Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Bilgilendirme

@betulpalabiyik

Öncelikle hepinize merhaba. Ben Betül Palabıyık. Sizi bigilendirme başlığı altında bilgilendireceğim çünkü çok bilgeyim.

Kitapta ölüm, kan, ihanet vb. şeyler olucak dikatinize. Bu bilmem kaç kitaplık bir seri olucak. İlk kitapta büyülü evrenimizi yeni yeni keşfediceğiz.

Kitabın yaş kitelesi +13 bana göre. Yaşınız daha küçüksede okuyabilirsiniz ama dediğim gibi tetikleyici unsurlar var ve okurlarımın bozulmuş piskolojilerine daha fazla müdahele etmek istemiyorum.

Sizden isteğim bu küçük yazarı desteklemeniz. Karakterler benimle büyüyüp gelişecek.14 yaşında olabilirim ama yazım dilime inancım tam. Bu yüzden yaşım küçük diye ön yargılarınızı bir kenara atın ve kendinizi bana bırakın. Sürekli yazmıyorum daha çok hayal etme kısmındayım. En az bir haftada bir bölüm atmayı düşünüyorum ama sağım solum belli olmaz.

Hatalarımda beni uyarın ki düzeltmeye çalışayım. Boş bir insanım o yüzden benimle konuşmak isterseniz bildirimim açık. Kitabımı saygı çerçevesinde eleştirirseniz çok memun olurum. Yorum bırakan okur biricik okurumdur. Bana hissettiğinizi anlatın, neyim eksik geldi neyim fazla söyleyin. Bakın cidden hayalet okur olmayın. Yorum yapın lütfen!

Birde yazarken dinlediğim müzikleri bölümün şarkısı adında sizinle paylaşcam. Bölüme olabildiğince uygun şarkılar koyuyorum diniyerek okumanızı öneririm.

Durma o zaman! Geç diğer bölüme.

Loading...
0%