Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@zorluk

Sizce kadın olmak zor mu? Bence öyle. Çünkü kadınlar hep bir mücadele ve hak için yaşamlarını devam ettirmesi. Şimdi size gerçek bir hayat hikayesini anlatacağım.

​​​​​​​​​​​Bir kız bebeği vardı sonra kız çocuğu sonra da genç bir kız. Peki bu kızın suçu neydi. Kadın olmak. İsmi meltem di ve ismi gibi rüzgar olup bu diyardan gitmek istiyordu. Hep bir hayalleri vardı ama bu hayallerine hiçbir zaman kavusamayacakti hikayemiz işte şimdi başlıyor.

Meltem güzel, diğerlerine nazaran hafif kısa ve zayıf bir insandı. Hep güler, eğlendirdi küçükken. Çünkü artık buyumemisti ve aslında küçüklüğün ona paha biçilemez bir nimet olacağını çok sonra anlayacaktı. Yıllar birbirini kovaladı ilkokulu ve ortaokulu gayet enerjik ve özgür bir şekilde bitirdi ama lise öyle değildi. Çünkü aile kısıtlamasi büyük oranda başlamış meltemi iyice sıkmaya başlamışlardı. İki yılı okulun nerdeyse pandemiden dolayı geçti gitti ve telefonu olmadığı için ilk yıl edindiği arkadaşlıklarini kaybettiğini 11. Sınıfta yalnız kalınca anladi. Ve bir süre 11. Sınıfı böyle devam etti. Durmadan sınıfında eziklenirdi. Boyuyla dalga geçenler saçıyla dalga geçenler daha bir sürü şey. Meltem o dönemde pandemiden dolayı sahip olduğu içine kapanıkligi bu yıl yüzünden iyice artmış kimseyle konuşamaz hâle gelmişti. Arkadaşlari ne derse desin artık o eski meltem yoktu özgüvenli her şeye cevao verecek Meltem.

Loading...
0%