Yeni Üyelik
6.
Bölüm

SU CİNİ BÖLÜM 5

@zifiri

İndir beni buradan...

"Adam; kes sesini kadın...

"Mihrap; Seni aşağılık pislik! Derken karşımdaki adama ne kadar bağırıp çağırsam da, beni dinlemiyor, kendi bildiğini okuyordu. O bağırma esnasında başımda bir acı hissettiğimde bu acının sebebinin beni bayıltırken başıma vurmuş olduğu silahtan kaynaklandığını anlamam fazla uzun sürmemişti. Bu insanlar ise hangi tarikattandı bilmiyordum, ama akıllı olmalı ve bir an önce buradan kurtulmak için bir şeyler düşünmeliydim. Tam bu sırada elinde meşale ile içeriye giren bir kadın dikkatimi çekmişti ve elindeki meşalenin odayı aydınlatması ile birlikte şimdi onu daha net görebiliyordum. Bir seksen boylarında zayıf siyah saçlı esmer bir kadındı. Üzerine yılan derisinden bir elbise giymişti ve sandalyede oturan adamsa beni bayıltan adamın ta kendisiydi.

"Kadın; Zaman geldi indir onu aşağıya Ahmet.

"Ahmet; nasıl istersen Azra.

"Mihrap; ne saçmalıyorsunuz siz neyin zamanı geldi? derken öfkeden deliye dönmüştüm o an.

"Azra; sessiz ol yakında öğreneceksin küçüğüm demişti bana fısıldayan bir sesle.

"Mihrap; Ahmet diye seslendiği o zenci adam beni aşağıya indirip ellerimi ve ayaklarımı çözünce ona vurup oradan kaçmayı düşünüyordum. Ama öyle olmamıştı Azra denilen kadın arkadan boynuma bir iğne batırıp vücuduma bir şey enjekte etmişti. Ben ise o an daha bir kaç saniye bile geçmeden bir et yığını gibi yere yığılmıştım; seni aşağılık pislik bana ne yaptın diye bağırdığımda sesim çıkıyordu ama bir türlü bedenimi hareket ettiremiyordum. Bu kısmi felç gibi bir şey olmalıydı sanırım.

"Azra; Hişşşşşşt! böyle konuşmaya devam edersen o dilini keserim dedi uyarıcı bir sesle karşımdaki bu acımasız kadın.

"Mihrap; Ben ise bırakın beni aşağılık ucubeler beni nereye götürüyorsunuz... dememe rağmen ne kadar çabalasam da bağırsam da o an elimden hiç bir şeyin gelmemesi çok kötü bir duyguydu. Ahmet denilen adam ise Azra denilen kadının tek bir işaretiyle beni bir et çuvalı gibi sırtına alıp, odadan dışarıya çıkarmıştı ve Azra denilen o kadın nereye gidiyorsa onu takip ediyordu. Birlikte uzun dar bir merdivenden yukarıya doğru çıkıyorduk. Merdivenlerin sonunda büyük bir kapı vardı. Kadın kapıyı sonuna kadar açıp beni taştan bir masanın üzerine yatırmasını ve ardından dışarıya çıkmasını söyledi. Zenci adam ise kadının dediğini yapıp beni taştan bir masanın üzerine yatırıp odadan sessizce dışarıya çıkmıştı. Kadın ise bana doğru yönelip üzerimdeki kıyafetleri tek tek çıkartmaya başlamıştı; Sen ne yaptığını sanıyorsun çek o ellerini üzerimden diye bağırsam da kadının o an pek oralı olduğu söylenemezdi.

"Azra; Sessiz ol bunu yapmak zorundayım ve seni ayine hazırlamalıyım. Senin ölümünle bir sürü insan kurtulacak.

"Mihrap; sen ne saçmalıyorsun kaçık kadın ben bunca zaman senin gibi bir delinin eline düşmek için yaşamadım. Çek o ellerini üzerimden diye bağırırken bu son sözlerimle birlikte kadın daha da kızmış ağzımı bir bez parçasıyla bağlamıştı...

"Azra; seni uyarmıştım çok konuşuyorsun konuşman seni bu ayinden kurtaramaz küçüğüm dedi. Pis pis sırıtarak ve üzerimdeki tüm kıyafetleri çıkardıktan sonra eline aldığı bir şişenin kapağını açtığında tüm odaya yayılmakta olan keskin bir koku burnuma çalınmıştı bu bir gül suyuydu vücudumu bu gül suyuyla silmeye başlayan kadının yüzünde bana karşı acıma belirtileri gösteren alaylı bir ifade belirmişti vücudumu silen kadın bir an duraksamış azından şu cümleler dökülmüştü; Yazık gerçekten çok yazık çok da güzelsin ama bu güzelliğin ve hayatın güzel bir amaç için son bulacak en azından buna sevinmelisin derken kahkahalarla gülmeye başlamıştı onun bu son sözlerinden sonra doğrusu onun boynunu kırmak istesemde hala ilacın etkisi yüzünden hareket edemiyordum üzerimi gül suyuyla temizledikten sonra bana beyaz omuzlardan ve sırttan açık saf ipekten dikilmiş uzunca bir elbise giydirmişti. Saçlarımı ise özenle tarayıp örmüş ve her ihtimale karşı ilacın etkisi sona erdiğinde ona sorun çıkarmamam için beni ellerimden ve ayaklarımdan bir bez parçası ile taşın üzerine bağlamıştı.

"Azra; Nihayet beklediğim an geldi bu lanet virüsten sonsuza dek kurtulacağım ve dünyada benim hükmüm başlayacak istediğim her şeyi gerçekleştireceğim dedi kahkahalarla. Ben ise artık sonumun geldiğini düşünmeye başlamıştım. Hayatta kalmak için bu kadar mücadelem bir hiç uğrunamıydı.

Loading...
0%