Yeni Üyelik
56.
Bölüm

MZYS DUYURU

@nefelicalliope

İYİ GECELER, NAZAR BONJUKLARIM NASILSINIZ İYİ MİSİNİZ? İYİ OLUN :) SİZE KURGUNUN DEVAMIYLA İLGİLİ BİR AÇIKLAMAYLA GELDİM.

Bu zamana kadar yanımda olduğunuz için öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Ama bundan sonra da varlığınızı hep hissettirin olur mu? Beni bonjuksuz bırakmayın. :) Küsüşmeyelim. :)

Kurguyla ilgili ilk aldığım yorumu unutmadım.

Yine kurguyla ilgili hevesle yapılan , "Hani yazarım devamı arayı açma sabırsızlanıyorum." diyen yorumu da unutmadım. Unutmam da...

Kurgunun başlangıcında, Süreyya ve Yavuz'un yolculuğuyla tanıştınız ve onların hikayesini okudunuz. Yavuz'un iki ayrı suretini yansıtmak, zihinleri meşgul etmekle kalmadı, aynı zamanda ona bir parça sevgi de serptiğimde, onu bir nokta da seversiniz diye de endişelendim. Yavuz' un karakterini yazarken çok düşündüm. Biraz da zorlandım. Süreyya'nın dünyasına girişi, onu kendisine aşık etme hevesiyle dolu tuhaflıkları, Süreyya' nın kararsızlığı ve şüpheleri, yanıldığını anlayıp Yavuz'dan kaçması ve ardından gelişen olaylar...

Süreyya' nın içsel çatışmaları ile mücadelesini, aşkı aramaktan vazgeçmeyişini, vazgeçmediği zaman hazinesine kavuştuğunu ama çilesinin bitmediğini okuduk. Yazar yeter artık kavuştur şu aşıkları dediğiniz sabırsız anlarınızı, Yavuz' a ettiğiniz kötü sözleri aldım kabul ettim. :)

Bu, hikayenin ilk bölümlerine ışık tutan anlar oldu. Geçmişin tozlu sayfalarında yolculuk yaptık, özlemlere kapıldık. Gökbey'in sahneye girişi, Süreyya ve Gökbey' in geçmişteki bağlarını keşfetmeleri ve hikayenin sonuyla birlikte ikinci bölümün sonunu getirdik. Süreyya'nın yüreği çokça sızladı. Neler yaşadı, neler... Aşk, eğer öyle kolay elde edilseydi, acaba destanlar yazılır mıydı? Hep birlikte, içsel çatışmalara, mucizelere, kötülüklere ve iyiliklere şahit olup yaşadık.

Şimdi gelelim esas mevzuya, artık yayınladığım son bolümle beraber kitabın 3. bölümüne geldik.

Sonraki safhada, Süreyya ve Gökbey' in en coşkulu anlarına şahitlik edeceğiz. Hikaye, benzersiz bir yolculuğa dönüşecek. Zihnimde, sizlere iletmeyi arzuladığım, muhteşem fikirler yankılanıyor. Süreyya' yı benim gibi sevgiyle kucakladığınız, benimsemiş olduğunuz için minnettarım.

Hikayemin ilerleyen kısımları, hem benim hem de karakterlerim için yeni ufuklara açılacak olmasıyla büyük bir heyecan içerisindeyim. Gökbey ve Süreyya'nın coşkulu aşkı, yürekleri titreten bir şekilde devam edecek. Gökbey ve Süreyya'yı, daha önce görmediğiniz yönleriyle tanıyacak, onları yeniden keşfedeceksiniz. Bu bölüm, daha fazla güldürecek, içimizi ısıtacak ve bizi yükseklerde dolaştıracak. Kurgunun bu bölümlerinde keyif dolu okumalarınızla bana eşlik etmenizi diliyorum...

Muhtelif Zaman Yıldızı Süreyya, yeni bölümlerle çok yakında, sizlerle kaldığı yerden yolculuğuna devam edecek...

Kurgunun 3. bölümüyle beraber de final olacağını artık söyleyebilirim. Ama öyle hemen bitmeyecek merak etmeyin. Şu an 72. bölümdeyiz tahminim 15o bölümü bulacak gibi bakalım belli de olmaz tabii burası.

Muhtelif Zaman Yıldızı Süreyya' yı yazmaya başladığımda ilk bölümlerde ne kadar acemi olduğumun ve yazarak geliştiğimin de farkındayım. Hem kurgum hem ben geliştik gelişmeye de devam edeceğiz. Birlikle öğrenip büyüdük. Hep daha iyisi için elimden geleni yaptım yapmaya da devam edeceğim.

İlk göz ağrım, içimi kıpır kıpır ettiren ilk hikâyem bende yeri her zaman ayrı kalacak. Biraz veda eder gibi oldu sanki hüzünlendim. Ama bu bir veda değil.

Devam eden bir kurgum daha var biliyorsunuz. Kar ve Kor' un Melodisi Mayda, benim eğlenerek yazdığım çok keyif aldığım bir kurgu. Onunla ilgili de daha önce belki seri yaparım demiştim. Bu düşüncem hala aklımın kıyısında duruyor.

Ayrıca iki yeni kurgum daha var. Henüz çok yeniler o yüzden sizlerle buluşmaya hazır değiller. Kapakları ve kitap isimleri hazır. Onlar üzerinde de vakit buldukça çalışıyorum. Zamanı gelince e sizlerle buluşacak iki yeni göz bebeği. Onları da sizlerle bir an önce buluşturmak için çok heyecanlıyım.

 

 

 

Loading...
0%