Yeni Üyelik
1.
Bölüm

"BİLGİLER"

@mavimsu_

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KİTABIN SİMGESİ : 💎

 

 

Su Gezegeni : AQUALİS

 

Kral: Nereus Nereid

 

Kraliçe: Ondine Nereid

 

Prenses: Serena Nereid

Derin, engin okyanuslarla kaplı olan Aqualis, yüzeyinde neredeyse hiç kara parçası bulunmayan bir gezegendir. Devasa su altı şehirlerinde yaşayan sakinleri, suyun enerjisinden yararlanarak nefes alır ve hayatlarını sürdürür. Gezegenin atmosferi nemli ve yumuşak bir su buharı tabakasıyla kaplıdır. Kristal mavisi ışıklar yüzeyde parıldar ve su burada yaşamın kaynağıdır.

💎

 

Toprak Gezegeni: TERRAMİS

 

Kral: Georion Terran

 

Kraliçe: Gaia Terran

 

Prens: Orin Olas Terran

 

Geniş, verimli topraklarla kaplı Terramis, devasa ormanların, dağların ve vadilerin bulunduğu bir gezegendir. Yer altındaki köklü medeniyetler, toprağın derinliklerinden gelen saf enerjiyle beslenir. Yüzeyde bitki örtüsü sürekli büyür ve doğayla uyum içinde yaşam sürdürülür. Her kaya, ağaç ve toprak parçası kadim bir gücü barındırır.

💎

 

Hava Gezegeni: ZEPHYRİA

 

Kral: Zephyron Aether

 

Kraliçe: Aurelia Aether

 

Hava Prensi (İkiz): Aeris Aether

 

Hava Prensesi (İkiz): Aria Aether

 

Zephyria, gökyüzü sürekli bulutlarla kaplı, sürekli rüzgarların ve fırtınaların estiği bir gezegendir. Yüzen adalar ve devasa hava akımlarıyla doludur. Burada yaşayanlar, havada asılı kalabilen hafif yapılı varlıklardır. Atmosferi altın tozlarıyla doludur ve hava bu gezegende bir enerji kaynağı olarak kabul edilir. Burada yaşam, rüzgarların kontrolündedir.

💎

 

Ateş Gezegeni: PYRONİS

 

Kral: Ignatus Ignis

 

Kraliçe: Vulcana Ignis

 

Ateş Prensi: Kael Ignis

 

Ateş Prensesi 1: Emberia Ignis

 

Ateş Prensesi 2: Flamira Ignis

 

Ateşten okyanusları, aktif volkanlar ve yanardağlarla kaplı Pyronis, sürekli alevlerin dans ettiği bir gezegendir. Burada yaşayanlar, lavlardan beslenir ve ateşin enerjisiyle yaşamlarını sürdürürler. Atmosferi kızıl ve turuncu ışıklarla aydınlanır. Pyronis, gezegenin çekirdeğinden yükselen sürekli enerjiyle canlı tutulur ve alevlerle iç içe yaşanır.

💎

 

Yönetici Gezegen: NOCTYRA

 

Kral: Umbrian Camaras

 

Kraliçe: Lunaris Camaras

 

Ruh Prensi 1: VARAN AHİ CAMARAS

 

Ruh Prensi 2: Nero Cyrus Camaras

 

Ruh Prensesi: Morina Sira Camaras

 

Gölgeden gücünü alan Noctyra, sürekli loş ve karanlık olan bir gezegendir. Siyah ve mor renklere bürünmüş bu dünyada yaşayan varlıklar, gölgelerle bir bütün halinde yaşar ve çevrelerindeki her şeyin gölgesinden enerjilerini toplarlar. Buradaki her canlı, her nesne bir gölgeye sahiptir ve bu gölgeler, gezegenin derinliklerindeki kadim bir gücün parçasıdır. Noctyra'da gölgeler, ruh ve enerji kaynağıdır.

💎

 

 

PORTA : PRENS VE PRENSESLERİN EĞİTİM ALDIĞI GEZEGEN...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(💎)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Merhaba 👋

 

YAZILMA TARİHİ : 17/04/2023

 

06/10/2023 tarihinde yayından kaldırıldı.

 

TEKRAR YAYINDA OLMA TARİHİ: 30/09/2024

 

Bu bölümü buraya hepimiz için bırakıyorum muhakkak siz okurken bende yazarken bu bölümü defalarca ziyaret edeceğizdir. Rahatlık bakımından yerimiz hazır.

 

 

Loading...
0%