Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@zeynepclkzc

​Not: Bu bölümde +18 var.

 

Kalbim yerinden çıkacak gibi atıyordu. Bu yaptığıma gerçekten inanamıyordum asla benlik olmayan şeylerdi bu yaptıklarım ama Mert için dedim kendi kendime her şey onun için.

 

Dudaklarımdaki dudakların hızlanmasıyla daldığım düşüncelerden çıktım ismini dahil bilmediğim bu adam beni çok sert ve hızlı bir şekilde öpüyordu ben ise ilk defa öpülmüş bir kişinin beceriksizliğiyle ona karşılık vermeye çalışıyordum. Sırtımı bir duvara yasladı nefessiz kalana kadar öpüp geri çekildi gözlerime baktı sert bakıyordu hemde çok sert.

 

"Son kez soruyorum bunu istediğine gerçekten emin misin? Eğer biraz daha ileri gidersem asla durmam." dedi yine bakışları kadar sert olan sesiyle.

 

Gözlerinin en içine bakıp "İstiyorum." dedim ben bunu der demez daha ne olduğunu anlamadan üstümdeki tişörtü tek bir hamlede çıkarıp attı dolgun dudaklar tekrar dudaklarıma kapandı oradan boynuma doğru bir yol izledi o boynumu öperken dudaklarımın arasından bir inleme kaçtı sanki bu onu daha da tahrik etmiş gibi öpücükleri hızlandı ardından iki bacağımıda tutup beni yukarı kaldırdı. Ben onun kucağındayken o öpüşüne devam ediyordu ellerim saçlarına gitti onu daha çok bastırdım kendime.

 

Hareket etmeye başladı merdivenlerden çıkıp bir odaya getirdi beni daha sonra ise sırtım yatakla buluştu her şey çok hızlı gelişiyordu bu beni hem heyecanlandırıyor hemde korkutuyordu eli pantolonumun düğmesine gitti, düğmeyi açıp pantolonu üstümden çıkardı şu an onun karşısında sadece iç çamaşırlarımla duruyordum bu biraz unatmama sebep oldu.

Üzerime doğru eğilip dudaklarımı öpmeye başladı alt dudağımı ısırıp tekrar öptü daha sonra boynuma doğru yol aldı sert bir şekilde boynumu öperken elleri sırtıma gitti ve sütyenimin kopçasını açtı tek eliyle sütyeni yere fırlattı.

 

Bir an ilk defa bakışlarında bir ifade gördüm sanki; oda şaşkınlıktı çok kısa bir andı belkide yanlış görmüştüm bilmiyordum bakışları göğüslerimin üzerindeydi eminim bu kadar büyük beklemiyordu. Vücuduma oranla iri göğüslere sahiptim ve bu sanki onun hoşuna gitmiş gibiydi yinede emin değildim.

 

Eliyle sağ göğsümü sıktı "Ahhhh" diğer eliyle sol göğüsümüde sıkınca daha derin bir şekilde inledim dudakları göğsüme doğru yol aldı onları sert bir şekilde öpüyor, sıkıyor, ısırıyor ve emiyordu ve bu yaptıkları bende daha önce tatmadığım bir duyguyu uyandırıyordu. Şehvet.

 

Hatrı sayılır bir süre göğslerimle ilgilendikten sonra kendi gömleğini ve pantolonunu çıkardı ve evet tapılası bir yüzü olduğu kadar yine tapılası bir vücuda sahipti üzerime eğilip sert bir şekilde kendini bana bastırdı "Aahhhhh" inlem sanki onu daha çok tahrik ediyordu tek eliyle önce benim tangamı sonra kendi boxerini çıkarttı.

 

Artık dayanamıyordum zaten bakire olduğum için dahada fazla etkileniyordum şu an tüm duygular yerini tek bir duyguya bırakmıştı onu istiyordum. Sanki beni kıvrandırmak için yavaş bir şekilde tekrar kendini bana bastırdı belim yay gibi esnedi "Bana ne istediğini söyle." dedi. Ne istediğim çok belliydi vücudum zaten kendi kendine bile tepki veriyordu. "S-seni" dedim gözlerimin içine baktı daha sonra kendini aniden içime soktu "Aaahhhhh" bu kez acıdan inlemiştim. "Siktir! Bana söylemeliydin!" dedi sert bir sesle ama şu an onu anlayacak durumda değildim canım çok yanıyordu.

 

Gözümden düşen bir yaşı görünce tekrar sinirlendi "Eğer bana söyleseydin seni hazırladım. Canın bu kadar yanmazdı aptal kadın!" Sinirliydi canımı yaktığı için.

Zar zor bulduğum sesimle "Unuttum." demeyi başardım. Bir süre gözlerime baktıktan sonra konuştu "Şimdi içinde yavaş yavaş hareket etmeye başlıyacağım canın biraz yanacak ama ilki kadar değil tamam mı?" dedi bu kez daha yumuşak bir şekilde.

 

Kafamı salladım o an içimde hareket etmeye başladı kısa bir süre sonra acı kendini zevke bıraktı "Aaahhh" ben inlerken o da hızlanmaya başladı.

İçimdeki hızı her an artarken benimde inlemelerim artıyordu. Bir süre sonra gözlerim kendiliğinden kapandı ve titriyerek boşaldım gözlerimi tekrar açtığımda ise bana bakıyordu gözlerinde anlam veremediğim bir bakış vardı bana bakarken hareketleri sanki mümkünmüş gibi dahada hızlandı ve bir süre sonra o da içime boşaldı.

            

                                 ...

 

Yavaş yavaş gözlerimi açtığımda göz kapaklarım bana meydan okuyordu sanki. Yan tarafıma baktığımda boştu yataktan kalkmaya çalıştığımda kalkamadım ve tekrar kafam yastığa düştü kasıklarımda inanılmaz bir ağrı vardı gözlerimi tekrar kapatıp bir süre kendime gelmeyi bekledim. Kendim kaşınmıştım o dün ilk seferim olduğu için fazla yormak istememişti fakat ben ya hamile kalmadıysam diye hep daha fazlasını istedim gerçi o da dünden razıymış resmen pestilimi çıkartmıştı üstümden bir tır geçmiş gibi hissediyordum.

 

Sabaha kadar sert bir şekilde sevişmiştik ve dahası kendimden asla beklemediğim şeyler yapmıştım bir ara adamı yana itip üstüne çıktığımı ve bir süre öyle devam ettiğimizi hatırlıyordum ve sonuç ne mi ben söyleyeyim yataktan çıkamayan bir adet ben.

 

Zor bela yataktan çıkmayı becerdikten sonra yerdeki eşyalarımı toplayıp odada banyo olduğunu düşündüğüm kapıya doğru paytak adımlarla gittim ve evet banyoymuş arkamdan kapıyı kapatıp içeriye girdim. Bir an aynadaki yansımamla göz göze gelince dudaklarımdan hafif bir şok nidası çıktı tek kelimeyle bitik bir durumdaydım yüzümün her tarafı şişmişti özelliklede dudaklarım. Boynum ve göğüslerim morluklarla doluydu bir an aklıma dün geceden kesitler düşü ve inledim hadi ama hiç sırası değildi şu an. Üstümü hızla giyindim ama bir sorunum vardı, tişörtüm burada değildi. Dün kapının önünde çıkarmıştı tişörtümü. Kahretsin!

 

Banyodan üstümde sütyenimle çıktım tam o sırada odanın kapısı açılmıştı o gelmişti adamın ismini bile bilmiyordum. Üstünede jilet gibi duran bir takım vardı elinde ise tişörtüm ve benim aksime her açıdan mükemmel gözüküyordu. Hadi ama bu kadar yakışıklı olmak zorundamıydı? Bana doğru yürürken gözleri bedenimi süzdü ve tekrar gözlerime çıktı ifadesiz bakıyordu ne düşündüğünü anlamak mümkün değildi tişörtü bana uzatınca aldım ve hemen üstüme geçirdim.

 

"Benimle gel." dedi sert bir sesle adamın olayı buydu galiba sert bir ses ifadesiz ve çoğunlukla yine sert bir yüz ve tabi ki emir vermeleri, dün gece yatakta da emir veriyordu. Tabi bu benim aşırı hoşuma gidiyordu ama sadece yatakta. Ne diyordum yine ben, iç sesimi susturup onu takip etmeye başladım merdivenlerden inip devasa büyüklükteki solona götürdü beni dün gece evin içini çok incelememiştim ama şimdi sadece bir kısmını görmek bile beni biraz şaşırtıyordu gerçi Handegilin evide en az bura kadar büyük ve güzeldi fakat burası ayrı güzeldi sanki.

 

Yemek masasının önünde durup "Otur ve bir şeyler ye." dedi. Hadi ama bu adam niye böyleydi; Gel, otur, ye. "Teşekkürler ama aç değilim." Yalan. Kurt gibi açtım ama gıcık oldum bir kere hayatta geri adım atmam. Baktı ve "Sen bilirsin aç karnınla ilaç içme diye demiştim." dedi o an bir korku kapladı her yanımı "Ne ilacı?" sesimi sabit tutmaya çalışsamda ne kadar başarılı olduğumu bilmiyordum "Ağrı kesici eminim dün geceden sonra ağrıların vardır" dedi. Sebepsiz yere yüzüm kızardı ve tabi bir rahatlamada geldi. "Ve tabi doğum kontrol hapı." resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü ifademi görünce yüzünde alaylı bir gülüş peyda oldu "Ne o benden çocuk yapma hayallerin mi vardı?" diye sordu yine alaylı bir sesle.

 

"Ne saçmalıyorsun?" dedim sert tutmaya çalıştığım bir sesle fakat iç sesim evet canım tam olarak onu yapmak istiyorum diyordu tabi bunu bilmesine gerke yoktu.

 

Bir anda tekrar ciddileşti "İyi. Çünkü inan bana bu hayatının hatası olurdu." dedi her zamanki sert sesiyle her ne kadar göz devirmek istesem de bir yanım bu adamdan deli gibi korkuyordu.

Ve evet büyük sıçmıştım.

 

Lütfen oy verir misiniz? 🙏🏼

 

 

Loading...
0%