Yeni Üyelik
1.
Bölüm

GİRİŞ

@baharicel

Tanıtım videomuzu izleyebilirsiniz :)

GİRİŞ

 

Yüzyıllardır dökülen kanlar ve işlenen günahlardan sonra Tanrılar bir karar aldı.

Tanrılar yeryüzünde işlenecek tüm günahların bedelini yine yeryüzünde ödenmesi gerektiğine karar verdiler.

Bunun sonucunda kendi ruhlarından yarattıkları Günah Elçileri yeryüzünde insan suretine büründü.

Kendilerine ait bir diyar kurdular ve tüm günahkarları bu diyarda topladılar. Her günahı temsil eden bir Elçi her Elçin’in de bu günahları temsil eden Tanrısal güçleri vardı. Bu şekilde Günahkarların üzerinde üstünlük kurabildiler. Onları eğitip Günahsızların diyarından toplayabildiler.

Tanrılar Günahsızlara bir armağan vermişti. Artık onlar topraklarında barış içinde yaşayabileceklerdi. Her kim günah işlerse Elçiler tarafından alınıp oradan götürülecekti. Bunun zorluğuna katlanamayacak olan herkes günahlardan uzak durdu. Ama bunun sonucuna rağmen günah işleyenlerse Elçiler tarafından alıkonuldu. Onlar kendileri gibileriyle aynı diyarda yaşamak ve hayatta kalmak zorunda bırakıldı.

Günahlar kendi sınırlarını çizdi. Ve içlerinde bir güç savaşı başlattılar.

Kendi topraklarının genişlemesi için daha fazla günahkara ihtiyaçları vardı. Tanrılar onlara yoldan çıkarmaları için de bir şans vermişti. Tıpkı baş kaldıran bir şeytan gibi…

En çok günahkara sahip olan Elçi en güçlüsüydü. Bu dengeyi bozmak isteyen diğer Elçiler ise Günahsızların arasına girip onlara vesvese vermeye başladı. Daha fazla günah için yarışır oldular. En güçlü olmanın peşine düştüler.

Tanrılar memnundu. Bu nedenle Elçilere karışmayacaklardı. Ve onların üzerlerindeki ellerini çekmiş güç yarışına izin vermişlerdi.

Koskoca bir diyar güç arenasına dönüşmüş olsa da Tanrılar bu oyunu sevmişti. Dünyaya hükmeden dört temel günah ve onların Elçileri vardı. Bunlar;

Kibir ve Öfkenin Elçisi.

Haset ve Yalanın Elçisi.

Tembellik ve Açgözlülüğün Elçisi.

Şehvet ve Oburluğun Elçisi.

Bu günaha eğilimli olan herkes bir şekilde tespit edilmeye ve bir gün doğup büyüdükleri Günahsızların arasından alınıp asıl ait oldukları yere götürülmeye mahkumdu. Ta ki tüm dengeyi bozan bir Günahın gün yüzüne çıkmasıyla her şey değişecekti. Günahsızların arasında yaşayan yeni bir Günah doğmuştu. Tanrıların sadece Elçilere bahşettiği Büyü gücünü kullanmak… Bu günahın varlığından haberdar olan Elçiler Günahsızların arasında yaşayan ve yeni günahı işleyen kişinin peşine düşmeli ve daha da güçlenmeden onu yok etmelilerdi. Fakat hesaba katmadıkları bir durum vardı.

O da yeni günahın sahibinin bir kadın olmasıydı…

 

ÇOK YAKINDA...

NOT: Tüm hakları saklıdır. Konunun ya da bölümlerin kopyalanması halinde yasal işlem başlatılacaktır.

DİPNOT: Bazı sahneler yetişkin içerikli olacaktır. +18 sahneler için yaşınız uygun değilse bu kitabı önermemekteyiz.

Loading...
0%