Yeni Üyelik
1.
Bölüm

TANITIM.

@ebru2_yuva_

💥

Ölüm her zaman bir çare değildi. Bazen öyle zamanlar olurdu ki. Kendinden nefret edip ölümü bile bedenine yakıştırmazdın. Çünkü ölümü kendin için bir ödül olarak görürdün. Senin için en büyük ceza yaşamaktı. Ve sen yaşamı seçerek en büyük cezayı kendine seçerdin.

Ama ben kendim için bir ceza seçmemiştim. Benim için ceza seçenler o kadar çoktu ki. Sıra kendime gelmiyordu. En acı olanı ise. Sana "kızım." diyen bir babanın senin için ihaneti seçmesiydi. Belkide en büyüğü. "Sevdiğim". Dediğin adamın da sana seçtiği ceza bedenini ateşte yakmaktı. Ve o ateşinin seni yaktığı her anı gözlerini kırpmadan izlemesiydi.

Ben hepsine suskundum. Çünkü hala ruhumda nefes alan geçmişin pişmanlığı uyuyordu. Henüz uyanmamıştı. Ruhum benim için bir azap seçmişti. Bedeli bedenimdi. İzleri güneşin ruhumda bıraktığı yanık izleriydi. Ve bunun sebebi sevdiğim adamdı.

En acımasız duygu aşk ve sevgiydi; Herkesin hedef bellediği en büyük zaaftı. Öldürücü bir acıya sahip. Ama asla öldürmeyen bir zehirdi. Bana düşen bir diğer ceza ise bu acıyla sonsuza dek yaşamaktı. Herşey çok iyiydi. Herkes çok mutluydu. Ben gülüyordum. Ama güneş'e sırtım dönüktü. Ruhum iyi değildi. Kalbim ise hiç mutlu değildi. Ama bedenimin güzelliği ruhumun çirkinliği süslüyordu. Her zaman ki gibi bana düşen mutlu tapbolu bozmamak için gülümsemekti.

Gölgem ve kabuslarım karanlıktı. Tıpkı geçmişim ve kurduğum yuvam gibi. Rüyalarımı. Öldüren adam bir şeytan kadar aşinaydı ateşe. Ruhu aldığı yaralarının izlerini unutulmaz kılmak için taşırken. Bedeni kusursuz bir yaratılışla ödüllendirilip. Günahların en büyüğüne sürüklenerek lanetlenmişti. Avcı gözleri sınrsız kötülüklerini anlatan dek şeydi. Çünkü o hiç kimsenin çözemeyeceği kadar gizemli bir adamdı. Gündüzleri gölge gibi nefesi hel ensende iken. Geceleri sanrı gibi kabuslarının sahibiydi.

kulağıma fısıldağı son sözler ruhumda ki yanık izlerinin üstüne yangının kıvılcımlarını koydu. Ve sonra o harladığı ateşle bir kez Daha yaktı. Ama bu sefer ruhumu...

"Ölümü hissettiğin vakit, nefesim ensende değil tam kalbinin üzerinde olacak."

"O gün ellerim ruhunu Söküp almak için orda seni bekleleyecek hiwelima."


Tanıt'ıma hoş geldiniz.

Loading...
0%