Yeni Üyelik
3.
Bölüm

TANIŞMA

@zeynepberraaltny

Bıçağı tam kuzey'e saplicakken kuzey arkasını dönmüştü bana bakıp sırıttı bana yaklaşıyordu yataktaydım zor bile olsa 2-3 adım geri gidebilmiştim. En sonda beni yatakla arasına aldı. Daha çok yaklaştı 2 elimi yukarı koydu.

 

Bıçak olan elimi daha fazla sıkıyordu beklemediğim biranda dudağıma yapıştı itmeye çalışıyordum ama elimi çok sıkı tutuyordu yapamıyordum. Bıçağı tuttuğum elimi ters çevirdi bıçak yatağa düştü. Yavaşça dudağımdan ayrıldı.

 

Bana bakıp sırıtıyordu. "Böyle birşey yapcağını biliyordum sevgilim. Ama bak yapamadın SEN BENİMSİN BUNU ANLA ÖLSENDE BIRAKMİCAM." dedi

 

Yataktan kalktım hala öptüğü için şoktaydım. Tam giderken "SEN KİMSİN YA BENİ ÖPÜYORSUN!" arkasını döndü ve biran beni duvarla arasına aldı 2 elini duvara yasladı "Bana bir daha bağırırsan seni mahvederim ve daha ileride gidebilirdim dua et öyle birşey yapmadım." "Sapık mısın ya sen öküz." "Sadece sana deliler gibi aşık olan biriyim."

 

Ne saçmalıyordu benim babamı öldürüp ve üstüne annemle tehdit ediyor ve bu sevmek mi oluyor? Keşke aşk nedir? Sevgi nedir? Bilseymiş acıdım bu haline.

 

"Ne saçmalıyorsun sen babamı öldürüp üstüne annemle tehdit edince aşk mı oluyor? Şu haline acıdım be!" onun yüzüne bakmadan kolunu itip aşağı indim çok güzel bir ailem varken nasıl bu hale geldik bir adam yüzünden hayat işte nolcağı belli bile değil.

 

Koltuğa oturdum yaşadığım şeyler gözümün önüne geldi kendimi tutamayıp ağlamaya başladım. Kapı çaldı kapıya doğru giderken bir çalışan geldi "Alya Hanım ben bakarım." Dedi "Siz işinizi yapın ben bakarım." Dedim kapıyı açtığımda Elif vardı "Hoşgeldin." "Hoşbuldum da sen niye ağlıyorsun?" "Boşver balım."

 

Kahvaltı hazırdı Elif'le masaya otırduk Kuzey de gelip oturdu. Onun yüzüne bakınca hiçbirşey hissetmiyorum sadece bu zavallı haline acıyorum.

 

Kahvaltı yaparken sessizliği bozan kuzey oldu. "Aşkım annemler bugün akşam yemeğine geliyor senle tanışmaya." Dedi hala "Aşkım" diyo utanmadan yüzsüzsün tekiymiş.

 

"Tamam." dedim.

 

Kahvaltıyı yaptım Elif'e bakıp "Gel hadi yukarı çıkalım." Dedim başını sallayıp yukarı geldi. Kuzey aşağıda oturuyordu.

 

Odaya geçip kapıyı kapattım "Hadi yatağa otur." Dedim "Tamam Yenge." Dedi Elif oturduk yenge ne alaka be offf.

 

Konuşup gülüyorduk biran kapı aniden açıldı kapıya baktığımızda Kuzey vardı siyah gözleri alev alıyordu neye kızmış olabilirki? Elif'e dönüp "Elif dışarı çık!" Dedi sinirli şekilde Elif ve ben şaşırmıştık.

 

Elif başını sallayıp odadan çıktı Kuzey kapıyı sertçe kapatıp kolumu tuttu çok fazla sıkıyordu "NİYE TRİP ATIYOSUN!" diye bağırdı "BENİ ZORLA BURAYA GETİRDİN TEHDİT EDEREK BABAMI ÖLDÜRDÜN BENİ ZORLA ÖPTÜN BU TRİP DEĞ -" Kuzey sözümü kesti "TRİP ATMİCAKSIN ANNEMLER GELİYOR HELE BİR TERSLİK YAP SENİ DOĞDUNA PİŞMAN EDERİM!" diye bağırıp beni kendine çekti çok yakındık.

 

"Noldu annenler mafya oldunu bilmiyor mu? Aaa yoksa gizliyor musun?" dedim alaycı bir şekilde sırıttı "Biliyo tabi babamda mafya." Dedi Kuzey biraz daha sakin gibiydi "Güzelim tekrar uyarıyorum bana BAĞIRMA ve annemler gelince TRİP ATMA normal davran." Dedi ve boynumu öpüp kolumu bırakmıştı kolum ağrıyordu ama güçlü olmam gerekiyordu.

 

"Sence bu yaşadıklarım çok mu normal?" Dedim "Alya tekrar uyarıyorum bana karşı gelme, bana bağırma, annemlerin yanında trip atma!" Dedi en az 20 kere tekrarladı.

 

"Şimdi gel aşağı inelim." Elini uzattı eline baktım sonra tuttum çok sert tutuyordu sanki hiç bırakmak istemez gibi. Aşağı indik Elif salonda ordan oraya yürüyordu. Bizi görünce durdu "Bağırma sesiniz geliyordu noldu?" Dedi Elif endişeyle Kuzey'in ne diceni merakla bekledim "Birşey olmadı balım." NE?! Birşey olmadı mı? Allah'tan hiç birşey olmamış olsa halimiz nolurdu bilinmiyo.

 

2 SAAT SONRA

 

Elif'le sohbet ediyorduk Kuzey bazen bize katılıyordu bazende telefonuyla uğraşıyordu telefon derken telefonuma el koymuştu. "Alya hadi gel hazırlanalım annemler gelirler birazdan." dedi Kuzey başımı sallayıp birlikte yukarı çıktık.

 

Giyinme odasına girdim tatlı güzel bir elbise seçtim. Giyinip giyinme odasından çıktım, makyaj masama oturdum hafif bir makyaj yapmaya başladım o sırada kuzey kendi ggiyinme odasından çıkmıştı ve gömleğinin düğmesini bağlıyordu. "Kaslarıma hayranlıkla bakıyorsun sanki." Dedi mal mı bu "Kusura bakma ama kasını fark etmedim bile." Dedim "Fark etsen bakcaktın yani." Diyip arkamdan sarıldı gömleğini bağlamıştı.

 

"Senle uğraşamicam Kuzey." Dedim sırıtmaya başladı. Makyajımı bitirip sandalyeden kalktım. Kuzey elimi tuttu, aşağı indik Elif telefonla uğraşıyordu. Bizim geldimizi görünce telefonunu bıraktı "Oooo çiftimiz ne güzel olmuş." Dedi "Teşekkür ederiz abisinin güzeli." Diyip sırıttı bu neden bu kadar sırıtıyo offf.

 

2 dakka sonra kapı çaldı kapıyı açtık annesi ve babası gelmişti. Kuzey'le aynı anda "Hoşgeldiniz." dedik "Hoşbulduk." Dediler sarıldık ellerini öptüm çok iyi insanlara benziyolardı. Annesinin ismi Ayşe babasının ismi Ali'ymiş. Ayşe teyze lafa girdi "Ee nasılsın gelinim." Gelinim mi? Ne alaka ya ne saçmalıyolar? "İyiyim Ayşe Teyze, siz nasılsınız?" Dedim

 

"İyiyiz ama birşey hoşuma gitmedi." Dedi ne hoşuna gitmedi ki hanfendinin? "Birşey mi oldu?" Dedim "Yok sadece bize anne ve baba de ne de olsa gelinimizsin." NEEEEE oldu başka emriniz var mıdır? Ne saçma birşey Kuzey'e bana yardım et bakışı attığımda onun tek yaptığı şey sırıtıyordu. "Tamam Ayşe Anne." Dedim ay ne annesi ya konuştuk ardından yemeğimizi yedik.

 

Çay içip oturduk onlar gitti Elif'de onlarla gitti. Kuzey'e bakmadan yukarı çıkıp pjemamı ve makyajımı silip yatağa girdim. Giyinme odasının kapısı açıkıyordu gelen kesin Kuzey'di uyuma taklidi yaptım belki rahat bırakır diye. Gözlerimi kapadım 2 dakka sonra belimde bir el hissettim Kuzeyin nefesi boynuma geliyordu. "Uyumadını biliyorum güzelim." Diyip daha çok kendine çekti.

 

Ona döndüm "Bir kerede rahat uyiyim be adam." Dedim "Eee tanışman nasıl geçti?" Dedi mükemmeldi yaaa ne kadar iyi oh mis. "Ya anne deditti annen. Ne iyisi iğrençti." Dedim bana bakıp sırıttı daha fazla kendine çekti "Ne güzel işte annemin bir gelini oldu çok istiyordu bir gelin bak işte oldu." Dedi "Başka gelin mi yoktu?" Dedim "Evet yoktu gözüm sadece seni görüyor. Neyse uyuyalım."

Loading...
0%