Yeni Üyelik
9.
Bölüm

Alıntı

@zozanli

Size ileriki bölümlerden kısa bir alıntı bırakıyorum 😍

 

 

 

"Ne yapıyorsun? Bırak kolumu canımı yakıyorsun."dedim sesimi yükselterek. Kolumu sıktığını yeni fark etmiş gibi elini hemen gevşetti ama bırakmadı. Beni kendine bir adım daha yaklaştırıp yüzünü yüzüme yaklaştırdı.

"Ne yapmaya çalışıyorsun?"dedi. Kendini sakin tutmaya çalıştığı sesinden belli oluyordu.

"Anlamadım."dedim. Kaşlarımı çatıp doğrudan gözlerinin içine baktım.

"Neredeydiniz?"sorusunun üzerine ağzımdan küçük bir kahkaha çıktı. Bana hesap mı soruyordu? Üstelik canımı yakacak şekilde

"Af buyur anlamadım."dedim sinirden gülerek. Ne yapmaya çalıştığını gerçekten anlamıyordum. Bir haftadır yüzüme bakmaya tenezzül etmeyen adam, şimdi karşımda dikilmiş bana hesap mı soruyordu?

"Neredeydiniz?"dedi tekrardan sesini yükselterek.

"Önce o sesini alçalt"

"Ela bak sabrımı sınama, soruma cevap ver. Neredeydiniz bu saate kadar?" Kafamı yana çevirip derin bir nefes alarak sabır diledim. Bana hangi hakla hesap sorabiliyordu?

"Sana ne? Nerde olursak olalım bundan sana ne? Sen kim oluyorsun da bana hesap soruyorsun? Üstelik sen bunu hangi sıfatla soruyorsun?"dedim. Ses tonum olduğundan çok daha yüksek çıkıyordu. Kafasını yana çevirip boşta kalan eliyle sakalını sıvazladı.

"Hangi sıfatla soruyorum öyle mi?"dedi.

"Evet öyle. Sana ne kimle konuşuyorsam, kimle görüşüyorsam? Kiminle konuşup, kiminle görüşeceğimi sana mı soracağım?"dedim. Kendimi geri çekmeye çalıştığımda beni daha sıkı tuttu.

"Ela! Sana olan duygularımı biliyorsun."
Dediğinde kendimi geri çekmeyi bırakıp gülmeye başladım. Ne duygularından bahsediyordu?

"O yalan olan duygularından mı bahsediyorsun?"dedim.

"İnanıp inanmaman sana kalmış ama o gün sana söylediğim her şeyde samimiydim."

"Yapma Asaf karşında aptal yok. Neyin doğru neyin yalan olduğunu anlayacak yaştayım. Hadi varsayalım ki öyle bir şey var, bu bana hesap soracağın anlamına mı geliyor? "dedim bir kaç saniye sonra.
Şimdi ona, madem bana karşı duyguların var, neden her gördüğümde seni Yasemin'in yanında buluyordum, neden gözümün önünde ona sarılıyordun desem onu kıskandığımı düşünecekti.

"Sana hissettiklerim hakkında yalan söylediğimi gerçekten düşünüyor musun?"dedi bir kaşını yukarı doğru kaldırarak. Aslında ona inanmak istemiştim ama o kıza sarıldığı zaman hayal kırıklığına uğramıştım.

"Düşünmüyorum. Öyle olduğunu biliyorum... Her neyse ne istiyorsun? Hesap sorman bittiyse gidebilir miyim? Yorgunum."

"Ben sana hesap sormuyorum. Sadece neredeydiniz diye sordum."

"Ne yapacaksın nerde olduğumuzu? Bir dakika ya, sen bana tripli değil miydin? Benimle doğru düzgün iki kelime etmiyordun. Seninle konuşmaya çalıştığımda ise bana yüzünü çevirip o Yasemin denen kızın yanında soluğu alıyordun. Ne oldu şimdi beni merak etmeye mi başladın?"dedim yalandan gülümseyerek.

Loading...
0%