Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@zeynwwp__

 

VİSAL

 

 

1.Bölüm

 

 

 

 

 

Alarmin çalan yüksek sesi ile gözlerimi araladim. Hafif açık perdemin arasindan sızan güneş yüzüme doğru vuruyordu. Yüzümü hafifçe buruşturdum ve yana dönüp komodinimin üzerinde duran telefonumu aldim. Saat 9'u gösteriyordu. Telefonumun kilidini açıp, Whatsapp'a girdim. Herkesin birbirine 'en yakin arkadasim' diye hitap edip, birbirinin arkasindan dedikodu yapmaktan kaçinmayan arkadas grubumun yazdigi birkaç mesaj vardi.

açıp baktığımda okula ne giyeceklerini ve okuldaki çocukların ne kadar yakışıklı olduğu hakkında konuşuyorlardı. Telefonumu kapadım ve yataktan kalkıp okul formamı giydim. alt kata indim ve kahvaltımı ettim sonrasında ise işlerimi halledip evden çıktım. servisimi beklemeye başladığımda saat 10'a geliyordu. kısa süre içerisinde servis geldi. servise bindiğimde bütün koltuklar doluydu. cam kenarı olan bir yere geçtim ve dışarıyı izlemeye başladım. o sırada ise telefonum çalmaya başladı.

YAĞMUR

Yağmur arıyordu. telefonu kulağıma götürdüm.

"Alo? Efendim Yağmur?"

"İz! nerede kaldın kızım. acil gel. okulda o kadar yakışıklı insanlar varki anlatamam! hani filmlerde zorba kız grubu olur ya,okulda onlardan var!" dedi.

Wow zaten olmasaydı şaşırırdım.

"Tamam Yağmur. Ben zaten geliyorum. Okuldaki zorba kız grubu umrumda değil. Onlara bulaşma." dedim ve telefonj kapadım.

Yaklaşık 20 dakika sonra okula gelmiştim. Servisten indim ve gözümü okulda biraz gezdirdim. Aşırı büyük bir okuldu. Üzerinde koskocaman YILDIZ KOLEJ yazıyordu. Okulun devasa kapısı öğrencilerin geldiğini görünce iki yana açılmıştı. Adımlarım okula doğru gitti. Okulun içine doğru girdiğimde etrafta çok büyük bir çimlik alan çimlik alanın üzerinde çardaklar,oturma alanları, Büyük bir resim odası vardı. Tabii bu brnim sadece ilk gördüklerimdi gözümü biraz çevirdiğimde Bu sefer bir otopark vardı. Otoparkta bir sürü araba vardı. Yani kısacası olul gerçekten çok büyüktü. Okulun içine doğru yürürken basketbol sahası gördüm birkaç basketbolcu olduğunu düşündüğüm çocuk basket oynuyordu. Etraflarında da Voleybolcu olduklarını düşündüğüm kızlar voleybol oynuyordu. Onları izlediğim sırada biribi gördüm. Ağaca yaslanmış beni izliyordu. Yanında ona heyecanla bir şeyler anlatan bir kız vardı. Çocuğu biraz incelediğimde üzerinde beyaz bir tişört vardı. Tşörtünün altından görünen dövmeleri vardı ve elleri cebindeydi. Beni izliyordu. Ya da beni değil arkamda bir yere bakıyordu. Belki gerçekten bana bakmıyordur diye arkama baktım fakat arkamda bakmayacağını düşündüğüm bir insan kalabalığı vardı. Gözlerimi tekrardan çocuğa çevirdiğimde bana uzun süre tekrar baktı ve sonra kıza döndü fakat kız, çocuğun bana baktığını anladığı için bana dip dip bakıyordu. Önüme döndüm ve okulda doğru yürüdüm.

İlk ders konferans salonunda olacaktı bu yüzden okulun içinde olan duvara asılmış haritaya baktım. Bu okulun içindeki yerleri tarif edne haritaydı ve konferans salonunun arka bahçede olduğunu gösteriyordu.

Tam dönüp konferans salonuna doğru yol alacaktım ki bir anda birine çarptım. Kafamı kaldırıp kim olduğuna baktığımda bunun göz göze geldiğim çocuk olduğunu fark ettim.

Kafasını eğmiş bana bakıyordu.

"Ne yapıyorsun arkamda tam olarak?" diye sordum.

"Bir şey yapmıyordum. Haritaya bakıyordum." dedi.

Hiç bu okula yeni gelmiş gibi durmuyordu.

"Başka yerde bak o zaman." dedim ve çocuğa arkamı döndüm. Okulun ilk gününden hiçbir erkekle uğraşamazdım.

Konferans salonuna doğru ilerlerken. Yağmur'u gördüm. Bana doğru geliyordu.

"İz!" Diye seslendi.

El salladım ve yanımda gelmesini bekledim. Geldiğinde ise tabiri caizse üzerime atladı ve sarıldı.

"Çok özlemişim kızım seni!" dedi.

"Bende seni."

"Az önce Yağmur'un arkadaş grubunun konuşmalarını duydum. Senden bahsediyorlardı. Sanırım bir çocuk sana bakmış, Yağmur da bunu görmüş çocukla kavga etmiş. Yağmur denen kiz seni suçlu tutuyor." dedi.

Evet bazı insnalar ne kadar büyürse büyüsün olgunlaşmıyordu. Bunun bir örneğide Yağmur'un adaşı diğer Yağmurdu.

"Umrumda değil."

"Umrunda olmalı İz! Bir daha o çocuğa bakma. Okulda o cocukla goz goze gelen korkudan okula gelmiyor. Sen umrumda değil diyorsun. Okula gelmeden önce hiç okuldan insanlarla konuşmadın mı?" diye sordu ama ben Yağmur'un söylediklerinden sonra gülmeye başladım.

"Yağmur, Neresi burası Anaokulu mu? Kızım kim niye o çocukla göz göze geldi diye okula gelmeye korksun şaka mı yapıyorsun?" diye sordum ve hülemeye devam ettim.

"Neyse İz sen onları boşver sadece göz göze gelirseniz hemen kafanı çevir tamam mı?" dedi ama cevap vermedim konferans salonuna doğru yürümeye başladım.

Konferans salonun geldiğimizde ise rastgele bir yere oturduk ve konferansın başlamasını bekledik ve o sıradada okul hakkında konuşmaya başladık.

 

 

 

***
 

Selamlarr!!!

Bu arada yazım hataları olabilir. Bölümğ tekrar gözden geçirmiyorum direkt atiyorum. Visal adlı kurgum ile karşınızdayım.
Visal bir lise kurgusu ve öyle yani kdlsjdkns

Sizce ana erkek karakterimizin ismi ne??
Bir sonraki bölümde görüşürüzzz!!

 

Loading...
0%