 dakka sonra içeri kuzey ve korumaları geldi kuzey yavaş adımlarla yanıma geldi kolumdan tutup kaldırdı "Artık gitmemiz lazım." Dedi başımı salladım

 

Evden çıkıp arabaya bindik arabada ağlamaya başladım. "AĞLADINI GÖRMİYİM KES AĞLAMAYI!"

 

"BABAMI ÖLDÜRDÜN EVİME GELİP ANNEMİ ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETTİN ORDA HİÇBİRŞEY DEMEDİM ANNEM VAR DİYE AMA YETER! ŞİMDİDE GELMİŞ EMİR VERİYORSUN OLDU BAŞKA?"

 

Bana yaklaştı ve boğazımı sıkmaya başladı çok sert sıkıyordu "BANA BİR DAHA BAĞIRMA ALYA YETER!" dedi yanağımı öpüp elini boğazımdan çekti.

 

Korkuyordum belki bana da birşey yaparsa. Emindim babamı öldürdü ve annemi öldürmeye çalıştı bende onu öldürcem. 30 dakka sonra evine gelmiştik. Arabadan tam iniyordum ki kuzey elini uzattı elini tutmadım tam giderken kolumda bir baskı hissettim arkama döndüğümde Kuzey'di kolumu daha fazla sıkıp kendine çekti.

 

"ALYA SİNİRİMİ BOZMA ELİMİ TUT." Kuzey'den gerçekten korkmuştum ilk defa biri bana bağırıyordu beni bırakıp elini uzattı bende tuttum. "Aferin küçük kızım." dedi ve eve doğru yürüdük.

 

Eve girdiğimizde benden 1-2 yaş küçük biri geldi yanımıza "Abi hoşgeldinnnn." Dedi kız beni fark edince "Abi sevgilin mi?" Dedi ne alaka be, Kuzey'in diceğini merak ediyordum "Evet balım sevgilim." Dedi şaşkın şaşkın kuzey'e baktım.

 

"Kızlar ben odaya gidiyorum işim var sizde konuşun tanışın." Dedi ve elimi bıraktı ben hala şaşkın bir şekilde kuzey'e bakıyordum.

 

Kız bana elini uzatıp "Merhaba ben Elif." Dedi kız onun elini tutup "Merhaba bende Alya." Kız tatlı ve samimi birine benziyordu. "Gel oturalım." Diyip koltuğu gösterdi gidip oturdum o da yanıma oturdu. Neden burda olduğumu anlatmadım yoksa Kuzey annemi yaşatmazdı.

 

Akşam yemeğini aşçılar hazırlamıştı çalışanlarda masayı hazırlamışlardı. Kuzey aşağı inip yanımıza geldi "Aşkım hadi gelin masaya oturun." Dedi ve bana elini uzattı bir eline bir ona bakıyordum en sonunda birşey demesin diye elini tuttum. Masaya oturduk yemeğimizi yedik ve Elif annesinde ve babasıyla yaşadığı için oraya gitti.

 

Kuzey elimi tuttu yukarı çıktık bir odaya getirdi simsiyah bir odaydı. "Ben nerde yatıcam?" Diye sordum kitaplardaki o sahne gibi...

 

"Benimle burda yatıcaksın." Derdemez şok oldum ne yani bu katilin yanında mı uyicam hayatta böyle birşey olmaz "BEN SENİN YANINDA ÖLSEMDE YATMAM."

 

"Öyle bir yatarsın ki" dediği şeyi anlamamıştım cebinden telefonunu çıkarıp bana göstererek "Bir aramama bakar anneni öldürmem. Yatcak mısın? Yatmicak mısın?" Beni tehdit mi ediyordu pis katil mafya...

 

"T-tamam yanında yatıcam." Dedim

 

"Aferin güzel kızım. Bu arada giyinme odası şura senin için kıyafetler ayarlattım." Dedi

 

Başımı sallayıp gösterdiği giyinme odasına gittim pjemalarımı giyip odaya girdim kuzey'e baktığımda yatağa oturmuş bana bakıyordu. Yatağa doğru gittim ve uzandım örtüyü üstüme örttüm.

 

Kuzey bana doğru döndü ve bana arkadan sarıldı ona doğru dönüp itmeye çalıştım kendisine daha çok çekti "Şştttt güzelim uyu benden naparsan yap kurtulamassın." Sen öyle san öyle bir kurtulucam ki aklın şaşıcak. "Kuzey rahatsız oluyorum yapma şunu." "Neyi?" Diyip daha çok yaklaştı. Çok yakındık.

 

Bilerek yapıyordu neyden rahatsız oldumu gayet iyi biliyordu.

 

Sabah bir çift gözün bana baktını gördüm yavaşça kalktım Kuzey kollarını gevşetti çok şükür. "Günaydın sevgilim." dedi Kuzey bana bakarak "Günaydın." Tam yataktan kalkarken kuzey kolumu tuttu "Gitme biraz bacağına başımı koyiyim kokunu içime çekiyim."

 

Yatağa oturdum başını bacağıma koydu ve uzandı kapkara gözleri vardı. Elim bian başına gitti saçını okşamaya başladım. "İlk defa biri benim saçımı okşuyor ne kadar güzel bir duyguymuş." O an acıdım ona OF NE DİYORUM BEN? ne saçmalıyorum ya

 

Hemen yataktan kalkıp soyunma odasına girdim kuzeye baktığımda bana bakıp sırıtıyordu.

 

Güzel bir şort takımı seçip giydim. Giyinme odasından çıktığımda kuzey giyinmiş beni bekliyordu bugün onu öldürcektim.

 

Kuzey arkasını dönük bir şekilde telefonuna bakıyordu. Dün çekmeceye koyduğum bıçağı yavaşça aldım kuzey'e saplicakken...

 

Loading...
0%