Yeni Üyelik
2.
Bölüm

♯ Tanıtım♯

@guverce

Varlığıyla etrafına renk katan Ezra, hiç kimseye haber vermeden gizemli bir şekilde ortadan kaybolduğunda, sevdiklerinin hayatı da gri tonlara büründü. Aylar geçti, umutlar solmaya başladı ve hatıralar unutulmaya yüz tutarken, beklenmedik bir anında geri döndü. Dönüşüyle herkes ona tavır alırken, sevdiği kadını da kaybetmişti. Ayrılığın acısıyla şekillenen ve dönüşünün yarattığı karmaşayla sarsılan sevgilisi ve arkadaşlarına kendini affettirip, yeniden eski hallerine dönmeye çalışıyordu.

Ezra'ın dönüşüyle birlikte sevgilisi Alya'nın yüreği hem sevincin hem de öfkenin fırtınasına kapılır. Onun gitmesinin ardında yatan sırları çözmeye çalışırken, duygusal bir yolculuğa çıkar. Aynı zamanda, en yakın arkadaşlarıyla yaşadığı kopuşun da ardındaki gerçeği anlamaya çalışır.

İhanet mi?

Fedakarlık mı?

Yoksa iletişimsizlik mi?

♯ ♯ ♯

Yer yer kahkahalar atıp güleceğiniz, yer yer de duygulanıp Ezra ile birlikte acı çekeceğiniz hikayemiz çok yakında yayınlanmaya başlayacak. Hazır olan bölümlerimiz var ama bölüm biriktirip de paylaşmak istiyorum. Sizleri seviyorum :*

Loading...
0%