Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Tanıtım Bölüm

@my_lore

Selâm...

Yeni bir kitaba başlamak heyecan verici.

Yeni bir katagoride yazmak ve bu konuda deneyim kazanmak da öyle.

İlk defa bu tür bir kurgu yazıyorum.

İlk defa tarz değişikliğine gidiyorum.

Kurgu uzun süredir kafamın içinde dönüp duruyordu sanırım zamanı geldi.

Tamamlanmamış kitaplarımı bitirmeyi istedikçe bu kitabı yazma isteği hep baskın çıktı.

Şimdi de sıra okumaya başlama tarihinizi buraya bırakmaya geldi<3

Kitabın simgesi |666|

Buraya kitabın simgesinin bırakmayı unutmayın (!)

Önce kendinize kuytu bir köşe bulun sonra okumaya başlayın.

Oy verip yorumlar bırakmayı da unutmayın lütfen:D

✓✓✓✓

"Mara, günahkarlara bedel ödetmeye geldi, aşka ihanet edenlerin hiçbirini affetmedi."

Bedenim kapkaranlık bir kuyunun dibinde sıkışmışlığı yaşarken boğazımı sıkan bir elin varlığını hissediyordum. Nefes alamıyor boğuluyor hissini yaşıyordum. Boğazımı sıkan güçlü parmakların hışmından kurtulmak için debelendikçe nefesim biraz daha kesiliyordu. "İmdat kurtarın beni... Sesimi duyan yok mu, kurtarın beni..." Çırpınışlarım sonuç vermiyor çığlıklarımın feryadı ayyuka çıkıyordu ama bana kimse yardıma gelmiyordu.

Son kalan gücümü kullanıp boğazımı mengene gibi sıkan parmaklardan kurtulmuş korkunun dehşetinden gözlerim fazlasıyla açılmıştı. Görmediklerim gördüklerimi tetiklerken ruhum cehennem çukuruna itilmişti. Üstümde yüzünü seçmediğim ama varlığının bütün emarelerine şahit olduğum biri vardı.

Cinsiyetsiz varlığın bir eli tekrar boğazımı sıkmaya cüret ederken diğer elindeki hançeri kalbime saplamaya çalışıyordu.

Boğazımı sıkan ele hükmedemiyordum ama hançeri tutan eli var gücümle benden uzaklaştırmaya çalışıyordum. İkimizin güdümündeki hançer bir süre sonra yuvarlandı ve üstümdeki varlığın kalbine saplandı.

Üstüme yığılıp kalan suretin ağırlığı ve burnuma dolan kan kokusu midemi bulandırmaya yetmiş elime kan bulaşmıştı. Kanlı ellerime bakıp basmıştım feryadı. Bas bas bağırıyor üstümdeki ağırlıktan kurtulmaya çalışıyordum. Sessiz çığlıklarımın yanı sıra adımı çağıran bir sesi duyumsuyordum ara sıra.

 

 

Loading...
0%