Yeni Üyelik
30.
Bölüm

23.Bölüm

@siren_

-Hoşgeldiniz

+Aaaa Alevler gelmiş

*Hoşgeldiniz şampiyonlar

Ne mi oluyor? Açıkçası bende pek anlamış değilim. Çocuklarla konuşmamızın üzerinden yarım saat bile geçmeden Kumsalın kolumu tutması beni arabaya bindirmesi ve kendimizi partide bulmamız bir oldu. Bu kızın hızına yetişemiyorum artık ben.

Gelen tebriklere sunduğumuz sahte tebessümler yada onların gördüğü sahte tebessüm attığımızı zannettiğimiz ama aslında işgence görüyormuş gibi eğrelti duran suratımızla peke hoş geçmiyor şuanımız.

Nerde kaos

İçimden geçirmemle Drama Queen Sefa'nın olay yaratması arasından pekte bir vakit geçmedi. Evet tahmin ettiğiniz gibi yine laf dinlemedi kralımız. Masanın altından gizlice aldığını zannettiği bir gıdımcık alkolle sarhoş olup günü mahvetmek için adını yazdırmış adeta arkadaşımız. Kim ona masanın örtüsünün olmadığını ve şişenin apaçık gözüktüğünü söylemek ister. Kesinlikle ben değil.

Güncel durumdan bahsediyorum hazırsanız. Bir adet sarhoş Sefa altını çiziyorum hatta öyle belirteyim. Bir adet sarhoş Sefa. Bunun ne demek olduğunu şimdi canlı bir şekilde şahit olacağız sayın okuyucular. Spiker zannettin kendini hemen. Sarhoş oyuncumuz masasından kalkıyor ve ilerliyor sallana sallana. Tahmini 6. bardağını bitirmiş bulunmakta. Dans pistine bodoslama dalan drama Queenimiz Sefa hızını alamıyor ve gün boyu ondan kaçan Efes'in üstüne midesinde ne varsa Allah ne verdiyse tüm kudret ve kuvvetiyle uzatma kusuyor.

Beklenen final meydana geldi arkadaşlar. Devam ediyoruz hemen. Sedanın kusması üzerine etraftaki erkek avcısı kızlar onlardan uzaklaşarak bir çember oluşmasına meydan oluyor ve gariplik sezen DJ müziği durduruyor. Nefesinizi tutup Efes'in tepkisibi izliyoruz arkadaşlar.

Sende mi sarhoşsun?

-Ehehehe Sefa zort

Bakışlar onların ardından sesi çıkan bana döndü. Benim de sarhoş olduğumu söylemişmiydim neyse bu önemsiz bir ayrıntıydı.

Kumsal sendelemem ile yanıma geldi.

-Kumsal bak Sefa Efese öğğğ- yaptı

Sefanın taklidini yaparken az kalsın bende kusuyordum.

Neyse sayın okuyucularım geri dönüyorum meseleye. Evet arkadaşlar Efes mükemmel bir sesle kesinlikle katil potansiyeline sahip bir ses tonu değil Sefaya kaçmasını söyledi. Sefa göt korkusumudur bilinmez adeta bir avcı aslandan kaçan bir antilop gibi yok bu tanım uymadı tabiri caizse ışınlandı.

Kumsal bana destek çıkarak Atlasın olduğu masaya götürdü. Atlas elindeki bardakla beraber hemen yanında ağzına düşücek bir kızla konuşuyordu. Elindeki bardağı alıp kafama dikledim. Gevşekçe gülümseyip yapmamam gereken bir şey yaptım. Ah Sefa yaktın beni ona kandıkta içtik.

Yanındaki kıza
-Biliyomusun Atlas 5. sınıfa kadar altına işiyordu.

Atlasın suratından anladığım kadarıyla beni pekte iyi şeyler beklemiyordu. Sanırım buradan sarhoşluğumu kullanıp kaçmam gerekicek.
.
.
.
.
.
.
.
.

Alevalevateş_Hiçbir halt yememiş gibi 💅❤️2,715,538💬322,617

Alevalevateş_Hiçbir halt yememiş gibi 💅
❤️2,715,538
💬322,617

Sefamolsun Neden masanın altından şişenin gözüktüğünü söylemedin
+Neden söyleyeyim
Sefamolsun -_-

AtlasOkyanusu Dua et sarhoştum da sızıp kaldın
+Ehehehehe unutmaya ne dersin

Efesantikkenti Tanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem
+😊

Deniz Sefa zort gümledim resmen
+Etik değil
.
.
.
.
.

Loading...
0%