Yeni Üyelik
7.
Bölüm

Evlenmek İstemi̇yorum

@zeynepberraaltny

"Orhan baba beni çağırmışsın bir şey mi oldu." dedim


"Yok kıızım her şey yolunda mı diye sordum." dedi Orhan baba


"Evet her şey yolunda orhan baba." dedim


Sohbet sona erdi, sonra kendi odama giden bölümler bitene kadar akşam oldu. Arabaya binip eve gittik pijama giyip yatağa yattım banyo yapmadım halim yoktu o yüzden banyo yapmadım. Yatağa yatıp uyudum.


1 HAFTA SONRA


Alper le sarılarak uyumuşuz Alper uyanmış bana hem bakıp hem sarılıyordu gözümü açtığım gibi yerimden sıçrayarak kalktım."Asel hadi kalk düğün günü."dedi Alper "tamam" dedim ve giyinme odasına gidip giyindim.


Alper'den:


Giyindim. Yatağa oturup Aseli beklemeye başladım.


Asel'den


Odadan görünen yatakta oturuyordu gözüm Alper e kaydı çok yakışıklı olduğu halde ona çok sinirliyim onu ​​asla affedemem. Alper'in yanına gittim Alper beni belimden çekip dudağımdan öpmeye başladım ittirmeye çalıştım bırakınca "NAPIYORSUN SALAK MISIN?" dedim.


Elini beni kaldırdı sonra indirdi "Dua et düğün var yoksa gösterirdim sana!!!!" dedi Alper


"Beni sevmediğin halde öptün!" dedim


Bana baktı ve arkasını geri döndü.


Elimi tutup aşağı indik herkes ordaydı arabaya binip düğün salonuna gittik düğün salonu çok kalabalıktı abimde ordaydı düğünden kaçtıkları için bana kızgın bir şekilde bakıyordu. Gelin odasına girdik feyzayla


"Yenge birşey mi oldu?!"


"Yoo Feyza bir şey olmadı." dedim


"Tamam yenge öyle olsun."dedi feyza


Feyza odadan çıktı "EVLENMEK İSTEMİYORUM!!!!!!" diye bağırdım


Alper odaya girdi.


Koltukta otururken Alper'e baktım "Noldu." dedim


Alper "Bizi bekliyolar hadi aşağı inelim. " dedi. "Tamam"dedim


Alper le ellerimizi tutup aşağı indik.


Aşağı indik herkes bizi alkışlıyordu Alper elini tutmak bile İSTEMİYORUM!


TARKAN-BENİ ÇOK SEV şarkısı açıldı ve bizde dans etmeye başladık dans etmek İSTEMİYORUM zorla dans ediyordum bizimle birlikte herkes dans etmeye başladı. Abime baktığında kızla dans ediyor ve birbirine çok yakınlardı şaşırıp baktım. Abime baka kaldım biran o kız öpmeye başladı çok iğrenç öpüşüyolardı o yüzden kafamı hemen çevirdim. önüme baktım. Alper de "Noldu" diyip döndüğü yere bakmasıyla aynı anda dönmesi bir oldu. Dans ettikten sonra yerimize oturduk.


Nikah memuru geldi, evet dedik ve e-evlendik ayağına çok sert bastım alper ağzında sadece benim duyabilceğim şekilde inilti çıktı

Feyza bizi sahneye kaldırdı ve pastanın yanına gittik.


Pastayı birlikte kesip yedik. Alper nedensizce sırıtıyordu ve bu beni daha çok sinirlendiriyordu ayağına basıp rahatsız olduğumu belli etmeye çalışıyordum. O inadına daha çok sırıttı. Yerimize oturduk sadece dans edenleri izlerken bir anda Feyza geldi ve bizi piste zorla çıkardı.


YA BEN ANLATAMADUM açıldı


Horon bende çekiyordum ve horon tepmeye başladım. Düğün bitti. Ben Asel KURT'ken Alper'in k-karısı olmuştum artık ben hayatıma Asel Akay olarak devam edicektim.


Eve gittik Alper gelir gelmez uyudu bende tuvalete girip kapımı kitledim gelinliğimi çıkarıp duşun altına girdim. Onun karısı olmuştum kaçamamıştım...


Bu hayatta yanan sen oldun.


Aa içses senle konuşmayı özlemişim. Annem hep içsesinle konuş derdi bana.


Evet hatırlıyorum.


Bu hayatta herşeyimi kaybettim annemi, babamı, hayallerimi, soyismimi bile herşeyimi...


Duş almak ve annemin dedi gibi iç sesimle komuşmak bana çok iyi geldi.


Pjemamı giyip odaya gittim Alper uyuyordu yatağa uzanıp arkamı döndüm sanki geldimi anlayıp bana sıkıca sarıldı. İttirdim ama öküz oldu için kendine iyice çekti bende onun seviyesine düşmemek için birşey yapmayıp uyudum.

Loading...
0%