Yeni Üyelik
60.
Bölüm
@rarbezrh

Keyifli okumalarr

 

💋

 

 

 

Alperen: Hatun ne yapıyorsun?

 

Siz: SJDKSAJDASKJDASKDJ

 

Siz: Ben de nerede kaldın diyordum

 

Siz: İyiyim bey, alışverişe çıkacağım.

 

Alperen: Bensiz miii?

 

Siz: İstersen gelirsin.

 

Alperen: Gelirim tabi canım işim ne

 

Alperen: evde otur otur

 

Siz: Geliyorsun yani, doğru mu anlıyorum?

 

Alperen: Beş dakikaya aşağıdayım.

 

Siz: Bekliyorum.

 

Alperen hazırlandıktan sonra dediği gibi 5 dakikada aşağıya inmişti. Arabaya geçtiğimizde, camları tamamen açmıştık. Hava aşırı sıcaktı.

 

Ben de yaz için alışveriş yapmak için kendi kendime plan yapmıştım ki Alperen de gelmek istemişti. Ben gelmez diye düşündüğüm için ona sormamıştım ama gelmesi de hoşuma giderdi. Beraber alışveriş yapardık.

 

Doğum günümden sonra iki hafta yoğun bir sınav sürecine girmiştik. Alperenle kafayı yemek üzereydik ki son sıyıracakken sınavlar bitmişti. Bu sırada çoğunlukla beraber çalışmıştık. Sınav bahanesiyle birbirimizin evine gidip geliyorduk. Tabi geceye kadar çalıştığımızda için de bu gece benimle kal muhabbetine dönüyordu. Böyle sürekli onunla uyumam ona alışmama sebep olmuştu.

 

Onunlayken daha bir huzurlu uyuyordum. Gece onunla uyuyacak olma düşüncesiyle sınavlara daha keyifli giriyordum.

 

Kafayı yemiştim.

 

"Ne alacaktın sen?" diye sorduğunda alışveriş merkezinin kapalı otoparkına giriyordum. Hava sıcakta arabanın dışarıda yanmasını istemezdim.

 

Canım arabam.

 

"Yazlık kıyafet. Önüme güzel ne geliyorsa."

 

"Tamam sevgilim."

 

Arabayı uygun bir yere park ettikten sonra, çantamı aldım ve araçtan indim. El ele tutuşarak beraber yürümeye başladığımızda, ilk önce şort bakmak için bir mağazaya girmiştim. Ben kadın reyonuna bakarken Alperen de kendi reyonuna bakıyordu.

 

İlk başta şortlara bakmaya başladım. Birkaç tane bedenime uygun kıyafetleri seçtikten sonra parmaklarımın arasına aldığım askılıkları tutarak başka bir şeyler daha bakmaya devam ettim. Aldığım şeylerle kabine ilerlerken, Alperen'in sesini işittim.

 

"Sevgilim, örtemediğin fermuar falan olur ben buradayım."

 

Gülerek kabine ilerlerken, "3 kıyafet giymemi beklemen lazım."

 

"Ne?" Şaşkın sesini işittiğimde, ona cevap vermeden kapıyı kilitledim. Eteğin üzerine giydiğim cropla kapıyı araladım ve etrafa baktım.

 

"Alperen kabinde misin?"

 

"Evet, sevgilim."

 

Kabinin yanındaki büyük aynaya, nasıl görünüyorum diye bakarken kapının açılma sesini duydum ve Alperen'in bedenini arkamda gördüm.

 

Beyaz eteğin üzerine giydiğim pembe crop çok tatlıydı. Bedenime de olmuştu, kesin bunu alacaktım. Alperen bej rengindeki şortun üzerine açık mavi renkte gömlek giymişti. Tabi önündeki düğmeleri açmış seyirlik alan sunuyordu.

 

O zaman ben de seyrederim.

 

"Çok tatlı olmuşsun."

 

"Evett, bunu alıyorum ben."

 

"Al sevgilim."

 

"Ben nasılım?"

 

Arkamı ondan tarafa döndüğümde açıkta kalan göğsüne parmaklarımı yerleştirdim. Dokunuşlarla kasılan bedenine karşılık gülümserken, başını eğerek bana bakmaya başladığında saçları alnıma değiyordu. Nefesini ise saçlarımın arasında hissediyordum.

 

"Sevgilim ne yapıyorsun?"

 

"Burayı boşuna açmadın herhalde."

 

Haklıydım bence.

 

"Sen dokun diye." Kısık sesle mırıldanışı kulaklarıma ulaştığında iç gıdıklayıcı sesi dudaklarımdaki gülümsemenin silinmesine sebep oldu.

 

"O gün arkadaşlarla denize gitmiştik ya." Lafın nereye gideceğini anlamış olacak ki sırıttı. "Güneş kremini sırf bu yüzden mi sürdürttün?"

 

Elleri göğsündeki ellerimin üzerine giderken, tuttuğu elimi teninde gezdirmeye başladığında bakışlarımı ondan çekmiyordum. O da benden çekmiyordu, eğer tenine bakarsam utanırdım. O yüzden göz temasını çekmedim.

 

Pürüzsüz teni üzerinde gezinen parmaklarımın keyfi yerinde miydi?

 

"Parmakların tenime değsin istedim, kötü mü istemişim?" Sessizce ona bakmaya devam ederken benden bir cevap alamamak onu susturmak yerine daha da beni zorlamasına sebep oldu. "Hım sevgilim, sen bu durumdan rahatsız mısın?"

 

Rahatsız mıydım? Hayır, o benim sevgilimdi.

 

"Senin de pek bir hoşuna gitti herhalde."

 

Gülümseyerek "Gitti." dedi uzatarak.

 

Gitmez mi tabi giderdi.

 

Ellerimi teninden uzaklaştırdıktan sonra avuçlarımın içini öptü. Hala aynı şekilde durmayı bırakarak benden uzaklaştığında hala anın etkisindeydim.

 

"Hadi sen diğer kıyafetlere geç."

 

Uzatmadan, onu onayladım ve diğer kıyafetleri giymek için kabine geri girdim. Birkaç şeyi beğenmiş, bazıları ise hoşuma gitmemişti. Son giymem gereken elbiseyi üzerime geçirip iplerini bağladım.

 

"Bu nasıl peki?" diyerek etrafımda bir kez döndüm. Alperen kendine alacaklarını seçmiş ve artık beni oturarak beklemeye başlamıştı.

 

"Kızım her şey mi yakışır ya, çok güzel olmuşsun."

 

"Yaa, sen de beğendiysen alıyorum."

 

"Güzelim ben bunları beğeniyorum ama birisi baksın vallahi onu alnının çatundan fururum ha." Kaşlarını çatarak söyledikleri beni güldürmeye yeterken, şaka yaptığını biliyordum.

 

"Furu musun?"

 

"Fururum."

 

"Buradan sonra nereye uğrayacaksın?" diye sordu.

 

Düşüncelerimi tartmadan bir anda ağzımdan çıkan kelimelerle dudaklarımı ısırdım.

 

"İç çamaşırı alacağım."

 

Ağzı bir karış açık şekilde "He?" diye kalakaldı.

 

"Şey işte be." diye lafı çevirmeye çalıştım ama yemedi.

 

"Vallahi artık bilerek yaptığını düşüneceğim."

 

Gözlerimi devirdim. "Sevgilim neden bilerek yapayım?"

 

"Bilemem artık da ben bunun acısını çıkarırım."

 

Kaşlarım çatıldı. "Ne demek çıkarırım?"

 

"Yakında anlarsın."

 

BÖLÜM SONU

 

sizce anlar mı? 🕶

 

alışverişi yapıyorlar ama boşa yapmıyorlar elbet.

 

bakalım bizi sonraki bölümlerde neler bekliyorrr

 

Loading...
0%