Yeni Üyelik
1.
Bölüm

↱ Prolog ↲

@hazalaba

Bin bir parçaya ayrılmış, her parçam içime gömülmüşçesine göğsüme duygular infilak etmişti. Yağmurdan dolayı ıslanmış saçlarım yüzüme yapışmış, mini elbisemin eteklerinden sular damlıyordu. Ara sokağa dalarak koşmaktan dolayı yorulan bacaklarımın üzerine doğru ellerimi yaslayarak soluklandım.

 

Köşeden gelen adım seslerini duyduğumda yerimde aceleyle dikleşerek arkamı dönüp sinirle kollarımı göğsümde toparladım. İnat ederek peşimden gelmeye devam ediyor, vazgeçmiyordu.

 

Sancak köşeyi dönerek görüş alanıma girdiğinde sertçe soluk aldım. Saçları alnına yapışmış, ela gözleri inatçılıkla parlıyordu. Şu an ne kadar yakışıklı olduğunu fark eden kalbim acıyordu.

 

"Ah be küçük kız. Beni peşinden koşturmayı çok seviyorsun," dediğinde soluklanmak için durduğu kısa saniyede kaslı göğsü sertçe yükseldi.

 

"Koşma o zaman!"

 

Aramızdaki mesafeyi tek adımıyla kapattığında belimin arkasına avcunu yaslayıp esir aldı ve bedenimi kendine sertçe çekti. Göğsüm göğsüne çarptığında soluğum kesilerek başımı kaldırdım ve gözlerinin içine baktım. Bakışları alev almışçasına yanıyordu.

 

"Dikkatimi hiç çekmemeliydin," diyerek sırtımı arkamdaki duvara yaslayarak gözlerimin önünü düşen saçımı çekerek kulağımın arkasına sokup yaklaştı. Dudaklarımızın arasında tek nefeslik yer vardı. "Bensiz bir hayatı unut. Seni almasına asla izin vermem!"

 

AŞK ONLARI ÇOK HABERSİZ VURACAK

 

Beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayın olur mu 🥹 benim için çok önemliiii ♥️

ınstagram: hazalabaa buraya gelirseniz bol bol sohbet ederiz. Hem parodi gruplarımız var kitap karakterlerinden bol bol sohbet ediyoruz.
ayrıca sende parodi olabilirsin ♥️ gel yaniii

bir de benim buradan takip edersen kalbimin sahibi olabilirsinnnn 🥹

 

Loading...
0%