Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. Bölüm

@zilanlacoss

Bugün pazartesiydi,yani okul günüydü.Saat 7 de uyanıp hazırlanmaya başlamıştım,8 olduğunda ise okulun yolunu tutmuştum.5 dk sonra okula varmıstım çünkü evime çok yakındı okul,bahçeye girdiğimde herkes bana ters ters bakıyordu anlam veremedim.Sınıfa çıktığımda sadece bir tane kızın olduğunu gördüm bana inanılmaz kötü bakıyordu.Hızla yanıma geldi ve saçımdan tuttu,o kadar sert tutuyorduki karşılık veremiyordum. Karnıma tekmeler atmaya başladı ve "SENİ BİR DAHA EFE NİN YANINDA GÖRÜRSEM ÖLDÜRÜRÜM SENİ ANLADINMI LAN"dedi.Canım inanılmaz derecede ağrıyordu,cebinden bıçak çıkardığını gördüm ve kaçmaya çalıştım,ağlıyor bağırıyor ve kaçmaya çalışıyordum.Kız asla geri adım atmadı ve karnıma sapladı bıçağı.Çok kan kaybediyordum kız kaçmıştı,birden odaya biri girdi ve hemen ambulansı aradı..

Uyandığımda hastanede olduğumu gördüm ve olanları hatırladım etrafıma baktığımda Cem i gördüm.Cem bizim sınıftaydı, "Cem"dedim zorlandığım için konusamiyordum.Cem hemen bana döndü ve "İyimisin bir yerin ağriyormu, bekle hemen doktoru çağırıyorum"çok endiseliydi çok korkmuştu belliydi.Bu olanların hepsi Efe ye yakın olduğum icindi bu yüzden artık konuşmayı düşünmüyordum.Cem bir anda doktorla girdi içeri "nasılsıniz aleyna hanım,merak etmeyin çok kan kaybettiniz ama arkadaşınız sayesinde kurtuldunuz"demisti şaşırmıştım nasıl yani Cem beni kurtarmismiydi"nasıl yani?"dedim"Cem ben ile kanınız uyumluydu Cem beyde kan verdi size"dedi"tessekur ederim Cem "dedim ve gülümsedim.

Doktor odadan çıkmıştı bende Cem e olanları anlattım ve kararımı söyledim.Cem beni anlayışla karşıladı ve dinlenmem için odadan çıktı,iki gün sonra taburcu olup Antalya ya dönmeyi düşünüyordum.

İki gün sonra

Bugün taburcu olacaktım ,bir hafta sonrasina ise bilet almıstım.Antalya ya dönücektim.Bu süre zarfinda sadece Cem ile konuşuyordum.Efe bir çok kez benle konuşmak istedi ama ben istemedim ve uzaklaştım her zaman.Cem odaya gelip artık çıkabilecegimizi söyledi ve bana yardımcı oldu ve arabaya bindirdi.1 hafta Cem de kalacaktım ve sonra Antalya ya dönücektim.

Cemin evine geldiğimde telefonum çaldı arayan"baba"ydi.Açtım ve "Ne var"dedim"acil gelmen lazım ,ortalık karıştı birileri annenin yaşadığını söylüyor"dedi,şaşırmıştım.Yüzune telefonu kapattım ve hemen Antalya biletini iptal edip Ankara ya gidecektim.Hemen bilet aldım ve gece 12 ye.Cem üzülmüstü,fark ettirmemeye çalıştı ama ben anlamıştım. "Cem,üzülme lütfen arada ziyarete gelirimm"dedim ve sarıldım.Cem de bana sarıldı ve"Seni özliycem Aleyna"dedi.

Saat 11:30 du havalimanina gelmiştim ve Cem e sarılıp uçağın olduğu alana gittim .Baba ya yazdım "geliyorum"hemen gördü ve cevap geldi"tamam bekliyor olucaz seni havalimaninda"dedi,olucaz? Derken başka kim vardı.biraz sorguladiktan sonra şarkı açtım"Kalben Doya doya "dinliyodinl.Uyuya kalmistim,geldigimizi hostes haber vermisti,bende hizlica indim ilerlemey başladım ve baba denen sahisi gördüm.Yaninda 2 metreye yakın uzun bir ve yakışıklı bir adam vardı.

Yanlarına gittiğim,gittiğim"kız bu mu?"dedi"evet bu sarp bey"dedi ne diyordu bunlar."Ne diyorsunuz siz,annem den bir haber varmi"demistim.Baba denen şahıs "Salak misin kızım sen.Oldu öldü senin annen şok şunu şu hücresiz aklına"diye bağırdı.Gözlerim dolmuştu bunu fark eden Sarp ,"Bana bak bir daha Aleynaya bagırirsan seni gebertirim anladın mı!!"diye bağırdı ve beni elimden tutup bir arabay bindirdi."Ne oluyor ya ben buraya ne için geldim lan"diye bağırdım Sarp "baban seni bana sattı,kumar borcu vardı ve ödeyemediği için seni bana sundu ve bende kabul ettim"dedi ne ben şimdi satilmismiydim .İstem dışı ağlamaya başladım,bunu fark eden Sarp "neden ağlıyorsun "dedi,birsey dicekken karnıma bir ağrı girdi, karnıma baktığımda kanadigini gördüm ve daha şiddetli ağlamaya başladım.Sarp karnıma baktı ve tişörtü kaldırdı "Hasiktir"dedi."Sakin ol güzelim simdi seni eve götürücem ve pansuman yapicaz "diyordu ve saçımı oksuyordu.Büyük bir evin önünde durduk ve Sarp beni kucağına aldı ve korumalara"Cabuk doktoru getir"dedi.Beni içeride koltuğa uzandirdi ve saçımı okşayarak bana teselli veriyordu. Doktor gelmişti ve tekrardan dikiş atıyordu canım acıyordu ama sesimi çıkarmamaya çalışıyordum.Doktor yarayı kapatmıştı ve gitmisti. Sarp geldi ve "Neden arabada ağlamaya başladın"dedi"Ben çok kötü bir insan mıyım,neden kimse beni sevmiyor.Kendi öz babam bile beni sevmiyor,beni satıyor.Ben ne yaptimda bunları yasmaya mahkumum."diye ağlamaya başladım.Sarp"Güzelim bosver olanları ben seni seviyorum"demisti,ne Sarp beni seviyormuydu...

 

 

ÇOK GARİP BIR GECIS OLDU FARKINDAYIM AMA LİSE İÇIN YAPABILECEK BIR OLAY YOKTU BENDE MAFYAYA ÇEVİRIM DEDİM.BOYLE DEVAM EDİCEM ARTIK BÖYLE DAHA EĞLENCELİIIII.NEYSEEE BAKALIM SARP VE ALEYNA ANLASICAKMIII.SEVIYORUM SIZI BAYYY💋🎀

Loading...
0%