Yeni Üyelik
26.
Bölüm

Alıntı

@zozanli

Merhaba arkadaşlar 😊 sizlere kısa bir alıntı bırakıyorum. Yeni bölüm saat 11 gibi yayında olacak🥰 sevgiyle kalın canlarım 💞

Keyifli okumalar 💞

 

Yaklaşık yarım saat sonra Yusuf abi, Selim enişte, Asaf ve tanımadığım bir adam salona girdiklerinde Asaf'ın bakışları hemen beni bulmuştu. Ona kaçamak bir bakış atıp Selim eniştenin yanında duran adama baktım. Bu adam da kimdi? Onu Yusuf abinin yanında ilk defa görüyordum.

"Çocuklar hoş geldiniz. Emir sen de hoş geldin oğlum. Bu ne güzel sürpriz"diyerek ayağa kalkıp onların yanına gitti Nalan Hanım.

"Hoş bulduk Nalan teyzem."gülümseyip Nalan Hanım'ın ellerinden öptü Emir. Emir... Bu isim bana yabancı gelmiyordu. Hatta bu adamın yüzü de... Sanki onu bir yerden tanıyormuşum gibiydi ama tam olarak nereden çıkaramıyordum. Yusuf abi ve Emir bana doğru geldiklerinde yerimden hafif bir şekilde doğrularak gülümsemeye çalıştım.

"Güzelim iyi misin? Neden aşağı indin ki?"dedi Yusuf abi. Elini omzuma koyup koltuğun kenarına oturdu.

"İyiyim."dedim kısaca.

"Seni Emir ile tanıştırayım. Sana Antalya'ya gitmeden önce bahsetmiştim ya, işte fizyoterapist arkadaşım Emir."dediğinde kafamı salladım.
Demek Emir ismi bu yüzden yabancı gelmiyordu. Ama iyi de onun yüzü neden yabancı gelmiyordu? Belki de birine benzetiyor olabilirdim. Kesin birine benzetiyordum. Yoksa nereden tanıyor olabilirdim ki...

"Ela senin kardeşin mi? Ama bu nasıl olur?"dediğinde Emir, salonda oturan herkes kadar ben de şaşırmıştım. Ne demek istiyordu?
Yusuf abi şaşkınlıkla ayağa kalkıp Emir'e döndü.

"Evet de, sen neden şaşırdın? Ela'yı tanıyor musun yoksa?"dedi. Kaşları merakla çatılmıştı. Emir'e dönüp baktım. Beni nereden tanıyor olabilirdi ki?
Düşünüp durdum ama tanıdık gelen simasına rağmen çıkaramadım.

"Evet tanıyorum."dediğinde herkes dönüp bana baktı. Bu nasıl olabilirdi? O beni tanıyordu ama ben onu tanımıyordum. Yusuf abi omuzuma dokunup bana bakınca şaşkınlıkla kafamı iki yana salladım. Kafam karışmıştı. Onu nereden tanıyorum diye tekrar düşünmeye başladım... Ama yok çıkaramıyordum.

"Ela gerçekten beni tanımadın mı?"dedi.

"Kusura bakma yüzün tanıdık geliyor da çıkaramadım."dediğimde gülümsedi.

"Emir sen Ela'yı nereden tanıyorsun?"diye hemen araya girdi Yusuf abi.

Loading...
0%