Yeni Üyelik
3.
Bölüm

1.Bölüm

@siren_

Ege Eroğlu'ndan

Şuan müdürün boş konuşmasını dinliyoruz yaklaşık 18 dakika oldu evet saydım 18 dakika. Neden mi buradayız bekle dur geriye sarıyorum ya da en iyisi ben ilk olarak kendimi tanıtmaktan başlayayım.

Ben Ege Eroğlu 19 yaşındayım ve lise 4'e gidiyorum. Tabi devamsızlıktan kalmasaydım şuan üni 2'ye gidiyor olabilirdim. Üçüzlerim ve kardeşim Alperen ile Atıl Canveren Lisesinde okuyoruz daha doğrusu okuyorduk şu son öğlen tenefüsünde arkadaşlarımla yaptığım kavgadan sonra bu pek mümkün görünmüyor ki müdürde aynı şekilde düşünüyor sanırım neyse kavganın sebebine gelelim. Ya da gelmeyelim çünkü şuan babam müdürün odasına giriş yapmış bulunmakta hadi bismillah.

(Müdürün konuşmasının altı çizik.)
(Yusuf bey eğik yazıyla)
(Çocuklar kalın şekilde)

*Yusuf Bey kusura bakmayın ama bu kaçıncı üzgünüm ama artık bu çocuk burada daha fazla okuyamaz gerçi okula mı geliyor orası da biraz şüpheli ama neyse... Şu öğrencinin haline bakın burnunu kırmış bunun sorumluluğunu kim alıcak dua edelim karşı taraf şikayetçi olmasın yoksa sizin için iş çıkmaza girebilir.

**Anlıyorum müdür bey ben bu konu ile ilgileneceğim hiç şüpheniz olmasın.
Çocuğum senden de benim oğlum adına özür diliyorum hastane masraflarını da ben ödeyeceğim hiç şüphen olmasın. Hocam bu arada ben üçüzlerin ve Alperenin kaydını bu okuldan almak istiyorum işlemleri başlatır mısınız lütfen?

*Tabi Yusuf bey ben hallediyorum. Tekrardan kusura bakmayın sizide buraya kadar yorduk.

Yağcı şere*siz. Ulan annem gelseydi keşke alttan girer üstten çıkar müdürü haksız yapardık. Lan kurt bakışlı babam o nasıl bakış
galiba eve gidince--
Şşşşt tövbe tövbe

**Kolay gelsin müdür bey

*Sağolun görüşmek üzere

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

*Sakın ağzını açma Ege bu kaçıncı ha!
Yok sen adam olmazsın bu sefer ne için kavga ettin cevap ver bana! Cevap ver!

Bab-

*Kes sesini bir de cevap veriyor eşoğlu eşek, it herif senin bir ayda ettiğin kavga sayısı kadar suçlu gelmiyor karakola. Bu sefer derdin neydi sen ve o serseri arkadaşların varya canımdan bıktırdınız ulan. Ama dur bu sefer ben size biliyorum ne yapıcağımı. O arkadaşlarına da söyle akşama bize gelsinler konuşacağız. Ailelerini çağırmayı da unutmasınlar. Bu sefer adam edicem sizi bak görürsün. Sizi bu saatten sonra tek bir okul alır. Akşam konuşucaz bunları annenin arkasına saklanmaya falan sakın kalkışmayın.
Ara şu kardeşlerini nerde kaldılar?

Bilmiyoru- heh geldiler

Sina
*Baba birşey mi oldu neden geldin?

*Oldu oğlum oldu beyefendi gene kavga etmiş şunun şu suratına bak gökkuşağı gibi rengarenk. Allah'ım sen bana sabır ver kayıtlarınızı aldırdım bundan sonra burada okumayacaksınız. Neyse anneniz bekliyor akşam konuşucaz tekrardan bunları.

Atlas
*Ege gene ne bok yedin lan adam götünden soluyor amk bizimde başımızı yaktın. Bu sefer ne diye kavga ettin babam neyden bahsediyor biliyor musun?

Alperene sataştılar gene bende kırdım burnunu it oğlu itin babamda dayanamadı en sonunda hepimizin kaydını aldırdı akşam bizim çeteyi de eve çağırttı sizi adam edicem tek bir okul sizi kabul eder bundan sonra dedi ama bilmiyorum bokta çıkabilir yani.

Atlas
*Aferin mal ilk defa iyi bi iş yaptın tabi boka basmanı saymazsak. Hangi okuldan bahsediyor acaba. Hadi sen neysede biz ne alaka amk sürünüp gidiyorduk işte ne güzel

Si*tir lan ordan sürünüp gidiyormuş bilmiyoruz sanki senin ne bok olduğunu. Geçende kız çıkma teklifini reddetti diye yemekhanede yemeğine müsil atmadın mı? Sınavda kopya çektiğin kişinin ismini kendi kağıdına yazıp 'pardon hocam dalgındım cevap zannedip onuda yazmışım yanlışlıkla' demedin mi? Peki ya geçen hafta yap-

* Tamam oğlum onu demesene babamın kulağına gitmesin sıçar bir tarafımıza.

*Çene çalmayın arkada

'"Tamam baba'"
.
.
.
.
.
.
.

Loading...
0%