Yeni Üyelik
11.
Bölüm
@rarbezrh

Çağatay'ın ağzından.

 

En son söylediklerimden sonra ondan bir karşılık bekliyordum. Gözlerimin en derinine bakıyordu. Orada bir anlamlar çıkarmaya çalışıyordu, emin olmak istiyordu. Ben ise zaten gözlerimi ondan başka bir yere çevirmeye gerek duymuyordum. Ona dalıp gitmekten başka bir şey yapamıyordum ya zaten. Dudakları aralandığında ilk önce bakışlarım oraya düştü. Konuşacağını anladığımda hafifçe kımıldandı bedenim.

 

"Söylediklerini kabul ediyorum. Bunun geri dönüşü olmayacağını bilerek hareket ediyorsundur umarım çünkü emin olmadan attığın bir adım bizim felaketimiz olabilir, bazı duygulara güvenimiz azalabilir. Seninle konuşacağım. Umarım pişman etmezsin."

 

"Etmem." dedim hızla.

 

Etmezdim ki. Kıyamazdım hem ben zaten. Attığı her adımda keşke yerine iyi ki diyecek.

 

"Aşık et beni kendine bakalım." dediğinde söylediklerinde ne bir ima ne de başka bir kötü anlam yoktu biliyorum.

 

"Belki sen kapılıp gidersin."

 

"Belki..." diye mırıldandığında böyle söylemesini beklemiyordum. Susar diye düşünmüştüm. Ama öyle olmamıştı. Ve bu düşünce bile beni heyecanlandırmaya yetmişti. Gerçekleşmesini hayal etmek beni mutlu etmişti.

 

Derin bir nefes verdiğinde bakışları önündeki telefona düştü, parmaklarıyla ekrana hafifçe dokundu ve açılan ekran kısa bir bakış attı. Saate baktığını anladım.

 

"Bizim prova başlayacak, sen ne yapacaksın?"

 

"Buradayım ben."

 

"Daha erken ama sıkılmaz mısın?"

 

"Sana bakarken sıkılacağımı mı söylüyorsun? Hadi sen git, vakit kaybetme."

 

Bir an durulup bana baktığında, sözüme takıldığını biliyordum. Neyse ki bu andan hemen sıyrılmayı başarmıştı.

 

"O zaman ben gidiyorum."

 

Tatlı tatlı arkasını dönüp gittiğinde bakışlarım şimdi akıp giden zamandan mekanın dolacağı zamana kadar onu izledi. Her anını seyretti, arada bana bakan çekingen bakışlarını yakaladım ve gülümsedim. Çenemin altına yasladığım parmaklarımla rahat bir pozisyon alırken akşam bilmem kaçıncı şarkısına geçmişti. Bu şarkı bittiğinde teşekkür ederken, derin bir nefes verdi. Aniden bakışları beni bulduğunda, mikrofona doğru yaklaştı.

 

"Bu senin için."

 

Benim için...

 

Bana diyor lan, bana söyleyecek bana.

 

Ellerimi çenemin altından çekerken masanın üzerinde birleştirdim. Bu sırada Miray'ın sözlerinden sonra birkaç kişinin bakışlarını üzerimde hissettim.

 

Bi' bakışta yaktın, erittin cümle tövbeleri

Bir gülüşte sildin o eski yaramın izlerini

Kendime bir daha şans diliyorum

Mutluluk istiyor, aşk istiyorum

 

Şarkı söylerken çok cesur bir kadındı. Konuşurken karşımdaki kadınla şuan arasında farklar vardı. O şarkının sözlerine kapılıp gidiyor ve ne kadar güzel göründüğünün farkında olmuyordu.

 

Bak "Aşk" diyorum, "Yanaş" diyorum

Kime diyorum?

Bak "Aşk" diyorum, "Yanaş" diyorum

Kime diyorum?

 

 

 

Bölümü nasıl buldunuz??

 

Bu şarkıyı seveneler?

 

Ve sonraki bölümlerde neler olacak sizce?

 

 

Loading...
0%