Yeni Üyelik
31.
Bölüm

24.Bölüm

@siren_

Akılsız başın cezasını ayaklar çeker misali olan güne merhaba demek istemesemde kaçınılmaz son yaşanmak zorunda kalındı. Dün gece neler olduğunu tamamen hatırlamış olup bilmemezlikten gelmek şuanda kullanacağım en önemli silahım olacak. Atlasın flörtleştiği kıza söylediğim şeyi saymıyorum bile ama yinede pişman değilim sadece azıcık, az biraz kıskandım o kadar. Unutmadan dün gece çocuklarla konuştuğum mesele hakkında bir kaç şeyde söyleyeyim size.

Dün gece Pars'ın dediği şeyleri ne eksik ne fazla bir biçimde olmak üzere çocuklara anlattım ve bir istişare sonucunda DNA testi yaptırmanın şart olduğunu kararlaştırdık. Aklımda birçok soru var biraz beyin fırtınası yapalım sizinle. Şimdi eğer DNA test sonucu pozitif çıkarsa Murat ve Pars benim üçüzüm mü oluyor. Lan o zaman Murat üçüzüne mi aşık bu nasıl iş. Hayır bu olamaz çok saçma. Aklımı daha fazla bulandırmamak adına gidip kıyafetlerimi giyindim.

Bugün uzun sürecek gibi çünkü çocuklar Parsla buluşmamı ve DNA testi için örnek almamam gerektiğini söylediler

Bugün uzun sürecek gibi çünkü çocuklar Parsla buluşmamı ve DNA testi için örnek almamam gerektiğini söylediler. Buluşmak için anlaştık ama örneği nasıl alacağım meçhul. Gayet de kibar bir şekilde istesem verir mi acaba saçından bir tutam. Sanmam Pars bu gıcıklığına karşılık ister. Ben gene de bir ricada bulunayım olmazsa o zaman bakarız.

Aşağı inip kahvaltı eden kuzenlerim ve arkadaşlarına bir göz attım kahvaltı yapıyorlardı. Onlara gözükmeden gitmem gerek yoksa Ege'nin sorgusuna tabi tutulabilirim eğer Parsla buluşacağımı öğrenirse engel olmaya çalışır kıyafetime karışmasını saymıyorum bile.

Gizli bir şekilde kapıyı açıp ayakkabılarımı giydim ve motorumun anahtarını ald- KAHRETSİN bu etekle nasıl sürücem motor çokta güzel olmuştu kombinim. Neyse arkadaşlar bugün de kader yine bana götüyle güldüğüne göre yukarı çıkıp üstümü tekrar değişebilirim. Aslında buluşmaya daha çok var kahvaltıya mı katılsam? Ama üstümü sorarlarsa? En iyisi gözükmeden çıkmak. Hadi Alev yapabilirsin tek tek çık yukarı.

1. basamak

2.basamak

3.basa-

''Alev günaydın hadi gelsene kahvaltıya''

En son yukarı mı çıkıcaktım ben?

.

.

.

.

.

Uzun ve güzel sohbetli geçen kahvaltı ve Ege'nin sorularından, Bartu'nun bakışlarından, Kumsal'ın Koralp ile müttefik olup masa altından birbirlerini dürtmelerinden, Alperen'in bana tatlılık yapma çalışmalarının ardından yukarı odama çıkmayı başardım Ohhhhh ne çok şey olmuş lan sayarken yoruldum.

Bartu'nun kadınlardan korktuğunu biliyorum o yüzden o hepimizden uzakta kahvaltı ediyor. Acaba ona bir şey yapacağımdan korktuğu için mi sürekli gözleri üzerimde. Gözlerinden belli acı çektiği bir gün bana güvendiği zaman hayat hikayesini dinlemek istiyorum. Belki bende ona anlatırım kim bilir. Zaten o da az çok anlamıştır.

Saat yaklaşmak üzere bizimkilere mesaj atıp üstümü giyineyim.

Sefa ve Cariyeleri

Alev:
-Gençler ablanız çıkar
-Allah gazamızı mübarek etsin

Gruptan çıkıp üstümü değiştirdim. Bunu da az çok beğendim.

Bugün tercihim beyazdan yana hep sanırım buluşma iyi geçicek

Bugün tercihim beyazdan yana hep sanırım buluşma iyi geçicek. Motoruma binip Pars'a konum attım.

Gönderilen:Pars Kunt
Gönderen:Alev Karavezir
-Konum 📍
-Bir saat sonra görüşürüz.

.

.

.

.

.

Attığım konuma ondan önce gelip garsonlarla anlaştım. Hem saç hem de tükürük örneği alıcaktım bunun için garsonlardan bir miktar karşılığında bardağı saklamasını istedim. Saç işi de kolay gözüküyor rica edicektim ve o da beni kırmadan vericekti. Yani umarım öyle olur.

Yaklaşık bi 15-20 dakika sonra avımız daha doğrusu Pars önümdeki sandalyeyi çekip oturdu. Aslında yakından bakınca benzer yönlerimiz yok değil. Özellikle çene ve gözlerimiz. Anlamsız bakış ve sessizliği bozmak adına önce davrandım.

''Ne içersin?''

''Çay alırım''

Garsona seslenip 2 çay istedikten sonra asıl meselemizi konuşmak kalmıştı.

''Evet anlat bakalım ne kardeşinden bahsediyorsun? Aydınlat bizi üstadım'' dalga geçer gibi konuşmam yüzündeki tebessümü azaltamamış aksine daha da büyümüş olmasına sebebiyet vermişti. Aynı Pars'ttan bahsettiğimize emin miyiz? Kafasını sallayıp sandalyesini daha da yakınlaştırdı.

''Seni daha fazla bekletmek istemiyorum. Beni bölmeden dinle çünkü hem vaktimiz kısıtlı çünkü Murat öğrendiği an anlatmama mani olabilir hem de bunları bir daha anlatmaya güç bulamayabilirim. Evet sen benim ikizimsin.''

''Ya Murat?''

''Orası çok ayrı bir mesele. İşin içinden nasıl çıkıcam Alev bilmiyorum çok karışık gerçekten."
.

.

.

.

.

.

.

Loading...
0%