Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Vampi̇rle İlk Karşilaşma

@0vixenn0

Korku tüm bedenimi ele geçirirken aldığım nefeslerin sakinleştirmesini diledim Tanrıdan. Tanımadığım o adamı karşımda gördüğümde onun olduğunu hissettim. Onu bana, beni ona çeken bir şey vardı aramızda. Sebebi vardı burada bulunmamın, sebebi vardı onun tam karşısında durmamın.

"Benim inime girmemen gerektiğini söylemediler mi?" Dediğinde kalbimin her an yerinden fırlayıp ona ok gibi sağlanacağını düşündüm. Başımı salladım, dudaklarımı ıslattım "bilmiyordum" dedim sadece. Burada mı yaşıyordu, bu harabe evde mi? "Git" diye kükrediğinde onun benim gibi olmadığını düşündüm. Farklıydı, teni bembeyazdı, saçları teninin zıddına simsiyah. Gözleri farklıydı yakından bakmak isteyeceğiniz kadar farklı, bir ömür o çift gözün içinde hapsolmak isteyeceğiniz kadardı. "Seni tanıyor muyum?" Hangi cesaretle ona soru sormuştum bilmiyorum ama bunu başardım. Cevabını bekledim, iri cussesiyle merdivenlerden inerken ayakkabılarının sesi tüm evde yankılanıyordu. Elini merdiven demirine koyduğunda parmaklarının uzunluğu, tırnaklarıyla eş değerdi. Tırnakları öyle uzundu ki düşündüğüm şeyin gerçek olduğunu o an fark ettim. O bana yakınlaştıkça korkumdan bir adım geriye gidiyordum. Aramızda bir adımlık mesafe kalmıştı bir adım daha geriye attım ama gidemedim, duvar beni sıkıştırdı.

"Git dememiş mıydım?" Gülümsedi "inatçı mısın?" Yeniden gülümsedi "aksiyon almak mı istiyorsun?" Hızla başımı hayır demek için salladım o kadar çok salladım ki uzun parmaklarıyla yüzümü tutmasaydı başım dönecek ve yere kapaklanacaktım. "Özür dilerim" dediğimde gözlerimden yaşlar aktı. Korkuyordum ve bu korku içimden gözyaşı olarak çıkıyordu "korkma" dedi elleri yanağımda gezinirken "ben sana zarar vermem, veremem" gülümsedi ve gülümsedim "vermez misin yoksa veremez misin?" Dediğimde kahkaha attı o gülerken onu inceliyordum ön dişlerinin uzunluğunu gördüğümde ensemden tüm vücuduma bir ürperti dağıldı, o bir vampirdi. Hayallerimdeki o adam karşımdaydı.

"Verebilseydim de sana asla zarar vermezdim Lilith."

Dudakları aniden dudaklarımın üzerine kapandı. Ben neler olduğunu anlayamadan bir anda kayboldu gözlerimin önünden.

 

Loading...
0%