Yeni Üyelik
2.
Bölüm
@meryemnazcinar

Sabah olmuştu, hazırlanıp hemen tesise gittim. Bu gün bana yeni görevim verilecekti önceki görevim olan uyuşturucu çetesini tuzağa düşürmüştüm. Yeni görevimi heyecanla bekliyordum, mesleğimi severek yapıyordum. Ülkem için katkıda bulunmak iyi hissettiriyordu, beni mesleğimden soğutacak bu zamana kadar hiç bir şey olmadı ve olmaz gibi.

Tesise girdim ve kartımı okutarak toplantı odasına gittim, herkez beni bekliyormuştu hemen yerime geçtim be toplamtıya başlamalarını bekledim.

En yüksek kademe olan ajanımız herkezin görevini vermeye başladı, sıra bana gelmişti "Karaca senin görevin bir katili ortadan kaldırmak, ama bunu birden yapmaya çalışma çünkü katil bunu anlar. Katiller zekidir ben sana öldüreceğin zamanı söyleyeceğim sende o zaman öldüreceksin" dediklerini onayladım. İlk defa görevimde birilerini öldürmeyecektim öncedende böyle bir görevim olmuştu.

Herkez görevini öğrendikten sonra toplantı bitti. Bana katilin dosyasını vermişlerdi, katilin adı Araz Şanlıy'dı 25 yaşındaydı benden 3 yaş büyüktü ama bence onu halledebilirdim. Onu öldürürken ölmezsek iyidir.

Tesiste biraz daha durduktan sonra şu Araz'ı araştırmaya karar verip eve döndüm. Onu araştırırken Türkiye'nin en zengin ailelerinden birinin oğlu olduğunu ve ondan 2 yaş büyük bir abisinin olduğunu öğrendim. Araz internet sitelerinde hiç resmi yoktu neredeyse nadiren vardı. Ailelerinin şirketinde çalışmayı ısrarl reddettiğide bu bilgiler arasındaydı. Araz'ın çok yakışıklı ve peşinde bir çok kızın olduğu bilgiside vardı, ne biçim bir bilgiydi bu kim biri hakkında bilgi girerken yakışıklı olduğu bilgisini girer ki; girmişler işte Karaca embesilin biri girmiş.

Araz hakkında çok bilgi yoktu gizli bir kişiliği vardı en gözüme çarpan bilgide babası silahlı bir saldırı gördüğünde ortalıklardan kaybolması ve nadiren görünmesiydi. Bence onu katil yapan şeyde babasına silahlı saldırı düzenleyenleri öldürmesiydi. Lider ajanımızın dediğine göre arkasında hiç bir cinayet kanıtı bırakmıyormuş ve polislerde onu yakalayamıyormuş bizim onun katil olduğunu anlamamızı sağlayan şey ise bende bilmiyorum.

Bilgileri okumam bitince yatağıma uzandım ve düşünmeye başladım. Araz'la tanışmam için bir şeyler planlamam lazımdı çünkü böylelikle tanışıp iletişim halinde olmam lazımdı. Düşündüm düşündüm sonra odamdaki karanlıkla uykuya daldım.

 

Oy kullanmayı ve yorum yapmayı unutmayın. Sizin oylarınız ve yorumlarınız benim için çok değerli ve önemli.

Loading...
0%