Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@zipzaynik

Yeter! Diye bağırdım.Yaptığınız zorbalık değil daha kötüsü anladın mı?Gözlerini üzerime dikip neymiş bakalım daha kötüsü ?

Sen daha iyi bilirsin diyip denizi kapının önünden itirdim.Çekil müdürle konuşucam izninle dedim.

İzin vermiyorum derya izin istemiyorum zaten lafın gelişi dedim gelmesin o laf öyleyse derya

Onu dinlemeyip odaya girdim.Müdür evet kızım dedi.Ama ben konuşmaya başlayamadan.

Kapı tekrar çaldı.Hocam acil gelmeniz lazım Bilal hoca sizi çağırıyor.Tamam oğlum geliyorum.Derya daha sonra söyle kızım olur mu?

Hemen odadan çıktı.Okulda bir kargaşa vardı.Bu kargaşanın sebebi belliydi biraz önce şahit olduğum iğrenç olayın tüm okula yayılmış ve hocaların ve dövülen çocuğun durumu,kimlerin yaptığını çok iyi biliyordu herkes ve onlar yaptıklarının ve sebep oldukları herşeyin sonucuna katlanıcaklardı.

Peki ya onu bu hale getirenler bütün bu yaptıklarının hak edilen birer ceza olduğunu düşünüyorlardı.Çünkü yüzlerinde gram korku ve utanma duygusu yoktu.

Bende müdürün odasından çıktım.Merdivenlerden aşağı indiğimde bizim sınıftan çocuğu sedye ile çıkartıyorlardı.Ambulans gelmişti.

Bütün hocalar ve müdür başındaydı, sınıftakiler de yüzleri şok içinde bakıyorlardı.

Bugün ona olmuş olanın yarın onların hatta benim başıma gelmeyeceği ne malumdu.

Ezginin yanıma koşarak gelip derya diyerek sarılarak ağlamaya başlaması sinirimi daha çok bozmuştu.

Bunu nasıl yapabiliyorlardı.Ona daha sıkı sarılarak ağlama ezgi sakin ol nasıl yaptılar kızım bunu ne yaptı da bu kadar ileriye gittiler.

Sınıfın en sessiz çocuğuydu.Ne ne yapmış olabilir.

Hiçbir şey dedim beni bırakıp nasıl dedi.Onların birilerine zarar vermesi için illa bişey yapmaları gerekiyor mu sence,bu yaptıkları cezasız kalmayacak ama inşallah bunu düşünerek yapmışlardır dedi.

Kafamı sallayıp sınıfa doğru Sınıfın yarısı içeride yarısı yoktu.İçeride olanlardan bir kaçı ise bu işi yapanların ta Hiç birşey olmamış gibi gülüp eğleniyorlardı.

Sen dedim sesim biraz yüksek çıkmıştı.Nasıl gülebiliyorsun ya biraz önce yaptığınız.

Bak kızım git yerine otur olanlara da karışma,Sen bana emir vermeyi kes hatta siz bu yaptığınız saçmalıklara bir son verin,

Emir vermezsek ne olur derya diye üzerime yürüdü.Hadini aşma uslu uslu dur.

Tehdit etmişti beni kimse sesini çıkartmıyordu.Korkumuydu yoksa onlar gibimiydiler.

Elim ayağım titriyordu.Çantamı alıp hemen sınıftan çıktım.

Sinirden ne yapacağımı bilemediğim için biraz yürümenin bana iyi geleceğini düşünerek eve gitmek yerine yürümeyi tercih ettim.

Sakinleşmiştim.En azından o an ki öfkem yoktu.

Eve girdim.Babamlarda beni bekliyorlarmış.Okuldaki olayı duymuşlardırdı.

Babam iyimisin deryam dedi ilk olarak çünkü iyi olmadığımı biliyorlardı.Değilim babacım gel güzel kızım benim annem de yanımıza geldi.Ortalarına oturdum.ikiside kocaman sarıldılar.İyi ki varsınız canlarım dedim.

Babam biraz durduktan sonra her suçun bir cezası vardır.Bu hep böyle gitmez.Ama nerden cezalandırılacaklarını biz bilemeyiz.

Can yakanın,canı yanar güzelim üzülmeyin,arkadaşınız da iyileşir.

Onlara tekrar sarılıp odama çıktım.Yatağıma attım kendimi aklım almıyordu.Zaten düşünmekte istemiyordum.Bugünü ve o soytarıları unutmak istiyordum.

Ama böyle eli kolu bağlı beklemek hiç bana göre değildi.Onlara birşey yapamazsam bile uyuz ederdim bende ve ilk şey sınıf grubuna girip birinin numarasını aldım.

Belayamı bulaşıyordum?

 

Arkadaşlar bölüm nasıldı?

Yorum yapmayı ve oylamayı unutmayın 🦋

İyi okumalar dilerim.

 

 

Loading...
0%