Yeni Üyelik
20.
Bölüm

15.Bölüm

@siren_

Yukarı salona geldik.

+Merhabe ben Alev

diyerek konuşma başlamış oldu. İçlerinde yeni fark ettiğim asistanım Tarıkta vardı. Beni görünce pek şaşırmadı evimin burası olduğunu biliyordu zaten. Adının Alp olduğunu öğrendiğim çocuk samimi bir gülümseme ile;

+Merhaba Alev ben de Alp memnun oldum tanıştığıma. Bunlarda Tarık ve Sera

+Memnun oldum

Tarık
+Merhaba Alev Hanı-

+Sadece Alev, Tarık iş dışında öyle seslenmene gerek yok.

+Peki Alev

O sırada Seraya döndüm. Ondan kötü bir enerji alıyorum. Geldiğinden beri iğrenç bir şekilde bizi süzüyordu çünkü. Sözü devraldı.

+Tarıkcım zorlanıyor olmalısın senin adına üzülüyorum açıkcası. Böyle burnu havada birisi ile çalışmak zor olmalı.

Bir kerede şaşırt beni be önsezilerim. Cevap vericekken Bartu atladı;

+Bilip bilmeden konuşma Sera huzursuzluk da çıkarma. Kimin evinde olduğunu unutma.

Sera dudaklarını büzüştürdü. Ve üzgün bir suratla
+Aaa Bartu ben öyle demek istememiştim ki. Sadece üzgünlüğümü belirttim Tarığa o kadar.

Tarık
+Ben Alevin yanında çok rahatım üstelik Bartu'nun bahsettiğinin o olmadığını gayette iyi biliyorsun. Alev'den özür dile lütfen.

Sera
+Saçmalama istersen Tarık ne özür dilemesi den bahsediyorsun. Kızın nasıl bir cani olduğunu bilmiyor musunuz? Demin Sinayı çağırmadı mı gözünüzün önünde dövdüğü adama pansuman yapması için?

İyice sinirlenmeye başlamıştım. Sina kolumu okşayıp sakinleştirmeye çalışıyordu ama boşa. Sera'ya doğru eğildim ve alaycıl bir şekilde;

+İstersen seni de bir gün oraya misafir edebilirim he ne dersin? İyi ağırlarız bir daha makyaj malzemeleriyle uğraşmanada gerek kalmaz hem. Düşün istersen.

Kumsal Seraları buraya çağırdığına pişman olup defalarca kez özür diledi. Olan olmuştu cani olduğum tekrar yüzüme vuruldu. Özür dilemesine gerek yoktu ki. Fazla sinirlenmiştim kriz geçiriyorum sanırım çünkü diğerlerinin dedikleri boğuk gelmeye başladı. İnce bir sızı hissettim kolumda. Sefa o iğneyi gö*üne sokucam bekle. Elinde iğne bana sırıtıyor düştüğüm duruma bak. Sonunda acıya dayanamadım gözlerimi kapatmadan önce gördüğüm görüntüler Sera'nın evden kovulması ve Bartu'nun endişeli bir şekilde beni tutmaya çalışmasıydı.
.
.
.
.
.
.
~Bartudan~

Sera hep başarıyı kıskanan bir insan olmuştur. Alevi en başından sevmemişti zaten. Bu kadar tepkisi bunun yüzündendi.

Son zamanlarda farklı şeyler olmaya başladı. Hiç hoşlanmadığım beni endişelendiren şeyler. Kalbim bazen hızlı atıyor bu sinirimi bozmaya başladı. Daha önce hiç böyle olmamıştı dün doktora gidip test yaptırmıştım. Doktor test sonuçlarından birşey çıkmadığında onunla tartışmış ve en sonunda bana 'test sonuçların temiz kalbinin hızlı atması başka bir sebep yüzünden olmalı sanırım aşık oluyorsun evlat' deyince alayla gülüp basıp gelmiştim eve böyle saçmalık mı olur.

Bu pis hayatıma hangi kadın girmek isterdi ki? Korkağım ben. Daha kızlara dokunmaya korkan biri nasıl o kızla olabilir ki? Seviceğim kadın bana kadınlardan korkmamayı öğretebilir miydi ya da?

Alev bayılırken onu son anda tutmuştum. Ben evet ben bir kadına değdim.Aleve değdim. Ama rahatsız olmamıştım. Neden olmadım? O da bir kız değilmiydi? Yıllardır kadınlardan korkan, onlara dokunamayan ben ondan tiksinmemiştim de. Ah kalbim gene hızlı atmaya başladı sanırım korkudan. Sadece ben değil diğerleri de şaşırmışa benziyor evet ben de şaşırdım. Yavaşça Alevi başkasının kollarına bıraktım bundan pek hoşlanmasamda.

Kumsal
+Sen demin Alev'e mi dokundun? Koralp ben yanlış görmedim değil mi?

Koralp
+Hayır bende gördüm. OHA BARTU SEN ONA DOKUN-

Kafasına bir tane şaplattım. Asıl şoka girmesi gereken bendim.
+Ben bilmiyorum birden oldu.

Deniz
+Alev Ablayı odasına taşıyalım sonra devam edersiniz. Burada kaldıkça boynu tutulcak.

Ege
+Ben taşırım

Dedi ve Alev ile birlikte yukarı çıktı. Alp ve Tarıkta Sera ile beraber gitmişti. Hava karanlık olduğu için tek bırakmak istememişlerdi. Bugün Alev'in Kumsala tutumu çok hoştu. Evimiz dedi, evet evimiz. Bize iyi hissettirmek için çok çabalıyordu. O gerçektende iyi birisine benziyor. Hayır o gerçektende iyi birisi.

Sina
+Korktum ya bugün ne çok olay oldu.

Poyraz
+Başka ne oldu ki?

Sina
+Sabah Alevle şirketteyken Timur diye bir adam gel-

Sefa
+Aleve birşey yaptı mı? Ahhhh benim yüzümden
o çocuk ona sardı of yaa

Sina
+Hayır hayır endişelenme. Burun kırığı ile uğurladık kendisini.

+Eli o kadar sertmi lan Alevin?

Sina
+O vurmadı ki ben vurdum

Ne

+Oha oğlum sen bile dayanamadıysan....

Sefa
+İyi olmuş o ite eline sağlık kardeşim. Neyse gençler bize müsade artık geç oldu kalkalım yarın okulda görüşürüz nasıl olsa.

Sefaları uğurladıktan sonra Sina'ya döndüm. Aşağıda dönen adam dövme olayını sorduk. Sina;

+Hani Alev'i tehdit eden bir adam vardı ya okulun ilk günü kaçmıştık hatta ona pansuman yaptım. Birazcık(!) hırpalamışlar onu aşağıda o kadar. Alevler işlerini orada görür. Oraya girmemizi istememişti ya hani işte onun sebebi bu yüzdendi. Çünkü orada başka bir insana dönüşüyor. Bizim ondan korkmamızdan korkuyor. Bu yüzden Sera ona 'cani' deyince kriz geçirdi. Travması var o kelimeye sanırım.

+Anladım. Neyse yarın okul var uyuyalım. İyi geceler.

Odama çıktım. Odam. Ne ara sahiplendin be Bartu. Daha ilk gün kendine söz vermiştin. Kızdan kendini nefret ettirip okuldan attıracaktın başkalarına ümit vermiycektin kabullenmiyecektin ne ara unuttun. Gözlerim kapanmadan önce son olarak Alevin kriz geçiriş anını düşündüm. Çol canı yanmış olmalıydı. Canı yanmasındı o iyi bir insandı. Kumsaldan sonra güvendiğim tek kadındı yanmasındı canı.
.
.
.
.
.
.
~Kumsaldan~

İlk geldiğim günden beri hatta daha da öncesinden Alevi sevmiştim. O okula da Alevin evinede gelmeye herkesten önce hazırdım ama genede endişeleniyordum kendim için değil Bartu için. Yaşadıklarından sonra tanımadığı bir kadınla aynı evde kalabileceğini sanmıyordum ilk başta kabul edince çok garipsedim ama planını öğrenince bu fikrim değişti. Buradan kovulmaya çalışacaktı hatta geldiği ilk günden planına uyup Alevle kavga etmişti ama Alev üstün bir sabırla onu savuşturdu. Aşk kadınım ya.

Alev bayılmadan önce onu tutmak için öne atıldı ve tuttu. Şoktan dilimi yutacaktım. İlk tanıştığımız günlerde ben ona dokundum diye kriz geçiren Bartu, Alevi tutmuştu. Koralp ile shipim tuttu çok mutluyum.

Evet Koralple insanları shipliyorduk yalan yok ve onlardan bir tanesi de Alev ve Bartuydu. Tabi onların bundan haberi yok henüz. 'Sevgili olmaları için Eros'un aşk oklarını götlerine sokmalıyız' diye fikir sunan Koralp'e ilk başta küçük(!) bir şiddet göstersemde aklıma yatmadı değil bu fikiri.

En büyük hayalimiz ileride zengin ve bich birer hala ve amca olmak sonuçta. Bunun için aşk uzman Koralple sıkı bir iş birliği içerisindeyiz. Neyse yarın okul var zombi gibi kalkmak istemiyorum yatayım da uyuyayım.
.
.
.
.
.
.
.

 Neyse yarın okul var zombi gibi kalkmak istemiyorum yatayım da uyuyayım

Barutbartu_Korku yok bazen huzur var
❤️56,218
💬134

@kumsal Yok korku var yeng-
@barutbartu var dayak
@kumsal dokunamazsın kiiiii
@barutbartu dokunamamam başkasına yaptıramayacağım anlamına gelmez kiiiiii
@kumsal ehehehe canım arkadaşım sustum şaka

@Koralp 🥵 oha dilin çok sexy
@barutbartu sayfamdan defol abaza
@egebölgesi djdndnndjajrjfnf

@deniz 🔥💋
@barutbartu Rabbim sen beni mi sınıyorsun.

@atlasokyanusu 👍🏻
@sinaçölü👍🏻

@sefamolsun Tövbe tövbe sok bakıyım yavrum onu içeriye büyüklere dil uzatılmaz
@barutbartu tamam
@efesantikkenti kocamla dalga geçme @barutbartu
@barutbartu Artık sınandığıma eminim

@1226 Kumsal yeng- derken yenge mi demek istedi noluyorr.
@0087 Hayır ya Bartu benim
@1226 Alev varken şansın yok
@sefamolsun Yok kız öyle şeyler ama ben boştayım😉
.
.
.
.
.
diğer yorumlar....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Hoşçakalın Karavezir çocukları
Bu arada beğeni için yazmıyorum ama en azından yorum yapıp sohbet yakalamaya çalışalım. Fikirleriniz benim için değerli olur.
Kitap hakkında fikirde sunabilirsiniz.

Loading...
0%