Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@zilanlacoss

Daha 7 yaşındaydım babam anneme şiddet uyguluyordu. Her kavgalarında çok ağlar anneme vurmaması için babamın önüne geçerdim. Gerçi böyle bir adama "Babam"demem çok saçma o benim hiç bir şeyim.

Annem her zaman ki gibi yemek yapıyordu ben ise mutlu mutlu oyun oynuyorduk taki baba denen o adam gelene kadar...

Birden içeri girdi ve bağırmaya başladı anneme şiddet göstermeye başladı ben ağlıyordum annem ise acı çekiyordu...

Birden eline bıçak aldı ve anneme sapladı ve tekrar tekrar ve tekrar.

Hayat o zaman benim için durmuştu hiç bir şey duymuyor ve görmüyordum. Komşular gelmişti eve.Ambulans ve polis vardı herkes ağlıyordu ama ben donmuştum. Ne birsey söylüyor ne de hareket ediyordum...

Günümüz;

Bugün İstanbula taşınıyorum,o pislik adam dan kurtuluyorum yeni bir hayat yeni bir sayfa açıyorum.

Ben daha 10.sınıf öğrencisiyim ve bugün yeni okulumun ilk gunundeyim.Sınıfa girdim ve hoca 'Evet arkadaşlar yeni öğrencimiz Aleyna topal.Evet kızım kendini tanıt"dedi "Merhaba ben Aleyna Ankara'daki İstanbul'a taşındım tanıştığıma memnun oldum "dedim ve boş olan bir yere geçtim.Yanına oturduğum kişi uyuyordu ben gelince kalktı ve bana baktı beni izliyordu.

"Ne yapıyorsun burda"dedi "Boş sıraya oturuyorum gördüğün üzere başka boş yer yok "dedim ve arkama yaşlandım sabır çekiyordu .

Teneffüs zili çaldı ve yanıma bir kız geldi çok tatlıydı "Merhaba ben İnci"dedi "Bende aleyna tanıştığıma memnun oldum"dedim ve gülümsedim.

Kafeterya ya indik beraber ve kahve içtik .Çok iyi kalpliydi çok sevmiştim İnci yi.Beni akşam olacak plan partiye davet etti okulca bir parti olduğu için kabul ettim.

Okul bitmişti ve İnci yanıma gelmişti bende toparlanıp çıktık beraber.Aksam için ne giyebilecegini düşünüyordu.

Ve eve varmıştım hemen banyo yapıp üzerimi değiştirdim. Akşam için giyeceğim askılı siyah elbiseyi giydim ve hazırlanmaya başladım.Hafif bir makyaj yapmıştım.

İnci gelmişti ve çok güzel olmuştu.Beraber parti alanına gittik ve bir masaya geçtik.Bugün yanına oturduğum çocuk bizi izliyordu.Kumral 1.80 yeşil gözlü ve kaslı biriydi ve ayrıca yakışıklıydı.Ardına masamıza içki geldi ve ben bir kadeh içtim.Ve ardına 6 kadeh daha içtim ve sarhoştum.

Birden biri beni kucağına almıştı ve bu o çocuktu...


Yeni bölüm yarınn.


Takibe alırsanız ve oy verirseniz,cokk sevinirimmm🥹💋🌸


Loading...
0%