Yeni Üyelik
9.
Bölüm

9. Bölüm

@patipiyon

Herkes bana bakıyor. Ne düşünüyorlar ki? Rezil oldum.Üstelik kendimi tutamayıp ağladım. Gözleri o kadar öfkeliydi ki. Sevmiyor işte beni. Sev-mi-yor!Seven kırmaz çünkü.Evlatlıktan da reddettiğine göre artık istemiyor da beni... Ayakkabımın altında sürtünen küçük taşlar bile benden daha yüksekte.Yerin dibine girdim! Ne varmış ki benim arkadaşlarımda. Siz söyleyin, ne var? Tamam kabul, sigara içiyorlar. Ve güzel mekanlarda, güzellik göreceli olduğu için bu kısmı tamamen sizin anlayışınıza bırakıyorum, takılmıyorlar. Ve birde... Duvar yazısıyla etrafı güzelleştirdiler diye bir kaç defa adli işlem başlatılmış olabilir. Küçük bir grup olabiliriz.Zararsız... Ya da bir çete. Ama bu onları kötü arkadaş yapmaz ki. Bu davranışlar onları ilgilendirir. İlla ben de sigara içecek değilim ya. Bu benim irademe bağlı. Yok neymiş onlarla takılmak onlar gibi iğrenç olmakmış. Geleceği olmayan boş kafalarmış. Bir kere bu kelime denir mi insan için? Aileleri onlar hakkında düşünülenleri duysa ne hisseder! Tamam bazı insanlar iğrenç oluyor. İnsan öldürmek iğrenç mesela. Ama arkadaşlarım değil. Onlar değil işte!

Dükkanın önünden ayrılırken içimde patlayan bu kelime yığınlarını babamın yüzüne püskürtmek isteğiyle yanıp tutuşuyorum. Ama elimden tırnaklarımı avcuma batırmaktan başka bir şey gelmiyor. Güçsüz hissediyorum.Ve önemsiz. İğne atsan yere değmeyecek kadar kalabalık caddede yürürken aklımdan geçen düşüncelere eş sertlikte adımlar atıyorum diğer yandan. Dişlerimi okadar birbirine bastırmışım ki ağzımdan verdiğim soluklar tıslarken dişlerim gıcırtılı sesler de çıkarıyordu.Coşku ve hareketin etkisiyle alev alev yanıyorum. Neyse ki arada gelen rüzgar yardımıma esip alnımı kapayan saç tellerimi havalandırıyor.

Şuan aklımda gidecek bir yer var. Bunu uzun zamandır düşünüyorum. Tamamen iradeyle planlanmış bir şey. Duyguların anlık dalgalanmasına kapılıp, çekilen ızırabın esiriyle saçmalayanlar gibi değil. Önce lunaparka gitmeliyim. Dönme dolap güzel bir yer. Genelde hava karardığında yapılır böyle şeyler biliyorum. Ama o kadar bekleyemem. Polisler de gelecektir eminim. Zaten onlardan sonra babam da gelir.

Loading...
0%