Yeni Üyelik
4.
Bölüm

2.Bölüm

@siren_

Alev Karavezir'den

Saatlerdir Katarlılar ile olan toplantıdayım. Çok karışık ve hızlı konuşuyorlar arapça bilmeme rağmen takip edemiyorum. Neyse konumuz şuan o değil ihale.

Bu toplantı babam için daha doğrusu şirket için çok önemli eğer bu ihaleyi alabilir ve ortaklık sağlayabilirsek ki hiç şüphesiz başarıcaz çok büyük bir işe imza atmış olucaz ,özellikle benim için çok önemli bu proje çünkü bu zamana kadar başarmış olduğum en büyük proje bu olabilir ve beni daha da tanınır ünlü yapabilir.

Aslında tanınıp ünlü olmak gram umrumda değil benim için asıl önemli olan babamın mutluluğu ve 'senden bir şey olmaz'diyerek beni küçük gören,beni ve babamı ne yediği belirsiz bir adam için terk eden annemi pişman etmek. Şimdi bir daha düşündüm de o kadına nefret bile beslemiyorum.

Ben Alev Karavezir annesi tarafından terk edilip depresyona girmiş bir kız iken babası sayesinde hayata tutunup ülke çapında başarılara imza atmış, genç yaşımda yaşımdan büyük işlere öncülük etmiş birisiyim.

Babam beni bunun için yetiştirdi henüz 19 yaşında olabilirim ve mimarlık üzerine bir üniversite okumamış olabilirim ama beni babam yetiştirdi. Babam, Adem Karavezir. Türkiye'nin sayılı mimarlarından olan ve ben, babamın genç yaşta iş hayatına atılan ve gelecekteki şirketlerin varisi namı diğer Ateş. Babamın biricik kızı.

Annemin gidişinden sonra babam ile birlikte ufak bir depresyon dönemine girsekte babam erken toparlanıp önümüze bakmamız için beni devreye soktu. Tüm hayatını benim için şekillendirip benim için bir okul inşa ettirdi. 18 yaşıma geldiğimde ise okulu benim üzerime yaptırdı.

Okul şu ana kadar Türkiye'de bir ilk sanırım. Neden mi?

Şuradan başlayayım. Babamın tek kızı daha doğrusu tek çocuğu ben olduğum için gelecekte miras yani şirketler benim yönetimim altında olacak. Babam şimdiden başarmışa benziyor çünkü ben işe başlayalı beri şirket hiç olmadığı kadar iş yapmaya başladı tabi belki bazıları benim için ortaklık yapıyor olabilir. Biraz egolu gibi oldu ama durum bu malesef ki. Bir insanın dış görünüşünden dolayı yargılamayı hiç sevmesem de....Neyse konuya dönelim.

Bende bu okul neden şirket için özel insanlar yetiştirmesin ki dedim ve okulun sistemini değiştirdim. Ne de olsa okul benim okulum.

Okul diğer tüm eğitim yerlerinden farklı ve bu farklılık onu özel yapıyor. Öğretmenlerinden tut öğrencilerine kadar hepsi dahil.

Okul 6 yıllık bir eğitim veriyor. Ortaokuldan hemen sonra yetenekli öğrencilere davet gönderiliyor. Tabi bazen farklı durumlar olabiliyor öğrenciler liseden de seçilebiliyor ziyan değil.
Daveti kabul edenler bir form imzalamak zorunda çünkü onları biz eğitiyoruz ve bizi bizim bilgilerimizle vurabilirler sonuçta boşa eğitmiyoruz. Okuldaki her türlü masraf tarafımızca karşılanıyor yeter ki gelecekte iyi bir çalışan olabilsinler.

Aynı zamanda iyi kültürlü bir insan olmaları içinde uğraşıyoruz. Burada sanatlarlada uğraşılıyor yani yanlızca iş İş İŞ değil. Amacım haksız kazanç yemeyen, topluma faydalı işlerde bulunabilecek bir nesil yetiştirmek ve sanırım bu okul bunu sağlayabiliyor.

Öğrencilere kendilerini savunmaları için eğitim ve yurt dışındaki şirkette çalışmak isteyenler için dil eğitimi zorunlu olarak veriliyor. Yani kısaca anlayacağınız 6 senelik bu okuldan mezun olanlar sınava girmeden bir iş sahibi olabiliyor aynı zamanda en az 3 dil öğrenmiş ve kendini savunmayı öğrenmiş oluyorlar.

Ama AMa AMA en kötüsü de şu ki her okulda olduğu gibi bu okulda da zorbalık var. Ben gelecekte bana ait olmuş olan şirketlerimde zorba insanlar istemiyorum. Hayatta en nefret ettiğim şey kendini beğenmiş insanlardır. İşte burada devreye ben ve arkadaşlarım giriyor. Kimisi çete olarak , kimisi Zorbalık nöbetçileri, kimisi kart yönetenler olarak isimlendiriyorlar bizi. İsimler değişsede biz altımızın görevi aynı. Zorbalığa mani olmak ve düzeni sağlamak. Bir çeşit kast sistemi gibi ama incitmeden düşünülebilir.

Ben, Sefa, Poyraz Talha, Oğuz Mirza, Alex Teo ve Efes'in bulduğu bir sistem.
Az biraz....biraz.....tamam neyse baya acımasız bir sistem ama düzen için gerekli olmadığı söylenemez bir oyun bu.

(İdam)Kara Kart Oyunu

Eğer zorbalık başta olmak üzere kötü işler peşinde değilseniz kesinlikle korkmanızı gerektirecek bir şey yok sakin olun ve oturun.
Bu oyunda kurallara aykırı olarak algıladığımız kişilere siyah kart diğer adıyla İdam Kartını çekeriz. İdam kartını biz altımızda başkası çekmez bu bize özgü sadece bizde bulunan birşey.

  İdam kartını biz altımızda başkası çekmez bu bize özgü sadece bizde bulunan birşey

(İdam Kartı)

Bu kartı çeken kişi çektiği kişiye meydan okuduğu anlamına gelir yani mesela şöyle zorbalık yapan bir kişi gördüm ve ona idam kartı çektim sonrada beyanımı getirdim. Beyan önemli kime neden idam kartı çektiğini açıklaman gerek ki diğerleri feyz alsın. Neyse devam ediyorum zorbalık yaptın beyanını dile getiriyorum" sen ........... zorbalık yaptın senin şu tarihte mahkemen kurulacak sana bizzat ben meydan okuyorum" derim. Yani anlayacağın onu dövüşe davet ediyorum acımasızca olabilir ama gereksiz değil. Eğer o dövüşten çıkabilirse okulda okumaya devam edebilir ama çıkamazsa okuldan atılır.

Neyse bu da böyle işte. Size kuralları anlatırken aynı zamanda eve gidiyorum. Bu arada bu kız ne ara arabaya bindi de eve gidiyor diyor olabilirsiniz. İhaleyi aldık akşama magazine haberlerim çıkar. Hatta şuan çıkmış bile olabilir.
.
.
.
.
.
.

  Hatta şuan çıkmış bile olabilir

Magazin_Türkiye_Ünlü iş adamı Adem Karavezirin kızı önemli bir projeye daha imza attı

Magazin_Türkiye_Ünlü iş adamı Adem Karavezirin kızı önemli bir projeye daha imza attı. Babasının izinden giden Alev Karavezir ileride babası gibi başarılı olacağa benziyor. Katarlılar ile yaptığı son ortaklık sayesinde başarılarına bir yenisini daha ekleyen Karavezir Group'u tebrik ediyoruz.
❤️13,754,082 beğeni
💬2,030,001 yorum
Yorumlar
@rüzgar_23 Abi kadın efsane güzel değil mi yaaa.
@ayışığı_ekspres Kırmızı bir insana hiç bu kadar yakışmamıstı ah ateş 🔥
@benmuhsin slm cnm istesen sana alabilirim kırmızı yelekler dm baksana
@ayışığı_ekspres Amca sen git tabut bak aq Allah sabır versin karına

@yağmursual_ Şunun başarısının 10/1'i bende olsa varya ohooooo babam sırtında taşırdı
@alevkrvzfan Alev abla tebrikler seni çok seviyoruz Alev ablaaaa
@alevalevbirateş Teşekkür ederim ❤️
@alevkrvzfan Ohaaağ cevap verdi bayılıcammmm
@birgaripyunus Allah ailene akıl fikir versin..

@alevaskim Alev evlenelimmi istersen evinin direği tuğlası yada çimentosu olabilirim.
@ateşpoyrazship Alev Ateş ❤️ poyraz sahip SHİP SHİP

diğer yorumlar.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

(Alev)

"Aferin Alev seni tebrik ediyorum kızım. Senin sayende gözüm arkada kalma-"

"O nasıl söz baba ağzından yel alsın"

"Dur bölme beni. Olsun yinede böyle başarılı olman beni çok sevindiriyor. Senin başarın benim, benim başarım senin kızım. Eğer bir gün gidersem tek başına ayakta durabileceğini bilmek beni mutlu ediyor. Neyse açsındır Sultan hanım birşeyler yapıyordu en son mutfakta bir git bak istersen. Ben de gidiyorum toplantım var gece 1- 2 gibi dönerim kızım."

"Tamam baba görüşürüz."

.

.

•••Sefa'nın Haremi'nden bir mesajınız var•••

Sefamolsun
-Parayı bölüşücez değil mi kanka hı?
-İyi kazanmışsındır sen şimdi
- Beni evlatlık alır mısın hığ?
-Köpek kulübesinde yatabilirim sıkıntı değil
-N
-O
-L
-U
-R

Efesantikkenti
-Bildirimlerimi si-sevdin kardeşim saol
-Resmen hamile kaldı
-Neyse şaka bir yana benide alırmısın Alev evinde toz bile olmaya razıyım yaniğğğ asko

Alevalevateş
-FJDNJDKSKSMDNDKFJ
-OLUR

Sefamolsun
-BAĞIRMA ZİLLİ

Alevalevateş
-bağırmıyorum ya capslock açık kalmış

Sefamolsun
-hağ tamam

Poyraz rüzgarı
-Hayırlı olsun bebem beraber yemeyi nasip etsin Allahu teala inşallah

Efesantikkenti
-İte bak sen ateist değilmiydin lan

Poyraz rüzgarı
-knk al şu parayı çaktırma para önemli sonuçta

Efesantikkenti-oğlum ekmek bile 6 lira lan sanki dilenciye veriyor it

Efesantikkenti
-oğlum ekmek bile 6 lira lan sanki dilenciye veriyor it

Oguzboyu
-Kesin şamatayı
-Hayırlı olsun gül güzelim

Alevalevateş
-saol abi

Teocuk
-Hayirli uğurlu olsun şırfıntı

Alevalevateş
-saol Teo
-oğlum kim öğretti çocuğa şırfıntı kelimesini güzel birşey zannediyor söyleyip söyleyip duruyor

Sefamolsun çevrimdışı
Poyrazrüzgarı çevrimdışı

Alevalevateş
-Şimdi anlaşıldı
-neyse kutluyoruz dimi
-herzamanki yerde 18:43 görüldü
-herşey benden. 18:54

Sefamolsun çevrimiçi
-olur
Poyrazrüzgarı çevrimiçi
-gidelim olur

Alevalevateş
-beleş mezar görse içine atlıycak ibneler

Sefamolsun
-hani nerde

Alevalevateş
-sg

Sefamolsun
-ayip

Alevalevateş
-tm sg
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Loading...
0%