Yeni Üyelik
26.
Bölüm

20.Bölüm

@siren_

Hassas İçerik!
.
.
.
.
.

 

Alev 8 yaşındayken
.
.
.

+"Anne ne olur yapma yalvarırım sana. Beni buraya kilitleme. Nolursun anne tüm ödevlerimide yaptım. Daha çok çalışıp birinci olucağım söz."

-'Kes sesini. Daha çok çalışıp birinci olacakmış. Baban gibisin senden bir halt olmaz. Burada kalda aklın başına gelsin.'

+"Anne beni döv ama buraya kapatma ne olursun. Yılanlar sokunca çok canım acıyor gözlerim kapanıyor. Lütfen anne yalvarırım beni buradan çı-"

Yediği tokatla susmak zorunda kaldı Alev. Henüz 8 yaşında denemede 2. olduğu için ceza almaya mahkum bırakıldı. Dayak yemeye bile razıyken annesi onu yılanlarla dolu bir depoya kapattı. Bu ceza onun için hafif sayılırdı aslında. Alev daha ağırlarını yaşasa da genede küçüklüğün verdiği güçsüzlük onu daha da savunmasız yapıyordu.

Adem Bey iş için yine yurtdışına çıkmak durumunda kalmıştı. Karısının sosyopat olup kızına zarar vereceği aklının ucundan geçmezdi bile. Alev her ne kadar babasına durumu açıklasada sosyopat hastaları genellikle çok zeki olurdu ve Alevin annesi babasını kolay ikna ederdi.

'-Doğduğun güne lanet olsun iğrenç yaratık. Seni doğurduğu için kendimden tiksiniyorum, nefret ediyorum. Sen benim en büyük hatamsın. Keşke beni yormasanda intihar etsen.'

Alev annesinin bu dedikleri için kendinden nefret etti. Çok sevdiği annesi onun yüzünden ağlıyordu. Belki o olmasa ağlamazdı.

+"Özür dilerim anne. Çok özür dilerim. Özür dilerim. Nolur anne beni affet. Özür dilerim doğduğum için. Seni yorduğum için özür dilerim."

-'Bir şartla annen seni affeder kızım'

Kızım lafını ilk defa annesinin ağzından duyan Alev heyecanla annesinin şartını dinleyecekti. O kadar çok istiyordu ki annesinin onu affetmesini ağzından çıkacak şey onun için emir sayılırdı.

+"Ne anne?"

Kız çipil çipil kocaman açıp annesinin ağzından ona emir olacak şeyi beklemeye başladı. Annesi ilk Alevi kapattığı yerden onu çıkardı. Nasıl olsa yılanları uğraştırmayarak kızının kendi işni kendisinin görmesini sağlayacaktı.
İlk kızının saçlarını okşadı, okşadı ve birden çekiştirip kızının kafasını kendisine yaklaştırdı.
Kendisi ile beraber banyoya getirip raftan jileti küçük kızın eline tutuşturdu. Kız metalin soğukluğu ile irkildi. Heyecanla annesine döndü.

-'Bak güzel kızım annen seni affedicek ama senin bunun için bir şeyi yapman gerek. Elindeki jilet ile bileklerini kesip suya sokucaksın tamam mı anneciğim?'

Küçük kız annesinin ağzından çıkanları emir olarak algıladı. Annesi onu affedecekti hiç beklemeden küçük parmakları ile tutup jileti çekti bileklerine. Soğuk jiletin kestiği bilekleri ilk hiçbir şey hissettirmedi küçüğe ardından annesi kollarını suya soktu. Alev yavaş yavaş yüklenen acıyla ağlıyarak çığlık atmaya başladı. Gözleri kapanmadan önce 'annem beni ne zaman affedip sevecek' diye geçirdi içinden.

~Yazardan~

Kabusunda sayıklayan Alevin sesini duyup odasına çıktı Ege. Halsiz olduğunu hatırlayıp kontrol amaçlı girmişti odasına iyi ki de girmişti. Alev çok ağır atlatırdı bazen de bilinci kapanırdı bu zamanlarda. Ege bir kere daha denk gelmişti kuzeninin bu zamanına o yüzden çok korkardı. Korktuğu da başına gelmişti.

Hemen sayıklayan Alevin yanına koştu. Alnını öpüp ateşi olup olmadığını ölçtü. Alev adı gibi yanıyordu. Bir yandan da sayıklıyordu bilinci kapalıydı.

+"Anne nolur kesme.............Bırak nolur..............canım acıyor anne...............yılanlardan korkuyorum..........."

Ege duyduklarında dayanamadı Alevin yanağına göz yaşları damlayınca kendisine geldi. Derhal aşağı indi yardım istemek için. İlk Atlasın yanına gitti kapıyı çalmadan bodoslama daldı. Sattin geç olmasından dolayı uyuyan Atlas kendisine has küfürlerle yatağından kalktı.

Atlas
+Ne var gecenin bu saatinde s**tir git uyuycam

Ege
-Kalk oğlum Alevin ateşi var bilinci kapalı napıcaz.

Atlas kuzeninin durumunu biliyordu apar topar malzemelerle odasından çıktı. Ege de peşinden ilerledi. Su içmek için uyanan Bartu da Egeleri görüp peşlerine takıldı.
.
.
.
Atlas
+Bartu?

Bartu
-Aleve ne oldu?

Ege
+Ateşi var çok zor atlatıyor. Atlas böyle olmayacak duşa mı soksak?

+"Anne..........nolur acıtıyor...............çıkar beni korkuyorum.................ısırıyorlar.............................dokunmayın bana nolur..."

Alevin sayıklamalarını birleştine kuzenlerin gözlerinden yaşlar boşalmaya başladı.

Atlas
+"Allah belasını versin teyzemin. Şu kızı uyurken bile ağlatıyor ya.... Ne yaşattılar sana be güzelim."

Ege
-"Bize bu kadarını anlatmamıştı Alev. Ağlıyor,Atlas ağlamasın Alev birşey yap"

Bartu
+Kumsalı çağırsak banyoya soksa biraz daha beklerse havale geçirebilir.

Ege
+Kumsalı uyandırmaya gerek yok. Her hasta olduğunda biz vardık yanında. Ben üstünü çıkarayım Atlas sende kıyafetlerini ayarla Bartu sende dışarıda bekle.

Alev gözlerinden yaşlar boşalarak titremeye başladı. Alevi ilk defa böyle gören Ege ne yapacağını şaşırdı kıyafetlerini çıkarmadan Alev ile duşa kabine girip ılık suyla duş aldırdı. Alev suyun verdiği şokla gözlerini araladı. Hasta olduğunda ne söylediğinin farkında olmazdı.

+Ege? Annem beni affedicekmiş biliyor musun? Bileklerini kesmem lazım annem öyle söyledi.

-"Şşt güzelim annen şaka yapmış. Bileklerini kesersen anneni göremezsin ki"

+Ege bırak kesicem. Annem sevmez beni yoksa.

-"Alev saçmalama"

Alev Ege'nin kollarından kurtulmaya çalışırken Ege Alevin kafasını kendisine yaslayıp okşamaya başladı.

-"Güzel kızım annen gelicek ama seni böyle görmesin ıslaksın. Hadi gel üstünü değiştirelim olur mu?"

Alev usluca kafasını salladı. Ege kendisini tutmakta zorlanıyordu göz yaşları birazdan intihara kalkışacaktı ama kuzeni için güçlü duruyordu. Alevi yavaşça yatağına oturttu.

+Alev yavrum kıyafetlerin burada arkamı dönücem giyinebilirsin değil mi?

Alev kafasını evet anlamında salladı. Ege onu odada tek bırakamazdı bileklerini kesmeye kalkışanilirdi. Alev şuan annesinden sevgi bekleyen bebek gşbiudi Ege ona bu şekilde davranıp istediğini veriyordu

+"Bitti mi güzel kızım hm?"

Alev onaylayan bir ses çıkarıp yatağa uzandı. İçeri ilaçlarla birlikte Atlas girdi. Alevin başını okşayıp

+Nasılsın güzel kızım?

Alev kızım lafını duydukça hoş oluyordu. Ege ve Atlas nasıl yaklaşacağını iyi biliyordu bu yüzden sorun çıkmıyordu. Bartu uzaktan izlemekle yetiniyordu. Bu kızda onun gibi annesinden yara almıştı onu kendisine benzetti.

Alev
+Annem gelicek değil mi Atlas?

Atlas
+Evet gelicek ama ilk bu ilaçları içmen lazım tamam mı güzelim?

Alav usluca kendisine denilenleri yaptı hastalığın verdiği yorgunlukla uyuya kaldı. Ateşi hâla geçmemişti anlaşılan Atlas bu gece mesai yapacaktı.
.
.
.
.
.
.
.

Loading...
0%