Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Tanıtım

@efgan1


LAL-Ü EFGAN


(Dilsiz Haykırış)

 


Özellikle susmak susturulmaktan daha tehlikeli. Sesinden vazgeçenin içine bakmayı içiniz kaldırabilir mi?


Küçük İskender🖋️

 


***

 

​​​​​Her şey bir rüya ve yalanla başlamıştı. İstanbul'un en zengin bölgelerinin birinde öğretmenlik yapan Aysima Özkan'ın hikayesi.


Acıyla ve yalnızlıkla bezenmiş hayatında sıradanlığını sürdüren Aysima bir yıl boyunca her gece aynı rüyayı görür. Rüyasındaki kişi birgün ansızın karşısına çıkınca ve kızı için her şeyi yapmaya hazır olan bir baba hayatına dahil olduğunda olaylar başlar ve öyle bir raddeye gelir ki olayları sıradanlığına özlem duyar Aysima.


Rüyalarını kahramanı Ceyhun Uluç Korkmaz ise geçmişin yaralarını sarmak için ve başına gelen belalarda olacaklardan habersiz yardım etmek ister Aysima'ya.


***

Ben Aysima Özkan, hayatını hep yaralar alarak geçirmiş bir öğretmenim. Bu zamana kadar yaralarımı hep kendim sardım, şimdi ise yaralarımı sarmak isteyen biri var. Peki ben uzattığı yardım elinde tutmalı mıyım? Bilmiyorum.


***

Herkese merhaba arkadaşlar, kitabımaöncelikle hoş geldiniz. Bu kitabımı daha önce Wattpad uygulamasında yayımlamıştım ve henüz bitmemişti ancak Wattpad biliyorsunuz ki kapanınca burada yayınlamaya karar verdim.


Wattpad'de uzun bir bölüm yayınlamıştım ve elli iki bölüm olmuştu. Ancak ilk kitabım olduğu için bazı kısımları değiştirmek istedim çünkü ben bile okuyunca ne kadar farklı olduğunu fark ettim ve bazı kısımları değiştirmek istedim. Çünkü dediğim gibi ilk kitabım olduğu için bazı hatalar yapmışım ve yazım şeklide pek de ilgi çekici değilmiş.


Kitabı geçen yıl yazmaya başlamıştım ve eylül ayında yayınlamıştım aradan bir yıl geçti ve şimdi fark ediyorum nasıl bir hata yaptığımı. Bu yüzden bölümleri tekrardan yazarak atacağım olaylarda çok büyük bir farklılıklar olmayacak çünkü olay gidişatını seviyordum ve takip eden okuyucularım da olayları seviyordu. Arada senaryoda da küçük farklılıklar olabilir ancak genel olarak yazılış şekli, anlatım şekli farklı olacak. Elbette kitabımı okuduysanız olay açısından dediğim pek bir fark olmayacak ancak daha keyifli ,geçmişi de anarak okumak isterseniz buradan ilk bölümden okumaya başlayabilirsiniz.


Umarım kitabımı beğenirsiniz sizleri seviyorum.

Keyifli Okumalar 🌹


Loading...
0%