Yeni Üyelik
13.
Bölüm

9. Bölüm

@siren_

Efesantikkenti_Başlama vakti geldi, bugün okulda görüşürüz Kazavezir ÇocuklarıİDAM NÖBETÇİLERİ 🃏❤️178,655💬12,448

Efesantikkenti_Başlama vakti geldi, bugün okulda görüşürüz Kazavezir Çocukları
İDAM NÖBETÇİLERİ 🃏
❤️178,655
💬12,448

@Alevalevateş_ Başlayalım bakalım🃏

@teocuk_ 🃏
@oğuzboyu 🃏👍

@sefamolsun Oha bu ne yakışıklılık akşama boşmusunuz acaba beyefendi
@efesantikkenti_ Ulan sende bi sq amk
@poyrazrüzgarı fkdndbsjdn iyi oldu beni aldatırsan olucağı buydu
@sefamolsun kes be kes

@870 Oha ben bu çocuğa çok pis düşüyorum ya
@998 Yuh bu ne asalet be yiğidim bizdeki de kalp

@krvzröğrenci Hadi başlayalım bakalım (uslu durucam)
@alevalevateş İstersen durma 😝😉
.
.
.
.
.
Alev'den

Sabah güzelce uyandırılacağımı düşlerken bu isteğimin gerçekleşmeyeceğini biliyordum ama gene de belki olur diye denemek istedim. Kendime bir daha Sefa ve Efesle aynı evde kalmamam gerektiğine dair de söz verdikten sonra başımda cırlayan ikiliye baktım. Çok mu şey istemiştim anlamıyorum ki. Günlük rutinim olan ' neden hala bunlarla arkadaşlık yapıyorum' düşüncemde kendini hatırlattığına göre artık yataktan kalkmak için tek bir ihtiyacım kaldı.

Bizimkilerde adettir ne zaman bende kalsalar mutlaka Sefa ve Efes sağolsun(!) başımda cırlar Oğuz'um gelir beni kurtarır. Ve işte beklenen kişi geldi.

Oğuz
+"Si*tirin gidin kızın odasından her defasında aynı şeyi yapıyorsunuz"
dedi aynı zamanda içimin yağlarını eritecek şekilde ikilinin ensesine birer tane şaplatmayı da unutmadı canım abim benim ya.Bayılıyorum şu adama ya.

Ardından gelip her yaptığında içimi yumuş yumuş eden hareketini yaptı. Yani alnımı öptü ve;

+Günaydın gül güzelim

Bunu annemin yapmasını dilerdim eskiden ama eskidendi işte. Bu arada Oğuz hangi tarafa düşücem be kardeşim yapma şöyle şeyler kalbimize iniyor.

+Günaydın Oğuz çocuklar uyandı mı? Saat kaç bu arada geç kalmayalım okula.

+Saat 7 , hepsi uyandı hadi aşağı inelim kahvaltı hazırmış.

+Tamam yüzümü yıkayıp geliyorum sen git.

Kalkıp hemen yüzümü yıkadım kıyafetlerimide üstüme geçirdim aynaya son bir bakış attım ve uçarcasına aşağı indim. Acıkmıştım yahu hepsi sofrada beni bekliyordu hemen Alperenin yanına yerleştim ve yemeye başladık. Bu masa niye her seferinde bu kadar gergin oluyor.

Bu arada söylemeden edemeyeceğim evde tam bir fırlama olabilirim ama okulda görüp görebileceğiniz en soğuk nevale insana dönüyorum o yüzden pek şaşırmayın.Şimdiden haber vereyim dedim

~Yazardan

Masada okulun ilk gününün gerginliği geziniyordu. Tabi bunu umursamayanlarda vardı, Kumsal gibi. Yapısı gereği hiçbir zaman rahat duramazdı içi enerji doluydu ve bunu dışarı yansıtmaktan da gocunmazdı hiçbir zaman ama o bile şuan yabancılarla oturduğu için sessizce yanaklarını ısırmaktan ilerisine gitmedi. Masada bir süre daha sadece çatal bıçak seslerinin ardından Sefa dayanamamış ve tanışmaya karar vermişti 'nasıl olsa uzun süre beraber olucaz' diye geçirdi içinden.

Sefa
+Bu kadar gerginlik sexy bedenim için fazla zararlı sizi paçozlar artık tanışalım dedi.

Ardından Kumsal içinde biriktirdiği kahkayı daha fazla tutamadı ve ardından sözü devraldı.

Kumsal
+Ayh sonunda be masadaki oluşan gerginlik trafoda yok neyse ben Kumsal grubun en güzel kızıyım.

Koralp
+Salak gruptaki tek kız sensin zaten

Kumsal
+A pardon sen erkektin değil mi unutuyorum bazen

Koralp
+Aa pordon son orkokton değolmo onotoyorum

Kumsal
+Mal ben öylemi konuşuyorum.

Koralp
+Pek bir fark yok aslında Koreli

Kumsal
+Koreli değilim aptal herif kaç kere daha söyleyeceğim bana Koreli demeyin diye annem Türk babam Taylandlı. Neyse diğerleri? Sizin isminiz ne?

Teo
+Ben Teo

diğerleride kendini tanıttıktan sonra kahvaltı faslı sona ermiş oldu. Hepsinin kanı birbirine ısınmıştı tabi bazıları hariç. Alev kapıdan çıkmadan önce arkasındakilere dönerek;

+Şimdiden uyarayım tek bir hatanızda akrabam olduğunuzu unuturum üçüzler. Ama eğer hakkınız varsa arayın buna karışamam dediklerimi unutmayın. Bu arada Alperen'e sahip çıkın ve Kuntlara dikkat edin, bize karşı sizi kullanmasınlar beraber dolaşmaya bakın birbirinizden çok ayrılmayın.

Tamam anne

Alev bunun üzerine gözlerini devirmekle yetindi. Alpereni motorunun arkasına aldı onu savunacaktı o onun kardeşiydi öz olmasada bazı şeyler için kan bağı gerekmiyordu onun için 'eğer akrabam olduğunu öğrenilerse zarar vermeye korkarlar' diye düşündü içinden sanırım kararını vermişti onu tanıtacaktı okula. 20 dakika kadar bir süre sonrasında okula vardılar baya havalı bir giriş yapmış olmalılar ki herkesin gözü onlara döndü yada onlar İdam Nöbetçileri olduğu içindi bu bakışların sebebi, farketmez. Alev daha okula giriş yapmadan bakışlarını dondurmuştı. Motorundan inip herkesin gelmesini bekledi. Onlara dönüp

~Alev'den~

+Herkes sınıfını biliyor zaten bizimkileri de öğrendiniz nasıl olsa, o halde herkes sınıfına geçsin öğle arası yemekhanede görüşürüz. Birşey olursa yanımıza gelmekten çekinmeyin. Bulaşırlarsa da ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Bugün savunma eğitimi var birde. Unutmayın. Geç de kalmayın. Eğitmen savunmada kesinlikle taviz vermez geç kalanlara kafayı taktımı hedef tahtası olursunuz yıl sonuna kadar. Biz eşlik edicez zaten size okul çıkışı sorun yaşamazsınız. Başka birşey yoksa görüşürüz.

Görüşürüz

Teo, Sefa ve Efes ile sınıfımıza doğru yol aldık herkesin gözü üzerimizdeydi onlara soğuk bakışlar gönderip önlerine dönmesini sağlıyorduk. Botumun topuğundan çıkan ses etrafı daha da gergin etti, hemen çantalarımızı sıralara yerleştirip İstiklal marşı için dışarı çıkıp yerlerimizi aldık.

Hepimiz hazırola geçtik. İstiklal Marşı'ndan sonra müdür konuşmaya başladı.

Müdür
-Yeni bir yılın başlangıcında tekrar beraberiz çocuklar. Biliyorsunuz hepiniz seçilmiş kişilersiniz sizden ümidimiz var size bir fırsat verildi bunu iyi kullanmaya bakın emeklerimizi, emeklerinizi boşa çıkarmayın. Yeni gelen öğrenciler var aramızda onlara sistemle ilgili bilgi verildi ama oyun hakkında pek bir bilgileri yok sanırsam. Bunun için Alev'i buraya çağıralım o sizi bilgilendirsin. Alev buraya gelir misin kızım?

+Geliyorum.

Merdivenlere hızlıca çıkıp yeni öğrencilere döndüm

+Hepiniz hoşgeldiniz ben Alev Karavezir okulun sahibi oluyorum. Size okuldaki zorbalıklara karşı arkadaşlarımla kurduğum oyundan bahsedeceğim. İlk olarak amacımdan başlayayım anlatmaya. Ben bu okulu kurarak iyi eğitimli insanlar yetiştirmeyi amaçladım. Buradan mezun olacak insanlar parmakla gösterilmeli zaten bildiğiniz duyduğunuz üzere burası Türkiye'nin en iyi okullarından biri. Mezun olduğunuzda kazanmış olduğunuz avantajlar ve yeteneklerin yanında bir de iş imkanınız oluyor. Bu sizin için bir velinimet olmalı. Onlarca üniversitesi okuyup işsiz kalan öğrenci varken buranın değerini daha iyi bilmelisiniz bana kalırsa.

+Evet seçilmiş davet edilmiş olabilirsiniz ama bu sizi gözden çıkarmayacağım anlamına gelmiyor. Eğer işinizde iyi olursanız sizin için tüm kaynaklarımı kullanırım bundan gocunmam. Yeter ki bizi gururlandırdı ülkemize faydalı olun. Konudan çok saptım biliyorum toparlamam gerekirse okulumda zorbalık istemiyorum yada iş yerimde. Yurtiçi, yurtdışı farketmez. Eğer ben ve grubuma yani İdam Nöbetçilerine yakalanırsanız okul çıkışınız hiçte zor olmaz. Burada bir oyun var büyük ve vahşi biliyorsunuz da zaten.

+Burası acımaz Karavezir Okulu burası. Burada ya vezir ya piyon olursunuz yani değerinizi siz belirlersiniz. Kurallara aykırılığınızı yakalarsak size kart çekeriz. İki seçeneğiniz olur ya paşa paşa gidersiniz ki giderseniz bile imzalamış olduğunuz belgeden dolayı başka şirketlerle iş yapamazsınız hadi yaptınız diyelim donunuzu satsanız bile ödeyemeyeceğiniz bir borçla ortada kalırsınız. Diğer seçenek ise ettiğimiz daveti kabul etmek. Davet demişken dövüşten bahsediyoruz. Eğer dövüşte size meydan okuyan arkadaşımı yenebilirseniz ki hiç sanmıyorum zaten daha önce de yenen olmamıştı okulda kalmaya devam edersiniz. Bu konu anlaşıldığına göre ikinci konuma geliyorum.

Alperen'i gösterip

+Şurada gördüğünüz çocuk benim kardeşim Alperen. Bırakın ona sataşmak ki öyle bir hata yapmazsınız umarım yıllardır yapmadığım şeyi yaparım ve bizzat kart çekerim size.Anlaşılmıştır umarım.İyi dersler size gözümüz üzerinizde.

Dediğim gibi şaşkın fısıltılar çoğaldı.

~Bartu'dan~
Bu kız gerçekten de gizem dolu gitgide karadelik gibi çekiliyorum ona. Hayır hoşlanmıyorum belki de şuanlık. Sadece merak ediyorum ne yaşadığını. Kart çekerim dediğinde neden insanların şaşırdığını? Zaten bu oyunu o yapmamış mıydı? O halde insanlar neye şaşırdı kart çekmediyse bu oyun niye var? Eğer çekmediyse offff aklım karıştı Ege'ye mi sorsam? Ege'ye döndüm,

+Neden kart çekerim dediğinde herkes şaşırdı zaten çekmiyor muydu?

+Seninle uzun uzun konuşmanın vakti geldi ilk dersimiz boşmuş zaten kantine gidelimde hepinize birden anlatayım tek tek anlatmakla uğraşan.

+Tamam sen in ben diğerlerine söyleyeyim.

+Tamam aşağıdayım ben.

~Alperen'den~

Ablamın böyle söylemesiyle etrafındakiler benden uzaklaşmaya başladı beni korumasını seviyordum ama insanların benden uzaklaşmasına hoş değil. Bunu onunla konuşmam lazım.

Merdivenlerden çıkarken sol omuzum birisi tarafından çıkarılmak istenircesine vuruldu. Omuz atana baktığımda benim yaşımdan 1-2 yaş gibi büyük bir çocuk olduğunu gördüm. Anlamında dediği gibi sanırım burada onların olmadığı yerlerde öğrenciler birbirine düşman. Neyse derdini öğrenelim şunun.

+Özür dilemen gerekmiyor mu?

-Kim ben mi? Bana bak çocuk daha yenisin belli ki benim kim olduğumu bilmediğine göre. Ben Berke yoluma çıkanı ezerim küçük beni karşına almak istemesin umarım.

+Allah Allah demek öyle. Tamam abi istemem özürünü falan ilk günden senle uğraşamam ablamı kıramam hadi yoluna.

-Ne lan o yol vermeler kimsin sende bana yol veriyorsun?
deyip yakamı tuttu o sırada Alev Ablam yaklaşmış olmalı ki sesi geliyordu çocuk direk yakamı bırakıp kaçtı. Sanırım Ablam açıklama yaparken yoktu olsaydı bana sataşmazdı heralde. Neyse, onu boşverip sınıfıma ilerledim.

~Koralp'ten~
Bartu dinlememiz gereken şeylerin olduğunu söyleyip bizi kantine çağırdı. Sanırım şu kart meselesi. Ne uzattılar arkadaş en fazla ne kadar ileri gidebilirler ki neden korkuyorlarsa?

Kantinde boş bulduğumuz masaya yerleştik. Ah Kumsal bir yerde de rahat dur be kızım hepte bana sataşıyor Allah'ın cezası

+Dürtüp durmasana Çin salatası

Onu sinirlendirmek benim hobim olmuştu. Çekik olan gözleri daha da kısıldı

-Bana lakap takıp durma it

+Sende beni dürtme

-Ne dürtmesi lan ben dokunmadım bile sana

Ne o halde... Hemen masanın altına baktım. Piç fatih ağzına toynakla vurduğumun çocuğu sırıtıyordu. Elinde ki nereden bulduğunu bilmediğim çatalı bacağıma batırıyordu şerefsiz. Abi biliyordum sexy bedenimi kıskandığını. Ama ben ona bakmam

+Bu güzel suratım sadece kızlar için üzgünüm Fatih kalbini kırmak istemezdim kardeşim ama ben sana o gözle bakmıyorum kusura bakma

-Ahahaha bana bunu nasıl yaparsın hani bir daha kız yoktu aşkım
dedi. Bartu ikimizin ensesine vurdu. Ah ulan Bartu şamar oğlan yaptı beni be ensem kıpkırmızı it herif.

Bartu
-Kesin şamatayı da anlatsın çocuk.
Bartu, Ege'ye döndü
-Sende anlatacaksan anlat acun gibi heyecan oluşturma

~Bartu'dan~

Ege
+Yani abi çok uzun meselede ben size özetliycem şimdi. Bak eskiden Murat Kunt ve Pars Kunt Alevlerin çetesindendi çok yakındılar yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi. Muratla Alev'de birbirlerini seviyorlardo yani biz öyle sanıyorduk.

Araya girdim;
-Biz öyle zannediyorduk derken anlamadım

Ege
+Yani şöyle orası biraz karışık aslında bunların ilişkisi başlarda Murat Kunt için çıkardan ibaretti. Murat'ın babası ile Alev'in babası rekabet içindeymiş. Babası Murat'ı Alev'e zarar vermesi için buraya göndermiş.

-Piç herif

Ege
+Aynen öyle. Devam ediyorum. Bu Kunt gruba girdi sonrada Alevle yakınlaşmaya başladı. Öyle öyle kendine güvendirdi çocukları. Sonra planın ikinci aşamasını devreye soktu. Çocukların duygularını kullanıp yasak şeyler yaptırıyordu yani kurallara falan karşı geldiriyordu. Ne var bunda diyebilirsiniz ama şöyle düşünün eğer onlar bile kurallara uymuyorsa diğer öğrenciler neden uysun. Bunu yaparak okulu karmaşaya sürüklemeye çalıştılar. Alevi de annesi terk etmişti o sıralar duygusal boşluktaydı yani anlayacağın. Yani ikisi de aşık değildi birbirinden faydalanıyorlardı.

+İleriki zamanlarda Murat kendi kurduğu tuzağa kendi düştü ve Alev'e gerçektende aşık oldu. Ama kötülük yapmaktan da vaz geçmiyordu. Bir nevi emir kuluydu babasının. Alev planını öğrenince ona şans verdi ama o reddetti. İleri ki zamanlarda Alev'in teklifini kabul etti daha doğrusu Alevler öyle sandı candan öte arkadaşlarını güvenmek istediler. Buraları atlıyorum kart meselesine getiricem konuyu direk. Bir gün Murat kendini dövdürüp okula gelmiş ve Alevler sorduğunda ikizi Pars'ın yaptığını söylemiş ama aslında öyle birşey yok amaçları şuydu. Alev suçsuz olan Pars'a kart çekecek onu dövecek ondan sonra Pars'ın suçsuz olduğunu öğrenip vicdan azabı çekecekti. Bu oyunda Parstta vardı.Alev ilk ve son defa o gün kart çekti Pars'ı evire çevire çok pis dövdü.

+Söylemeden geçemeyeceğim Alev bir nedenden daha kart çekmiyor. Bunun nedeni ise kafese girdiğinde bakışları, gözünün rengi , herşeyi değişiyor insanlığını kafesin dışında bırakıyor. O bundan hoşlanmıyor. Dışarıdan ne kadar soğuk olsa da o bir okadar içinde merhametli, iyilik var.

+Pars'ı dövdüğü yerden devam ediyorum. Pars yoğun bakımlık hale geldiğinde Murat itiraf etti Pars'ın suçsuz olduğunu Alev vicdan azabı çekmeye başladı tabi. Ondan sonra Alev dedi ki bu işte bi bokluk var ben bunun peşini bırakmam. Çeteyle Alev'in odasındaki gizli yere geç- ay ben bunu söylememeliydim Alev ağzıma sıçıcak kesin. Neyse duydunuz artık Alev'in odasındaki o yerde araştırma yaptılar Alev onişlerden az çok anlıyor yani hacker denilecek olabilecek kadar bilgi sahibi ama gerekmedikçe böyle şeyler yapmıyor. Neyse işte onuda o şekilde öğrendiler.

+Yuh anasını be. Bu ne amk. Kimin eli kimin cebinde?
.
.
.
.

Loading...
0%